5 dk si yeni bölümdü diye biliyorum yeni bölümü 20.40 ta başladıÖzet 3.73 süper. Yeni bölüm başladı gidiyorum.
5 dk si yeni bölümdü diye biliyorum yeni bölümü 20.40 ta başladıÖzet 3.73 süper. Yeni bölüm başladı gidiyorum.
of my yi geçme planları 445486878... sayamaadım bir deneyeyim: aşk-şüphe-doksanlar-kuzey güney-yeteneksizsiniz-merhamet başka da vardır kesin kıyıda köşede kanal d kuzey güneyle cuma günü zirveyi alabilecekken harcadı diziyi bari güneşi beklerkeni harcamasınGüneşi Beklerken kesinlikle Çarşambaya alınmalı ama Kanal D yerinden oynatmaz.
Pazar rakipleri: YST, YST Özet, Küçük Gelin - Bunlara karşı ancak 4. olabiliyor. A/B`de ise yek rakipi Acun ama o da 9 alıyor.
Çarşamba: Muhteşemden başka rakip yok. Totalde 6`yı geçer 2. olur, A/B`de de 8`i geçer zirve mecadelesi verir. Geçen hafta GB 8.40, MY 8.20 almış.
En kötü ihtimalle iki grupta da 2. olur dizi. Pazardaki gibi totalde 4., A/B`de 2. olmaz.of my yi geçme planları 445486878... sayamaadım bir deneyeyim: aşk-şüphe-doksanlar-kuzey güney-yeteneksizsiniz-merhamet başka da vardır kesin kıyıda köşede kanal d kuzey güneyle cuma günü zirveyi alabilecekken harcadı diziyi bari güneşi beklerkeni harcamasın
küçük gelin coşuyor sana bir sır verecğim ve güneşi beklerken i çarpıştırmak çok mantıksız bu iki dizi cuma günü dışında medcezir seviyesinde reytinglere ulaşabilir
ağzın bal yesin yaof my yi geçme planları 445486878... sayamaadım bir deneyeyim: aşk-şüphe-doksanlar-kuzey güney-yeteneksizsiniz-merhamet başka da vardır kesin kıyıda köşede kanal d kuzey güneyle cuma günü zirveyi alabilecekken harcadı diziyi bari güneşi beklerkeni harcamasın
aa nuri de vardıağzın bal yesin ya
show ve atv gibi önemli kanallar nasıl listeye girmez ya anlamıyorum.
Küçük Geline de bak sen(Adamlar kıza 4 bin verip reytingleri altüst ediyorlar Fatihe 10 milyon harcanıyor daha 3 alamıyor)