27 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarın totalde Acun Ab'de Güneşi Beklerken zirvede bekliyorum. Sbt sapıttı güvenmeyin derim.

Küçük Gelinden iyi gideceği kesin ama.

Orası pek belli olmaz ya küçük gellin bugün fırtına estirdi sanırım ab de bile belirgin bir artış olacaktır eğer ki sbt yalancı değilse....

Sbt'ye güvendiğini söylemeyeceksin değil mi bana.

Güveniyorum dersem yalan olur ki aynı zamanda güvenmiyorum dersemde yalan olur ben buradakilerine yakın oranalr alır diyorum ama SBSV bu hafta yükselecektir tahminimce yarın belli olur ya herşey dert etmeyelim o kadar..ama SBT her zaman insanı yarı yolsa bırakır
örn😛erşembe intikamda olduğu gibi

KG zor geciyor Acun u GB nin nasil gecmesini bekleyebiliyorsun ?
GB once 5 i gorsun bi : )
Ben orada Küçük Gelin bari Acun'u geçse demiştim.
Ayrıca Güneşi Beklerken ab'de ilk bölümüyle Acun'u geçti. Yarın da geçme şansı çok yüksek.

SBT @sbtanaliz

00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 2.97
2) SHOW: 2.81
3) STAR: 1.82

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri
1) SHOW: 2.44
2) STAR: 1.87
3) KANALD: 1.66

SBT @sbtanaliz

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri
1) SHOW: 2.44
2) STAR: 1.87
3) KANALD: 1.66

Bülent ablanın programı iyi gidiyor
tabi twiterda da konuşulunca keyfi keyif anlıcanız bülent ablanın hem konuşuluom hem izleniyorum der....

Ben de diyordum mrt nasil oldu da SAMANYOLU mu seyrediyor ? Amcana selamlar bu arada : ) KG nin muzikleri beni diziye bagladi resmen zehra da super oynayinca izlemesi kacinilmaz oluyor tabi haliyle
haala da izlemeyenler yansinlar haline

KG'nin TNS'de birinci olması çook zor
Yarin kalkar kalkmaz İLK İSİM sana bu yorumunu okutmak olacak yatutarsa

ikisi de pazar günü biri diğerinin iki katı fazla reyting alıyo alaka çok
DOGRU ama eksik yazmisin takas im 2 katindan da FAZLA !.

Son düzenleme:
Küçük Gelin'e bak ortaliği yıkmış 😱

Vışş.
Allah başka huylarını benzetmesin.
Ne gibi mrt ??

Ben onların fazla yüksek bir oran alacaklarını zannetmiyorum total olarak SBSV iyi alır ama başka birşey beklemeyelim
BSK degilde SBSV daha iyi gitti bu bolum HEM TOTAL de HEM DE AB grubunda iyi sonuclar cikacaktir yarin : ) BSK ise TAM TERSİ ! Zaten dizinin reytingi ortada daha ne diye 33 dk OZET verirsin ki ? SBSV nin HEMEN PESİNE YENİ BOLUMUNU gir iste.. Kanal D den sonra Fox u da anlamak guc artik ????

Son düzenleme:
İstese de kacamaz ki artik henuz bilmedigi ogretmen gercek annesini hapse attilar konakta yardim edecek br insan bile yok artik tore sacmaligi yuzunden zehrayi gelin etmekle kalmayip hayatini mahvettiler kizin
kirmizi patikler gercek yani dizide kandirmaca yok hicbir sekilde..

Birakamayacagina BEN den sana KESİN GARANTİ ! 😉

Son düzenleme: