Kurtlar Vadisi Pusu 175.Bölüm Fragmanı

Youtubede geldi konulara bir ayar çekin kim açtıysa önce. :D

lannnnnnnnnnnnnnnnn perşembe gelmez şimdi bu ne ya 15.saniyede gaza geldim müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
polat ölüyo oha aga bence polat ölmüyo tapınakçılar kaçırıyo ve illuminati geri dönüyo yani masonlar obaa :D
yav böyle dizi varya dünyada yok olamaz böyle bi fragman olamaz harika ötesi süper ötesi müthiş ötesi mükemmel ötesi inanılmaz ötesi inanılmaz
gel perşembe gel off be

20 reyting bekliyorum rahat

- - - Ekleme - - -

fragmanın ortasında çalan müziği ver orduya dünyayı yakarız müthiş gaza getiriyo yerimde duramadım o an ne müziktir arkadaş akıl almaz :D

lannnnnnnnnnnnnnnnn perşembe gelmez şimdi bu ne ya 15.saniyede gaza geldim müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
polat ölüyo oha aga bence polat ölmüyo tapınakçılar kaçırıyo ve illuminati geri dönüyo yani masonlar obaa :biggrin:
yav böyle dizi varya dünyada yok olamaz böyle bi fragman olamaz harika ötesi süper ötesi müthiş ötesi mükemmel ötesi inanılmaz ötesi inanılmaz
gel perşembe gel off be

20 reyting bekliyorum rahat

- - - Ekleme - - -

fragmanın ortasında çalan müziği ver orduya dünyayı yakarız müthiş gaza getiriyo yerimde duramadım o an ne müziktir arkadaş akıl almaz :biggrin:

120 bin ne ki aga yarına 1 milyon kesin off bu ne ya fragman harbi dehşet ötesi

Müthiş bir bölüm. Fragmanı izlerken içim "cız" etti. Polat Alemdar'ın şehit oluşu (?) ortalığı dehşete düşürecek.

Fragman Yazete'ye yükleneli 1 saat oldu ve izlenme sayısı 150 Bin Oha

- - - Ekleme - - -

Bence o battaniyeye sarılı olan Zülfikar Ağa. Polat oradan kaçmıştı.

Fragman süpeeer! Polat Alemdar SEHIT oldu! Bu Sefer Polat gercekten gidici gibi :(

- - - Ekleme - - -

Fragman süpeeer! Polat Alemdar SEHIT oldu! Bu Sefer Polat gercekten gidici gibi :(

Polatın bi kaç bölüm gösterilmeyeceği belliydi ve sürekli dediğim gibi bu işin arkasında başka bi adam var yakın bi zamanda veya bu bölümde gözükecek gibi :)

Off offf offf offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fragman süper:D:D

- - - Ekleme - - -

Yav arkadaş şu 18.saniyeden sonraki sahneler yok mu süper ya:D Beren gelsin gelsin karınca gibi ezecez

beren meren farketmez vadinin özetini kimse geçemez bırak vadiyle yarışmayı özetini klimse geçemez

fragmanda o yeni gelecek adam veya onun adamı gibi gözüken ihtiyarlardan o nükler silah alanında olan adamı yakalamış sorguluyordu gözlükten yansıma yapmışlar güzel olmuş :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777