- Reaksiyon puanı
- 60,835
- Puanı
- 1,060
Bir açtım Selim'le Nurbanu yataktaydı.
Bir açtım Selim'le Nurbanu yataktaydı.
sen kendin yazdın reklama çıktı diye full reklamdı 3.9 almış işte yükselir merak etmemy çok düşük gidiyi![]()
Olsun eskiden Show TV'ye nefret söylemlerinde bulunurdun.Bosuna cosanze yapma hemenTRT'yi actim
![]()
kaçırıdn panpaBir açtım Selim'le Nurbanu yataktaydı.![]()
Otur ders çalış yüz kere izlediğin şey.Sozde ders caliscaktim kolpacinoya takildimneyse 1 aksamdan bisey olmaz
![]()
TRT3'de FBJK derbi özeti var, kaçmaz![]()
![]()
Olsun eskiden Show TV'ye nefret söylemlerinde bulunurdun.Şimdi iyi dur o mesajlarını beğeniyim.
![]()
yeni başlayan çogu dizi hakında yazıyorum dikkat etmiyorsun )))Ama A.Ş.K.'ı her hafta izleyip yorumlaman dikkatimi çekti.İyi iyi.
![]()
panpa sen bir tansiyon aleti al ne zaman güzel bir kadın görsen başın dönüyorSimge'm basimi döndürdü 🙄
Avrupa Avrupa Final mi? 😱
panpa sen bir tansiyon aleti al ne zaman güzel bir kadın görsen başın dönüyor![]()
Ben değil, sen bekliyorsun.
MY reklam aralarında bakıcamEvet
Tansiyon yüksek zaten, daha da yükselirse kötü olabilir![]()
TRT2 ye filan bak işte oralardaAbi actim Real Madrid var![]()
Umarım Tuba'da Show TV'de dizisi olurda ya da sabah programı da olabilir ona bir format düşündüm gündüz kuşağında.Simge'm basimi döndürdü 🙄
hürrem teyzeyi bu yaşta yerinden mi oynatsınalr yaşlılara saygın yok mu hiçStar şimdi my yerine Galatasaray-Real Madrid maçını koysaydı en aşağı bir 15 reyting alırdı Çarşamba günleri kötü strateji uyguluyorlar![]()