İlker'in ben cocuklugunu bilirim hey gidi kerata
İlker İnanoğlu'da öyle sert duruyor ama Saba Tümer'de sempatikti.
İlker'in ben cocuklugunu bilirim hey gidi kerata
İlker İnanoğlu'da öyle sert duruyor ama Saba Tümer'de sempatikti.
Polat ölmüyo olabilir ama Arka Sokaklar'daki inanılmaz saçma. 270 küsür bölüm 270 küsüründe çatışma hepsinde de başarılı sonuç.
Heyecan yok. Vadi'de kendine çeken heyecan var.
Ama böyle olmaz xemrexxx kiskirtiyorsun benipolat gibi o da toprak altından bile çıktı
Ama böyle olmaz xemrexxx kiskirtiyorsun beni
Toprak altindan ciktigi bölümü hatirliyorum
o kadar izliyon tabi hatırlıcAan
arka sokaklarda en azından çelik yelek var kurşun falan bitiyor
furkan senin huzur koçanı iflas etmiş durumda artık bir daha kendine gelemez
Polat i degil da riza babayi
Vadi'de çelik yelek var. Kurşun bitiyor. Ama heyecan bitmiyor.
Arka sokaklara bak be 11 i gecmis yok artik
neyine laf ediyon rıza babanı
Bu riza baba neymis diyorum anliklarda 11 i gecti as diyorum
Elin gavurunun saçma sapan mantık hataları ile dolu dizilerini beğenirsiniz. Ama iş Türk dizilerine gelince işin içinne mantık girer. Mantık arama başlar. Orada LOST'u izlersin yıllarca saçma sapan olaylar olur hiç bi şey demezsiniz. Ama Türk dizilerine gelince mantık yoksa izlenmez.belli belli arka sokaklarda ali vuruluyıor reyting 6 dan 10 a fırlıyor vadide böle biş iyok
lost un kategorisi ne kvp nin ne elin gavuru bilim kurg diyor vadiciler aksiyon diyor aradaki fark?Elin gavurunun saçma sapan mantık hataları ile dolu dizilerini beğenirsiniz. Ama iş Türk dizilerine gelince işin içinne mantık girer. Mantık arama başlar. Orada LOST'u izlersin yıllarca saçma sapan olaylar olur hiç bi şey demezsiniz. Ama Türk dizilerine gelince mantık yoksa izlenmez.
lost un kategorisi ne kvp nin ne elin gavuru bilim kurg diyor vadiciler aksiyon diyor aradaki fark?