27 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Melek ogretmeni yani annesi ama bilmiyorlar tabii yardimlari sayesinde İstanbul a kacti kucuk gelinimiz yatutarsa ama ne yazik ki sahte babasi ve devran bulup konaga geri getirdiler ve nujin ana hakkinda idam karari aldi :(
küçük gelin yine mi kaçacak şimdi kız yaşarsa ilerde kesin yeni sürreya ayhan olur kaç kaç işe yarasın bari))) (bu arada melek küçük gelinin annesi olmayabilir ilk bölüm patik göndermesi kandırmaca olabilir)

Anlıkara bakıyorum ve yarın şu tabloyu görüyorum sankidim:
Total:Küçük gelin 8.43-YST 7.80-KG.Özet 6-GüneşiBeklerken 5.60-SBSV 4.11
AB:GüneşiBeklerken 8.09-YST 7.55-YST.ÖZet 5.8-KanalD Haber 4.90-GB.Özet 4.32
Felan alır

ayrıca şunu da ekleyelim:
Babam Sınıfta Kaldı harbi sınıfta raytinglerden kaldı haftada 2 gün olacak ve her oynadığı gün 1 saat oynayacak felan deniyor bir sitede okudum ne düşünüyorsunuz o da bu hafta yine 3 civarlarında dolaşacaktır ben bilmem eşim bilir ilk 10 da yer alacaktır

Son düzenleme:
Hatta ve hatta reklamsız bile bu anlıktan düşük olduğu oldu sbt neyin kafasında bilinmez 😀
Sbt iki grupta da düşürüyor Kanal D'yi zaten. Mesela tns olmasa İntikam çoktan bitmişti ama resmi bir şirket değil sonuçta. Deneklerine pek güvenemiyorum ben.

Fragmanı görmüyormusun dramın içine akıyorlar..bu ne benim bile izleyesim geldi bu arada ilk defa gördüm fragmanını harikaymış dram dram acaip dram yani.....müzik felan iyi olmuş...
Gozlemci vaktin varsa kesin mutlaka izlemelisin cunku klasik Samanyolu dizilerine hic benzemiyor ki zaten artik o tur diziler yapmiyor artik Samanyolu m hem kaliteli hem de muzikleri harika basta total diye izlemek istememistim senaryosu hikayesi klasik ne de olsa diye dusunmustum konusu ve fragmalarindan ama fena yanilmisim ! Cunku o eski Samanyolu yok artik KALİTE var zaten bu da Reytingleri ile belli ediyor : ) KG ye basladiginda bana haber vermeyi unutma sakin 😉

Sbt iki grupta da düşürüyor Kanal D'yi zaten. Mesela tns olmasa İntikam çoktan bitmişti ama resmi bir şirket değil sonuçta. Deneklerine pek güvenemiyorum ben.

KAtılıyorum aynen öyle intikam şimdiye maziye karışırdı sbt ye kalsa denekleri güzel eğitmişler sakına perşembeleri kanal d yi açmayın hatta ve hatta reklamda bile kanal d nin önünden geçmeyin gibi bir eğitim olabilir ....bu kadar fark olması çok saçma neye göre deniyor deneklerini belli değil...Bu arada bir yerdede sbt kırsal kesim tns daha çok şehirsel kesimi ifade ediyor diye bir söylem duydum doğru olabilir kırsal kesim ne anlar intikamdan 😀:Z

Gozlemci vaktin varsa kesin mutlaka izlemelisin cunku klasik Samanyolu dizilerine hic benzemiyor ki zaten artik o tur diziler yapmiyor artik Samanyolu m hem kaliteli hem de muzikleri harika basta total diye izlemek istememistim senaryosu hikayesi klasik ne de olsa diye dusunmustum konusu ve fragmalarindan ama fena yanilmisim ! Cunku o eski Samanyolu yok artik KALİTE var zaten bu da Reytingleri ile belli ediyor : ) KG ye basladiginda bana haber vermeyi unutma sakin 😉

Annem gil izliyor da ben bir kere bile bakmadım annemde netten takip ediyor normalde GB izliyoruz..bir ara bakmayı düşünmüyorda değilim bakarsam haber veririm ..zaten çok fazla etkilenirsem bırakmamda kolay kolay ....

Yarın Total'de Küçük Gelin zirvede olur İnşallah :) olacak gibi de 11 reytingi geçmiş bi anlıkta süper bi başarı bu. Yarın sonuçları merakla bekliyorum.

Yarin ki reytingler ilginc sonuclar cikarabilir :) ama SBT ters köse yaptigi cok oldugu icin bence pek güvenmeyin :)