Sevdaluk ilk bölümüyle 5 reytingten aşağı almayacak görürsün.Sevdaluk ilk bölümüyle 4 alır daha sonra yükselir bence.
aynen
Ben diyorum boşuna değil şu dizinin asıl kanalı Show TV idi diye.ayneninşallah star pompy nin dizilerine muhtaç kalır
![]()
show fakir ama gururlu genci oynuyordu hatta gurur kısmına at gururlu genç borcunun napar eder derdiBen diyorum boşuna değil şu dizinin asıl kanalı Show TV idi diye.Pehhhh.
![]()
O zamanlar ödeme yapıyordu Emre....show fakir ama gururlu genci oynuyordu hatta gurur kısmına at gururlu genç borcunun napar eder derdi![]()
Birak ya show bi kolpacino izletmiyo reklamdan cikti 12 dk sonra 3 dklik reklama girdi sonra 1 dk sonra yine 15 dklik reklama girdiBen diyorum boşuna değil şu dizinin asıl kanalı Show TV idi diye.Pehhhh.
![]()
21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 6.7
2) KANALD: 4.86
3) FOX: 4.49
4) ATV: 3.76
5) TRT1: 3.11
Haftaya "Show" Başlayacak bir düzenleme yapar Ciner.Birak ya show bi kolpacino izletmiyo reklamdan cikti 12 dk sonra 3 dklik reklama girdi sonra 1 dk sonra yine 15 dklik reklama girdi![]()
sen kaybedersinO zamanlar ödeme yapıyordu Emre....Haftaya izlemem ben MY'yi.
![]()
Final bölümüyle ilk 10 da yer alıyormuş ne gülerim.Oha Avrupa Avrupa final bölümüyle 3 reyting almis anlikta? 😱
Final bölümüyle ilk 10 da yer alıyormuş ne gülerim.![]()
Bende daha yeni fark ettimOha Avrupa Avrupa final bölümüyle 3 reyting almis anlikta? 😱