Umarım Tuba'da Show TV'de dizisi olurda ya da sabah programı da olabilir ona bir format düşündüm gündüz kuşağında.Daha çok başın döner.
MY başlayınca haber edin lütfen son bir sorum kaldı Yamuk'tan.
panpa my yi izlersin artık mete var birkaç bölüme küçcük osman da gelecekNe aşk ne de my, bugün merhamet var. Ne kadar izlemesemde, güne ambargo koymaya geliyor.
O bugünlük biraz dinleseymiş yorulmuştur teyzehürrem teyzeyi bu yaşta yerinden mi oynatsınalr yaşlılara saygın yok mu hiç
İyi ya biz de kafa yorarız. Zaten her zaman izlemiyorum canım sıkıldı bir şey açayım dedim ben de.O diziyi izleme çok kafa yorar..
Küçük osman şerefine bakarım ölüceği bölüm.panpa my yi izlersin artık mete var birkaç bölüme küçcük osman da gelecekayrıca küçcük osmanın öldürüleceği sahneyi kaçırma sakın @mrt-06 ile birlikte senariste beddua edersiniz
Çok boşluktaysan aç Yalan Dünyanın 1. bölümünü netten seyret.AŞK'ı netten açtım izliyorum şuan.
Bosver zaten bildigim konuyu tekrar edivcektim kolacino bitsin baslarim dicemde sonra guldur guldur varOtur ders çalış yüz kere izlediğin şey.
Daha 9.bölümde kimin eli kimin cebinde belli değil nereye kadar sürdürecekler çok merak ediyorumİyi ya biz de kafa yorarız. Zaten her zaman izlemiyorum canım sıkıldı bir şey açayım dedim ben de.
iktidarı bırakmaz asla kendileriO bugünlük biraz dinleseymiş yorulmuştur teyze
Evlendiler bile.Hazal Kaya'nın sevgilisi Aslı Tandoğan ile birlikte mi @Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?