Her kelimenin sonuna (....) koymuşsun ne bu panpa?
Birisi suna noktalama isaretlerini ogretsin 😀d
Her kelimenin sonuna (....) koymuşsun ne bu panpa?
Lutfen ya yok boyle bisey, bi insan diziyi gordugu an kafasinda bitirir. Ya izlersin ya izlemez. Acikcasi ben direkt karar veririm.. Baskasinin ne dedigi umrumda olmaz. Saddce bi kac arkadasim eger cok usrar ederse bakarim ama begenmezsem izlemem..
Adam diziyi izlerken kendisini kaybediyo nasıl yorum yapacağını bilemiyo böyle bi etki yaratıyo Kvp dizisi izleyeciliirine demek.
Takas 176. , 175. , 174. bölüme yaptığın yorumlarş Hep Müthiş, müthiş, enfesto
Henuz terih belli degil, merak etme persembenin tek ezicisi bilindigi gibi beren.. O yuzden heycan yok, beren gelicek.. Baska gune gider hevesine takilmayin sakin..
La git işine. Olm adamı görmüyon mu her kelimenin sonuna .... koymuş. "Bugün....Deniz....Yıldızı....nı...izleyeeceğim..."Birisi suna noktalama isaretlerini ogretsin 😀d
Ben insanların yorumlarına önem veririm. Cuma'dayken gördüm herkes övüyo Kayıp Şehir'i ben de sempati duydum. Ama Perşembe'ye gelince yine yorumlar yüzünden soğudum.
La git işine. Olm adamı görmüyon mu her kelimenin sonuna .... koymuş. "Bugün....Deniz....Yıldızı....nı...izleyeeceğim..."
3 ocak diyolardı önceden şimdi korkudan kanal d çarkedince herkes çarketmeye başladı...biz öyle demedik diye...uzaydan gelen e.t. mi çıkardı o zaman bu 3 ocağı...evet kanal d ve ekipmanı çıkarmadıysa e.t. nin işi olabilir bu...:aynen:Baska güne gidecek diye korkuyoruz persembeye gelsin vadi intikami bi güzel ezsin
3 ocak diyolardı önceden şimdi korkudan kanal d çarkedince herkes çarketmeye başladı...biz öyle demedik diye...uzaydan gelen e.t. mi çıkardı o zaman bu 3 ocağı...evet kanal d ve ekipmanı çıkarmadıysa e.t. nin işi olabilir bu...:aynen:
başlıyor mu başlamıyormu kesin se öyle aç konunu...:worked_till_5am: yoksa heryeri 3 nokta ile kaplarım panpa...Ve İntikam 3 Ocak Perşembe başlıyor! Konusunu açtım
bu sefer kesin yani....3 ocakbasliyomus aga
polatın cenaze namazını bu ka erken kılmayınbaşlıyor mu başlamıyormu kesin se öyle aç konunu...:worked_till_5am: yoksa heryeri 3 nokta ile kaplarım panpa...
- - - Ekleme - - -
bu sefer kesin yani....
- - - Ekleme - - -
ooooooooooo haydin namaza...:aynen:
Günümü şenlendiren haberi açmişssin saolVe İntikam 3 Ocak Perşembe başlıyor! Konusunu açtım
polatın cenaze namazını bu ka erken kılmayın
Bende AGAhaftaya berenciği ezecez ya ne kadar mutlu oldum anlatamam