dilanın bu bölümü yine süperdi görüldüğü üzere filmde uçkura fazla başvurulmassa reyting artıyo ama geçen hafta reytingin düşme nedeni buydu eğer böyle şeylr olmassa rahat yükselir.
gecen hafta sbt de 8 gormustu bu hafta 7 goremedı ama ??
dilanın bu bölümü yine süperdi görüldüğü üzere filmde uçkura fazla başvurulmassa reyting artıyo ama geçen hafta reytingin düşme nedeni buydu eğer böyle şeylr olmassa rahat yükselir.
su arkayı bır gecemedık ona yanıyom😛
Iki Laf Edelim güzel ilerliyor
Çok büyük kararsızlık içindeyim. Diloş'a mı Huzur'a mı sempati duysam bilemiyorum. Sizce hangisi?
Çok büyük kararsızlık içindeyim. Diloş'a mı Huzur'a mı sempati duysam bilemiyorum. Sizce hangisi?
Iki Laf Edelim güzel ilerliyor
diloş bir harikaydı bugün
beyinsiz sultanın şişko hizmetçi tarafından parmakta oynatılmasıda çok hoş
evin iki şişman hizmetçisi karı koca azerle sultanla dalğa geçiyorlar resmen ..
beyinsiz sultan diloşu merdivenden düşürdü ma sanırım çocuk düşmeyecek )
Huzur'a Nuran Devres gelince başla suan acayip bayık bi bölüm...22:41'de reklamdan döndü dizi ne dialog var ne aksyion...Şuan saat 22:58 şimdi feyza bilalle sohbet ediyor...Geçen surede Bilal Feyzayı buldu ona yemek yapti odun kesti sobayı yakti feyza uyuya kaldı sayıkladı onun başina islak bez koydu feyza gene uyuyunca bilal namaz kıldı Feyza izledi...Şimdi bi iki lakırtı edildi ve eve dönuyorlar...Hayatımın aşa yukarı 20 dk'si boşa heba...Çok büyük kararsızlık içindeyim. Diloş'a mı Huzur'a mı sempati duysam bilemiyorum. Sizce hangisi?