1000 yaşındaki birine vermeye kalkıyorlar.Küçük Gelin 11 almış maşallah noldu kız yine uçurumun kenarında mı kaldı![]()
zahter mi la bu1000 yaşındaki birine vermeye kalkıyorlar.![]()
Abi şu dizinin fragmanına bakın. Millet özene bezene fragman yapıyor bu reytingleri alamıyor.
Bilmiyorum ben senin kadar tutkulu izleyicisi değilim. Diziye 5 saniye açıp bakmışlığım yok.zahter mi la bubu arada dizide engelli biriyle evlendireceklerdi noldu?
![]()
Karagül'ü verin Show'a Sbsv cumaya dönsün, yada kanal eski sistemine dönüp Sbsv hafta içi bir güne gelsin! Bu bölüm bile 3 aldıysa birşey demiyorum..
Oooo Buğra da izlemeye başlamış.Samanyolu'nda dizilerin Twitter etiketleri sabit mi duruyor hep sol altta.![]()
zaplarken 5 dk izleyen ben mi tutkulu izleyiciyim kg nin tutkulu izleyicisiysem my nin ??Bilmiyorum ben senin kadar tutkulu izleyicisi değilim. Diziye 5 saniye açıp bakmışlığım yok.![]()
Oooo Buğra da izlemeye başlamış.
Samanyolu izleyipte twitterda takılan 100 kişi vardır herhalde. Onları korumalıyız.![]()
@xBUGRAx benden çok takip etmişsib yine Diziyi.
Fox sevgisi nedir ya.
Ama Güneşi beklerken dizisi gitsin başka yerde beklesinler güneşini.![]()
Reklam için baktıktan sonra kapatmadım.Güzel bölümdü.
![]()
Fatih reklam olmadığında bile 4 alamıyorGüneşi Beklerken reklamda 4 alıyor. Normalde 5. Valla garip.