27 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güneşi Beklerken yeni bölüm başladı 20:40.

Sana Bir Sır Vereceğim 5'i geçti.:DSüper:oley:

Zaten hiç tempo düşmüyor.Bu akşam fena halde iyi gidecek dizi.:Z

FOX yine Fatih Harbiye gibi yaptı. 1 saat reklamsız gitti son dakika reklam! İzleyici kaçmasa bari GB'ye. :T Reklam verecek mi diye açtım @sokak sanati :D

Güneşi Beklerken jet gibi uçacak bugün. Reytingleri silip süpüreceğiz. :D

küçük gelin süpürüyo yine bu hafta izliyorum güzel yine :D

Git annenle konuş, Hafize Teyze’nin kovulmasını engelle. Eğer sen bunu yaparsan ben de sen ne istersen onu yapacağım! #zeynepindostlugu

YST'de gecen hafta kirgiz cocukla beraber gelen sözde tercüman Rafet cok iyiydi ya, cok güldüm :D

Güneşi Beklerken Salı'ya gitse de kurtulsak. İlk biz geldik Pazar'a. :D
Bence Çarşambaya geçmeli. 5 reyting alan totalde 2. oluyor. 8 reytingi geçse A/B`de zirveye oturur. Pazarda harcanıyor. :D

Bu arada eğer Güneşi Beklerken de aksine düşüş yaşarsa bu anlıkta artık Kanal D`nin reytinglerine bakmamıza gerek yok. TNS uydurukçu. :X

Bence Çarşambaya geçmeli. 5 reyting alan totalde 2. oluyor. 8 reytingi geçse A/B`de zirveye oturur. Pazarda harcanıyor. :D

Bu arada eğer Güneşi Beklerken de aksine düşüş yaşarsa bu anlıkta artık Kanal D`nin reytinglerine bakmamıza gerek yok. TNS uydurukçu. :X

Fark etmez gitsin yeter ki. 5 dakika denk geldi yeni bölümü düştü hemen SBSV. Kardeş diziydiler ne güzel rakip ettiler. :D