- Reaksiyon puanı
- 37,219
- Puanı
- 1,061
Saçmalamış o zaman dizi Ama yine de fena değil gibi sanki. Ama bu Kerem'i hiç sevemedim ben.Evlendiler bile. Çok hızlı gelişiyor bu dizide de olaylar.
bugün senidemi A.Ş.K. aşkı sardıAŞK'ı netten açtım izliyorum şuan.
Evet başrol erkekler itici biraz. Ama dizinin senaryosu çok iyi. Heyecan hiç eksik olmuyor dizide. Çabucak akıyor yani. Ayrıca Aslı ve Hazal bile yeter izlemek için.Saçmalamış o zaman dizi Ama yine de fena değil gibi sanki. Ama bu Kerem'i hiç sevemedim ben.
İzleriz onu da. Ama bugün canım istemiyor. Muhteşem'e bakacağım şimdi de biraz.Çok boşluktaysan aç Yalan Dünyanın 1. bölümünü netten seyret. Beğeneceğine eminim. İstersen link de atarım. Evlere servisimiz de var.
Kolpaçino hiç beklemediğim şekilde çok iyi gidiyor haftaya Sevdaluk duman edecek ortalığı duman.
Kolpaçino hiç beklemediğim şekilde çok iyi gidiyor haftaya Sevdaluk duman edecek ortalığı duman.
Tam da zamanıydı.İzleriz onu da. Ama bugün canım istemiyor. Muhteşem'e bakacağım şimdi de biraz.
Karşısında ki daha güçlü (Maç) bence bugünlük bırakmalıydı olan devlete ( Star Tv'ye )olduiktidarı bırakmaz asla kendileri
AŞK bu hafta Pis Yedili olmadığı için çoşar. Ama haftaya bilemiycem. İşi zor.Aşk varken zor 😀
Aynen Atacan. Muhteşem düştü iyiceKolpaçino hiç beklemediğim şekilde çok iyi gidiyor haftaya Sevdaluk duman edecek ortalığı duman.
Biraz göz gezdiriyorum hepsine. AŞK sarmadı.Bir o yana bir bu yana sallanıyorsun.
Açayım mı hadi seni mi kıracağım açıyorum şuan.Tam da zamanıydı.
Olsun my de iyidir. Netten izliyorum onu da.Biraz göz gezdiriyorum hepsine. AŞK sarmadı.