Sbt'ye inanmak istiyorum.Sen hala oradamasın Bully
Sbt'ye inanmak istiyorum.Sen hala oradamasın Bully
küçük gelin yine mi kaçacak şimdi kız yaşarsa ilerde kesin yeni sürreya ayhan olur kaç kaç işe yarasın bari))) (bu arada melek küçük gelinin annesi olmayabilir ilk bölüm patik göndermesi kandırmaca olabilir)Melek ogretmeni yani annesi ama bilmiyorlar tabii yardimlari sayesinde İstanbul a kacti kucuk gelinimiz yatutarsa ama ne yazik ki sahte babasi ve devran bulup konaga geri getirdiler ve nujin ana hakkinda idam karari aldi
Ya sbt ne ilginçsin sen ya. Güneşi Beklerken'in 6-7 dk. reklam 5.24 almış. Reklamsız da bu kadar alıyordu zaten.
Sbt iki grupta da düşürüyor Kanal D'yi zaten. Mesela tns olmasa İntikam çoktan bitmişti ama resmi bir şirket değil sonuçta. Deneklerine pek güvenemiyorum ben.Hatta ve hatta reklamsız bile bu anlıktan düşük olduğu oldu sbt neyin kafasında bilinmez 😀
Gozlemci vaktin varsa kesin mutlaka izlemelisin cunku klasik Samanyolu dizilerine hic benzemiyor ki zaten artik o tur diziler yapmiyor artik Samanyolu m hem kaliteli hem de muzikleri harika basta total diye izlemek istememistim senaryosu hikayesi klasik ne de olsa diye dusunmustum konusu ve fragmalarindan ama fena yanilmisim ! Cunku o eski Samanyolu yok artik KALİTE var zaten bu da Reytingleri ile belli ediyor : ) KG ye basladiginda bana haber vermeyi unutma sakin 😉Fragmanı görmüyormusun dramın içine akıyorlar..bu ne benim bile izleyesim geldi bu arada ilk defa gördüm fragmanını harikaymış dram dram acaip dram yani.....müzik felan iyi olmuş...
Sbt iki grupta da düşürüyor Kanal D'yi zaten. Mesela tns olmasa İntikam çoktan bitmişti ama resmi bir şirket değil sonuçta. Deneklerine pek güvenemiyorum ben.
Gozlemci vaktin varsa kesin mutlaka izlemelisin cunku klasik Samanyolu dizilerine hic benzemiyor ki zaten artik o tur diziler yapmiyor artik Samanyolu m hem kaliteli hem de muzikleri harika basta total diye izlemek istememistim senaryosu hikayesi klasik ne de olsa diye dusunmustum konusu ve fragmalarindan ama fena yanilmisim ! Cunku o eski Samanyolu yok artik KALİTE var zaten bu da Reytingleri ile belli ediyor : ) KG ye basladiginda bana haber vermeyi unutma sakin 😉
evet Bugra artik ekranin 4 kosesi de dolu : )Samanyolu'nda dizilerin Twitter etiketleri sabit mi duruyor hep sol altta.
Neler neler kaybettiginin farkinda bile degilsin Even : ) bence hemen baslamalisin ! 1. Bolumden beri HERPAZAR 1.Olmasi bos yere degilBilmiyorum ben senin kadar tutkulu izleyicisi değilim. Diziye 5 saniye açıp bakmışlığım yok.
Ab'de 2 reyting ne demek ahmetbayramm?10.3 ne demek Bully ?
Ab grubu için önemli ama.Ben onların fazla yüksek bir oran alacaklarını zannetmiyorum total olarak SBSV iyi alır ama başka birşey beklemeyelim
Ab grubu için önemli ama.