27 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güneşi Beklerken 5'le başlamış iyi ama Salı günkü reytingleri özlüyoruz. :(

Güneşi Beklerken kesinlikle Çarşambaya alınmalı ama Kanal D yerinden oynatmaz.

Pazar rakipleri: YST, YST Özet, Küçük Gelin - Bunlara karşı ancak 4. olabiliyor. A/B`de ise yek rakipi Acun ama o da 9 alıyor.

Çarşamba: Muhteşemden başka rakip yok. Totalde 6`yı geçer 2. olur, A/B`de de 8`i geçer zirve mecadelesi verir. Geçen hafta GB 8.40, MY 8.20 almış. :)

Atv ve show da da dizi olsa fena mı olurdu 5 büyük kanalın savaşını izlerdik.
Acun kolay kolay bırakmaz 1 liği.İnşallah show pazara firuze yi koyarda günüm güzel geçer:)

Güneşi Beklerken kesinlikle Çarşambaya alınmalı ama Kanal D yerinden oynatmaz.

Pazar rakipleri: YST, YST Özet, Küçük Gelin - Bunlara karşı ancak 4. olabiliyor. A/B`de ise yek rakipi Acun ama o da 9 alıyor.

Çarşamba: Muhteşemden başka rakip yok. Totalde 6`yı geçer 2. olur, A/B`de de 8`i geçer zirve mecadelesi verir. Geçen hafta GB 8.40, MY 8.20 almış. :)
of my yi geçme planları 445486878... sayamaadım bir deneyeyim: aşk-şüphe-doksanlar-kuzey güney-yeteneksizsiniz-merhamet başka da vardır kesin kıyıda köşede :)kanal d kuzey güneyle cuma günü zirveyi alabilecekken harcadı diziyi bari güneşi beklerkeni harcamasın

of my yi geçme planları 445486878... sayamaadım bir deneyeyim: aşk-şüphe-doksanlar-kuzey güney-yeteneksizsiniz-merhamet başka da vardır kesin kıyıda köşede :)kanal d kuzey güneyle cuma günü zirveyi alabilecekken harcadı diziyi bari güneşi beklerkeni harcamasın
En kötü ihtimalle iki grupta da 2. olur dizi. Pazardaki gibi totalde 4., A/B`de 2. olmaz. :X

Küçük Gelin uçuyor. :F

Güneşi Beklerken Çarşambaya duy Kanal D. Dur mentionlayayım. :X @kanal D

küçük gelin coşuyor :D sana bir sır verecğim ve güneşi beklerken i çarpıştırmak çok mantıksız bu iki dizi cuma günü dışında medcezir seviyesinde reytinglere ulaşabilir

Küçük Gelin uçmuş. Güneşi Beklerken iyi gitmiş. :)

Yuh be Güneşi Beklerken düşüş yaşamış anlıkta! Küçük Gelin komedisi ise devam ediyor.

show ve atv gibi önemli kanallar nasıl listeye girmez ya anlamıyorum.
Küçük Geline de bak sen(Adamlar kıza 4 bin verip reytingleri altüst ediyorlar Fatihe 10 milyon harcanıyor daha 3 alamıyor:D)