Kendisine kucak dolusu sevgiler kokulu öpücüklerBilgisayarda kayıtlı
İki Dünya Arasında açık şu anda tv de
Bişey bulursan banada haber etBu aksam hangi diziye sans versem acaba 1 bölümlük?
Biz halen Altındağlı'yı komedi olarak bekliyoruz. Esra. @dizi kolikKolpacino ya cok fena film kac kere iizlese sikilmiyor insan kolpacino bomba daha da guzrel onu zlemedim ama bi kac sahnesi izledim cok guzel sahneleri var insallah altindagli kolpacino ayarinda olur tabi komedi az daha dusuk
Son fragmani izledim komediye yakin ama halla youtubea dusmedi nedenseBiz halen Altındağlı'yı komedi olarak bekliyoruz. Esra. @dizi kolik
Bişey bulursan banada haber et
ben çogu diziyi izlerim öyle.. çalıkuşununu daha yeni bıraktım mesela )))Kaçırmadan izliyorsun bakıyorum diziyi.
TV Arşivi var oradan bakıyım ne zaman çıktı. Kolpaçino uçmuş.Son fragmani izledim komediye yakin ama halla youtubea dusmedi nedense
Ne güzelde Show TV dermiş öyle. 🙄Kolpacino varmis Show TV'de... ama eskiden izledigim icin Avrupa Avrupa Final diyorum. Son kararim
Ama A.Ş.K.'ı her hafta izleyip yorumlaman dikkatimi çekti. İyi iyi.ben çogu diziyi izlerim öyle.. çalıkuşununu daha yeni bıraktım mesela )))
Ne güzelde Show TV dermiş öyle. 🙄
TRT3'de FBJK derbi özeti var, kaçmazKolpacino varmis Show TV'de... ama eskiden izledigim icin Avrupa Avrupa Final diyorum. Son kararim