27 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarın totalde Acun Ab'de Güneşi Beklerken zirvede bekliyorum. Sbt sapıttı güvenmeyin derim. :D

Küçük Gelinden iyi gideceği kesin ama. :)

Orası pek belli olmaz ya küçük gellin bugün fırtına estirdi sanırım ab de bile belirgin bir artış olacaktır eğer ki sbt yalancı değilse....

Sbt'ye güvendiğini söylemeyeceksin değil mi bana. :)

Güveniyorum dersem yalan olur ki aynı zamanda güvenmiyorum dersemde yalan olur ben buradakilerine yakın oranalr alır diyorum ama SBSV bu hafta yükselecektir tahminimce yarın belli olur ya herşey dert etmeyelim o kadar..ama SBT her zaman insanı yarı yolsa bırakır :) örn😛erşembe intikamda olduğu gibi

SBT @sbtanaliz

00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 2.97
2) SHOW: 2.81
3) STAR: 1.82

SBT @sbtanaliz

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri
1) SHOW: 2.44
2) STAR: 1.87
3) KANALD: 1.66

Bülent ablanın programı iyi gidiyor :) tabi twiterda da konuşulunca keyfi keyif anlıcanız bülent ablanın hem konuşuluom hem izleniyorum der....

Amcam hastasıdır Şefkat Tepe'nin 2 , 3 bölümdür beni de alıştırdı. :D

Küçük Gelin'de de müzikler ve o kız çok güzel rol yapıyor beni birazda o çekti açıkcası. @gözlemci

Benim anlamadığım tamam ilk başlarda bende abartıyor anlıklar diyordum ama 3 haftadır demiyorum çünkü abartma yok TNS'de 2 reyting düşük geliyor hatta 1.5 falan.

Esas böyle yorumları çok abartılı buluyorum.
Ben de diyordum mrt nasil oldu da SAMANYOLU mu seyrediyor ? Amcana selamlar bu arada : ) KG nin muzikleri beni diziye bagladi resmen zehra da super oynayinca izlemesi kacinilmaz oluyor tabi haliyle :) haala da izlemeyenler yansinlar haline :D

KG'nin TNS'de birinci olması çook zor :)
Yarin kalkar kalkmaz İLK İSİM sana bu yorumunu okutmak olacak yatutarsa :D

ikisi de pazar günü biri diğerinin iki katı fazla reyting alıyo alaka çok :d
DOGRU ama eksik yazmisin takas im 2 katindan da FAZLA !. :D

Son düzenleme:
Vışş. :F :F Allah başka huylarını benzetmesin. :D :D
Ne gibi mrt ??

Ben onların fazla yüksek bir oran alacaklarını zannetmiyorum total olarak SBSV iyi alır ama başka birşey beklemeyelim
BSK degilde SBSV daha iyi gitti bu bolum HEM TOTAL de HEM DE AB grubunda iyi sonuclar cikacaktir yarin : ) BSK ise TAM TERSİ ! Zaten dizinin reytingi ortada daha ne diye 33 dk OZET verirsin ki ? SBSV nin HEMEN PESİNE YENİ BOLUMUNU gir iste.. Kanal D den sonra Fox u da anlamak guc artik ????

Son düzenleme:
küçük gelin yine mi kaçacak şimdi kız yaşarsa ilerde kesin yeni sürreya ayhan olur kaç kaç işe yarasın bari))) (bu arada melek küçük gelinin annesi olmayabilir ilk bölüm patik göndermesi kandırmaca olabilir)
İstese de kacamaz ki artik henuz bilmedigi ogretmen gercek annesini hapse attilar konakta yardim edecek br insan bile yok artik tore sacmaligi yuzunden zehrayi gelin etmekle kalmayip hayatini mahvettiler kizin :( kirmizi patikler gercek yani dizide kandirmaca yok hicbir sekilde..

KAtılıyorum aynen öyle intikam şimdiye maziye karışırdı sbt ye kalsa denekleri güzel eğitmişler sakına perşembeleri kanal d yi açmayın hatta ve hatta reklamda bile kanal d nin önünden geçmeyin gibi bir eğitim olabilir ....bu kadar fark olması çok saçma neye göre deniyor deneklerini belli değil...Bu arada bir yerdede sbt kırsal kesim tns daha çok şehirsel kesimi ifade ediyor diye bir söylem duydum doğru olabilir kırsal kesim ne anlar intikamdan 😀:Z

Annem gil izliyor da ben bir kere bile bakmadım annemde netten takip ediyor normalde GB izliyoruz..bir ara bakmayı düşünmüyorda değilim bakarsam haber veririm ..zaten çok fazla etkilenirsem
bırakmamda kolay kolay ....
Birakamayacagina BEN den sana KESİN GARANTİ ! 😉

Son düzenleme: