27 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acaba küçük gelin tns de 1.olabilirmi yarın için,mükemmel sonuçlar almış acunu her anlıkta geçmiş..merak ettim doğrusu

aga acun bu boru değil nasıl geçsin :d çarşamba olsa yüksek alırdı mesela ama bu gün ötesi yok :D
Küçük Gelin Acun'u geçse totalde demiştim aga. :D GB totalde 5'i geçsin yeter. Kg zaten ab'de 2 alıyor. Güneşi Beklerken'in 9'a kadar yolu var ab'de. :D

Dün Şefkat Tepe bugün Küçük Gelin 2 diziyi de izledim büyük kısmını bence dizilerde ki heyecan fazla dizide yok. :) :)

Dün Şefkat Tepe bugün Küçük Gelin 2 diziyi de izledim büyük kısmını bence dizilerde ki heyecan fazla dizide yok. :) :)

Samanyolu haftasonunu zapdetti....ee heyecan bol koyarlar nede olsa totallik işler ....bu arada güneşi beklerkenin bu kadar düşük olmasanı yediremiyorum çok aşırı düşük gidiyor o fragmanlara göre...enterasan yani....

Yuh. Küçük Gelin eğer yarın zirvede olmazsa sbt'ye olan güvenimi kaybedecem. Acun düşük gidiyor bugün. İyi yetenek yok galiba. Acuncuları da konuda ara ki bulasın. :D

Güneşi Beklerken acil Çarşambaya. :D Kaçıncı sefer söylüyorum ama en uygun gün o bence.

Güneşi Beklerken acil Çarşambaya. :D Kaçıncı sefer söylüyorum ama en uygun gün o bence.
Pazar'a ne gelsin o zaman. A.Ş.K diyorsan Pazar batar iyice. Hazal'a yazık olur. :D Belki X-Factor olabilir. Umudum var o yarışmadan. :)

Yuh. Küçük Gelin eğer yarın zirvede olmazsa sbt'ye olan güvenimi kaybedecem. Acun düşük gidiyor bugün. İyi yetenek yok galiba. Acuncuları da konuda ara ki bulasın. :D
geçen sefer 9 a yakın almış küçük gelin yarın 9 u kesin geçer ve zirvede olur agaaa :D
bu anlık kg reklam olmasaydı iyice coşardı 12 yi bulabilirdi söylim :d ama reklama girdi
bu arada aga gs maçının özetini niye vermiyolar 1 saattir bekliyorum ya

ŞU ÇARŞAMBA PLANLARINA GÜlüyorm sadece cumartesi başarısız olan çarşambayagitsin pazar başarısız olan çarşambaya gitsin yakında 2 reyting alan huzur sokağını çarşambaya gönderip 1.yapma planları başlayacak :F

geçen sefer 9 a yakın almış küçük gelin yarın 9 u kesin geçer ve zirvede olur agaaa :D
bu anlık kg reklam olmasaydı iyice coşardı 12 yi bulabilirdi söylim :d ama reklama girdi
Bilmiyom aga valla. Birazdan vereceklermiş herhalde. :D Aç Lig Tv'nin sitesinden izle. :D

aynen aga boş boş bakışmalar yerine heycan var dizilerinde bu da izlettiriyo
Amcam hastasıdır Şefkat Tepe'nin 2 , 3 bölümdür beni de alıştırdı. :D

Küçük Gelin'de de müzikler ve o kız çok güzel rol yapıyor beni birazda o çekti açıkcası. @gözlemci

Benim anlamadığım tamam ilk başlarda bende abartıyor anlıklar diyordum ama 3 haftadır demiyorum çünkü abartma yok TNS'de 2 reyting düşük geliyor hatta 1.5 falan.

Esas böyle yorumları çok abartılı buluyorum.

bu anlık kg reklam olmasaydı iyice coşardı 12 yi bulabilirdi söylim :D ama reklama girdi
acunun reklaama girmesini bekliyorlar. eger sbt acunu dogru ölçtüyse küçük gein yarın tns de birinci çünkü tns cuma günü sbt ile agalı dizilerle ile farkını kapadı eskiden 2-3 reyting farkı olurdu şim o fark çok az

Şu Sbt'ye pek güvenmesem de bu ne abi ya demekten de kendimi alamıyorum açıkçası. Tek kelimeyle rezalet bir şirket. Merak etmeyin yarın AB grubunda zirve şansı çok fazla Güneşi Beklerken'in.

Küçük Gelin başarılı ancak anlıklardan yola çıkarsak 2 - 2,5 reyting aşağısına düşüyor genelde. Bu da demek ki yarın alacağı reyting 8,50 - 9 aralığında olacak.

Samanyolu haftasonunu zapdetti....ee heyecan bol koyarlar nede olsa totallik işler ....bu arada güneşi beklerkenin bu kadar düşük olmasanı yediremiyorum çok aşırı düşük gidiyor o fragmanlara göre...enterasan yani....
Güneşi Beklerken'i benim bile izleyesim gelmiyor açıkcası çünkü senaryo aynı sıktı....