Muhteşem Yüzyıl'ı da kapattım Yalan Dünya izliyorum.Olsun my de iyidir. Netten izliyorum onu da.
Süpersin. İstersen ya da bulamazsan ben HD şekilde gönderirim sana biraz zor bulunabilir. Sonra yorumunu kesin bekliyorum.Aynen Atacan. Muhteşem düştü iyice
Biraz göz gezdiriyorum hepsine. AŞK sarmadı.
Açayım mı hadi seni mi kıracağım açıyorum şuan.
Ben ilk bölümle bile alabileceğini sanıyorum.Buyuk konusmyai sevmem ama sevdalugun en gec 3 haftaya carsamba zirveyi almasina kesin gozuyle bakiyorum
doksanlar,aşk ve hıanet sarmalı fasülye miPis Yedili'de yok Muhteşem Yüzyıl Anlık'lar da yalnız kalacak kendi ile yarışıcak.
Buldum izliyorum.Süpersin. İstersen ya da bulamazsan ben HD şekilde gönderirim sana biraz zor bulunabilir. Sonra yorumunu kesin bekliyorum.
Tamam bekliyorum yorumunu. Sona kadar izle ama yarıda kessen iyi olmaz. Sonrası kendiliğinden gelir.Buldum izliyorum.
olabilir cunku insanlar manzaraya da tav olabilirBen ilk bölümle bile alabileceğini sanıyorum.
Hangisi 5 , 6 alıyor ki Pis Yedili gayretli hiç değilse 6'lara çıkıyor Anlık'lar da.doksanlar,aşk ve hıanet sarmalı fasülye mi
+1 Hatta daha düşük bekliyorum. Ben.Sevdaluk ilk bölümüyle 4 alır daha sonra yükselir bence.
sanki diğer günler öyle alan 4-5 dizi varHangisi 5 , 6 alıyor ki Pis Yedili gayretli hiç değilse 6'lara çıkıyor Anlık'lar da.