27 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tns'ye güvenler azaldı iyice. Kanal D nin tüm yapımları düşüş yaşadı bu hafta ne hikmetse.:) hiç mi biri yükselmez. Garip cidden. :)

Abi Tns'de kafayı yedi sanırım. Bu ne be Güneşi Beklerken geçen hafta 8.40 aldı bu hafta 6.80 - 1,5 reyting kaybetmiş dizi çok çok saçma.
RAKİBİ GELDİ YA SANA BİR SIR VERECEĞİM :D

Küçük geline gitmiş o reytingler :))) absi küçük gelinin fırlamış bir anda :)))

Tns daha önce yazdım kanal d ye ceza vermiş şu reytingi aşarsan seni döneceğim gibi :)))) bu ne ya hep mi benzer sonuçlar

Küçük Gelin süper gitmiş yine, yakında zirveyi de alırsa şaşırmam :)

Küçük Gelin A/B'de napmış öyle. 😱

A/b'de ilk 20'ye giremeyen Kg 5.olmuş!

Çok sevilen A/b grubu klişelere kayıyor. :F A/b'ci Kanal D'ciler buna tahammül edemez. :F

Acuncuğum yine müthiş tebrikler. :)

1e1k olağanüstü sıkıcı bi bölümdü. Sadece en sondaki dila hanım ve halay sahesi iyiydi. :D

Süpersin Tns! :Z

Agb'deki şişirilmiş Kanal D imparatorluğunu 2 senede yıktı. :F

@mahoni sana sır vereceğim güneşi beklerken ile ayrıca reklamları çıkınca 40 dakika çakışmış sadece . 1.5 reyting alabilmesi için güneşi beklerkenden bu 40dakikda 3.5 reyting kapması lazım )))) kendisi almış 3.36 matematiksel olarak bile imkansız gözüküyor )))))

Espriydi zaten Kemal ama çok güzel gidiyor reytinglerde :)

evet günesi beklerken yeni bölümüyle küçük gelin özeti eşit gibi bisiy
Küçük Gelin A/B'de napmış öyle. 😱

A/b'de ilk 20'ye giremeyen Kg 5.olmuş!

Çok sevilen A/b grubu klişelere kayıyor. :F A/b'ci Kanal D'ciler buna tahammül edemez. :F

Acuncuğum yine müthiş tebrikler. :)

1e1k olağanüstü sıkıcı bi bölümdü. Sadece en sondaki dila hanım ve halay sahesi iyiydi. :D

Süpersin Tns! :Z

Agb'deki şişirilmiş Kanal D imparatorluğunu 2 senede yıktı. :F

aynen aga tns basımısın tacı :D RESMİ 😱

Güneşi Beklerken çok kötü düşmüş ya. :( Hiç beklemiyordum bu kadarını. :( Kanal D'nin tüm dizileri düştü bu hafta.

vışhhh harbiden sbttns birleşmiş kg nin ab reytingi 😱
acun en büyük rakibi ağır total kg iken bile ab de düşüyor
gb iyi gitmemiş zaten türkiyede gençlik dizilerinin kaderi bu aşk dörtgeni bir süre sonra sıkar bir de çarşamba my yi geçer diyorlar :F

Güneşi Beklerken çok kötü düşmüş ya. :( Hiç beklemiyordum bu kadarını. :( Kanal D'nin tüm dizileri düştü bu hafta.
kanal d acilen ay yapımla masaya oturması lazım şov yaptığı seneler bir baksın hangi yapımlar rekor üstüne rekor kırıyordu

kanal d acilen ay yapımla masaya oturması lazım şov yaptığı seneler bir baksın hangi yapımlar rekor üstüne rekor kırıyordu
Aynen abi. Ay Yapım'la ne problemleri varsa oturup çözmeliler. Yoksa bu sene en kötü sezonlarında birini yaşayacak gibi duruyor. Totalde de ab'de de en fazla 6 reyting civarı aldı bu hafta. Durum vahim. İnşallah bu hafta yükselir yapımlar.

Ben artik bu rating seysine guvenmiyorum kardesim acaip acaip sonuclr cikiyo :d

Bülent Reyiz'e bakın helal olsun. :) :)

Acun yine iyi tebrikler kereta işi biliyor. :)

Hiç suçu TNS'de aramayın dün ne dedim sana @denizz19 GB düşüş yaşayacak dedim çünkü benim gibi çok izleyici sıkıldı diziden. :)

Küçük Gelin'e helal olsun ne yapmış öyle AB dizisi olmuş. @xemrexxx :F

Hiç suçu TNS'de aramayın dün ne dedim sana @denizz19 GB düşüş yaşayacak dedim çünkü benim gibi çok izleyici sıkıldı diziden. :)

tns nin içnie sbt kaçmış :F

Sen bırak bu işleri totalci :D

Küçük Gelin gayet güzel oranlar almış . Yanlız dizi dün 22.50'de felan bitti bence 23.15 ve ya 23.30'da felan bitsin eminim daha da artacaktır reytingleri ..