Kurtlar Vadisi Pusu 175.Bölüm Fragmanı

Bekliyoruz son 2 gün

Vadİnİn 175, bÖlÜm Özetİ cikti konu acabilecek arkadaŞlara duyurulur ben anlamam bu islerden

Eskilerden kendi arşivimden kendim yükledim youtubeye uzun hali bu bir nostalji yapalım..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Youtube fragman ve resimler güncellenmiştir..

Bu arada fragmanda 1.5 milyona yaklaşmış durumda. :)

Eskilerden kendi arşivimden kendim yükledim youtubeye uzun hali bu bir nostalji yapalım..

Eski vadiyi izlemediğim için ben Ağustos'tan beri Eski Vadi'yi izliyom bu bölümü 2 gün önce izledim 88. Bölümü :rugby:

Moderatörün son düzenlenenleri:
İzleme
: 1.638.976
2 milyon u bulabilir bu bölüm müthis olacak

- - - Ekleme - - -

Fragmanin altina bi arkadas su yorumu yapmis

Dikkat Ederseniz Fragmanda Polat Alemdar Siyah Gözlükleriyle Kendini Saklayarak oynuyor.. ve Polatın Erkanı yakaladığınıda biraz dikkatle elini incelersek görebiliyoruz arkadaslar.. Ama Abdulleyhin kendini öLdürmeye caLısması Leylanın Basın acıklaması ve yanında Abdulley ile Cahitin oLmasıda aklımızı kuralıyor Ama ölmedi.. Polat Ben Size Açıklıyım. Bir Baskası öldü ve yüzü tanınmaz halde onu Polat Sandılar Abduley Cahit ve Adamları Polatta İhtiyarlar Heyetinin Sırrını çözmek için gizli bir şekilde gelecek Türkiyeye Gizli bir şekilde çözecek sorunları.. İzleyin ve Görün...

Bence ihtiyarlar başkanı gizlice aldırcak oradan polatı saklayacak gibime geliyor.

vadi çok büyük rekor kıracak

- - - Ekleme - - -

bu ne ya legolas kardeşim banlanmış noldu