Sevdaluk ilk bölümüyle 5 reytingten aşağı almayacak görürsün.Sevdaluk ilk bölümüyle 4 alır daha sonra yükselir bence.
aynen inşallah star pompy nin dizilerine muhtaç kalır
Ben diyorum boşuna değil şu dizinin asıl kanalı Show TV idi diye. Pehhhh.aynen inşallah star pompy nin dizilerine muhtaç kalır
show fakir ama gururlu genci oynuyordu hatta gurur kısmına at gururlu genç borcunun napar eder derdiBen diyorum boşuna değil şu dizinin asıl kanalı Show TV idi diye. Pehhhh.
O zamanlar ödeme yapıyordu Emre.... Haftaya izlemem ben MY'yi.show fakir ama gururlu genci oynuyordu hatta gurur kısmına at gururlu genç borcunun napar eder derdi
Birak ya show bi kolpacino izletmiyo reklamdan cikti 12 dk sonra 3 dklik reklama girdi sonra 1 dk sonra yine 15 dklik reklama girdiBen diyorum boşuna değil şu dizinin asıl kanalı Show TV idi diye. Pehhhh.
21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 6.7
2) KANALD: 4.86
3) FOX: 4.49
4) ATV: 3.76
5) TRT1: 3.11
Haftaya "Show" Başlayacak bir düzenleme yapar Ciner. Büyük ihtimalle çünkü Reklam'lar düzenini bende hiç sevmiyorum ama Kanal D'den iyidir orada hiç bişey izlenmiyor o derece. Note : Kayıp hariç o torpilli.Birak ya show bi kolpacino izletmiyo reklamdan cikti 12 dk sonra 3 dklik reklama girdi sonra 1 dk sonra yine 15 dklik reklama girdi
sen kaybedersinO zamanlar ödeme yapıyordu Emre.... Haftaya izlemem ben MY'yi.
Final bölümüyle ilk 10 da yer alıyormuş ne gülerim.Oha Avrupa Avrupa final bölümüyle 3 reyting almis anlikta? 😱
Final bölümüyle ilk 10 da yer alıyormuş ne gülerim.
Bende daha yeni fark ettim Sbt de ilk sıralara yükselir bence ancak Tns de kötü giderOha Avrupa Avrupa final bölümüyle 3 reyting almis anlikta? 😱