28 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

iyi geceler oluversin gari....tv ye bir baktım behzat film falan dinlemeden sövüp duruyor yine...:W

Lost sadece örnek. Ben hiç bi yabancı dizi ya da filmde "şurası çok mantıksız izlenmez bu " diye bi şeyle karşılaşmadım. Mantıksızlık arama diye bişey yok yabancı dizilerde.
tabi cnm kesin yoktur :d

- - - Ekleme - - -

iyi geceler oluversin gari....tv ye bir baktım behzat film falan dinlemeden sövüp duruyor yine...:W
rıza bab olmadan arka sokalar 10 reytingi geçmiş başrolsüz ne diyorsun uzman oalrak :d

Lost sadece örnek. Ben hiç bi yabancı dizi ya da filmde "şurası çok mantıksız izlenmez bu " diye bi şeyle karşılaşmadım. Mantıksızlık arama diye bişey yok yabancı dizilerde.
aynen öyle....amerikalıların kendini de sevmem dizilerinide..ne varsa yine türk dizilerinde var...lost dizisini övdüler övdüler tarihin en büyük dalgasını finalinde geçti senaristleri...tüm dünyada öve öve bitiremedikleri lostları büyük fiyasko çıktı...resmen alay etmişler ya.....allahıma çok şükür vadinin böyle senaristleri yok...lostçular gelsinler vadiyi izlesinler...:tıkla:

SBT sonuçları bir hayli ilginç. Huzur Sokağı'nda ciddi düşüş, Dila Hanım ve Arka Sokaklar'da yükseliş gözüküyor ama TNS'de sonuçlar daha farklı olacaktır...

Demet Akalin Emina Sandal'la olan haberlere sinirlendi. Yalniz Mustafa Sandal ayip etmis.