27 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Kayip sehir ; kuzeyi, yalan d, dilayi , huzuru , haremi , hayati, kremi, alemin krali, umutsuzu, sefkat tepe'yi,.., hepsini gecmis. Artik bosluk diyenlere forum tokat atar bundan sonra

Filistine helal olsun 1. olmus gelecek hafta vadi rahat 17 yi görebilir diye düsünüyorum
Bu intikamda korktumu ne
Hic tik yok

Siz böyle Kayıp Şehir'i Anti-Vadici olduğunuz için savundukçabizleri sizin dizileriniziden soğutuyosunuz. Sonra niye hiç Vadi'den başka izlemiyosunuz diyosunuz. Sizin yüzünüzden.

Ne alakasi var, sizin gozunuz vadiden baska bisey gormuyo, bizede suc atmayin..

haftaya 20 ye yakın bişey bekliyom inanılmaz merak var beren şu sıra gelirse arada kaynar 2 bölüme kaldırılır

İyiymiş ama saati çok geç.Evde olsam izlerim ama yurtta o saatte televizyon bulma şansım yok.Ancak sınavlar bitince belki
Geçen hafta ne demiştim ben sana, Show yapar mı yapar yani bak yaptı.
Kaçmaz bu bölümler saat gecenin 4 ü de olsa izlenir.

Başka dizilere Sempati duymamızı bile engelliyosunuz.

Lutfen ya yok boyle bisey, bi insan diziyi gordugu an kafasinda bitirir. Ya izlersin ya izlemez. Acikcasi ben direkt karar veririm.. Baskasinin ne dedigi umrumda olmaz. Saddce bi kac arkadasim eger cok usrar ederse bakarim ama begenmezsem izlemem..

offfffff.....filistin totalde ne yapmış öle ya......bu kaçıncı tekrarın kaçıncı geçişi .....off kine offff....:W

Ne zaman yayinlanacak tarih ver bana yok bilmiyorsan bu intikamin persembe disinda baska bi gün de de yayinlanacagi anlamina gelir

Henuz terih belli degil, merak etme persembenin tek ezicisi bilindigi gibi beren.. O yuzden heycan yok, beren gelicek.. Baska gune gider hevesine takilmayin sakin..

oha oha oha bu ne be
polat vuruluyo inanılmaz aksiyon tavan reytingleri söylşim size 17 reyting

müthiş bir bölüm müthiş

Takas 176. , 175. , 174. bölüme yaptığın yorumlarş Hep Müthiş, müthiş, enfesto