iyi geceler oluversin gari....tv ye bir baktım behzat film falan dinlemeden sövüp duruyor yine...:W
tabi cnm kesin yoktur
Lost sadece örnek. Ben hiç bi yabancı dizi ya da filmde "şurası çok mantıksız izlenmez bu " diye bi şeyle karşılaşmadım. Mantıksızlık arama diye bişey yok yabancı dizilerde.
rıza bab olmadan arka sokalar 10 reytingi geçmiş başrolsüz ne diyorsun uzman oalrakiyi geceler oluversin gari....tv ye bir baktım behzat film falan dinlemeden sövüp duruyor yine...:W
Hangi kanalda bu program?Iki Laf Edelim programinda büyük skandal. Reklama girerken, programda arka sesler duyuldu ve orada olan seyircilere çok fena bagirildi "oturun" diye.. Çok otoriter bir sekilde.
aynen öyle....amerikalıların kendini de sevmem dizilerinide..ne varsa yine türk dizilerinde var...lost dizisini övdüler övdüler tarihin en büyük dalgasını finalinde geçti senaristleri...tüm dünyada öve öve bitiremedikleri lostları büyük fiyasko çıktı...resmen alay etmişler ya.....allahıma çok şükür vadinin böyle senaristleri yok...lostçular gelsinler vadiyi izlesinler...:tıkla:
Lost sadece örnek. Ben hiç bi yabancı dizi ya da filmde "şurası çok mantıksız izlenmez bu " diye bi şeyle karşılaşmadım. Mantıksızlık arama diye bişey yok yabancı dizilerde.
bir arka sokaklar klasiği vadinin taktiğini uygulayan kazanır sonuçta....oda vadinin uydu dizisi...:168:tabi cnm kesin yoktur
- - - Ekleme - - -
rıza bab olmadan arka sokalar 10 reytingi geçmiş başrolsüz ne diyorsun uzman oalrak
sağol ....behzatı izliyoz ....:tickled_pink:Hos geldin hizli aga
bir arka sokaklar klasiği vadinin taktiğini uygulayan kazanır sonuçta....oda vadinin uydu dizisi...:168:
Anlayan?rıza bab polşata çarpar gibi tabi ne de olsa polatın da babası
Hiçbir şey anlamadım ki nesini anlim. Nece konuştun?ne anladıysan panpa
Hiçbir şey anlamadım ki nesini anlim. Nece konuştun?
:haha:iyi geceler oluversin gari....tv ye bir baktım behzat film falan dinlemeden sövüp duruyor yine...:W