27 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Kayip sehir ; kuzeyi, yalan d, dilayi , huzuru , haremi , hayati, kremi, alemin krali, umutsuzu, sefkat tepe'yi,.., hepsini gecmis. Artik bosluk diyenlere forum tokat atar bundan sonra :d

Filistine helal olsun 1. olmus gelecek hafta vadi rahat 17 yi görebilir diye düsünüyorum
Bu intikamda korktumu ne
Hic tik yok

haftaya 20 ye yakın bişey bekliyom inanılmaz merak var beren şu sıra gelirse arada kaynar 2 bölüme kaldırılır :d :d

Başka dizilere Sempati duymamızı bile engelliyosunuz.

Lutfen ya yok boyle bisey, bi insan diziyi gordugu an kafasinda bitirir. Ya izlersin ya izlemez. Acikcasi ben direkt karar veririm.. Baskasinin ne dedigi umrumda olmaz. Saddce bi kac arkadasim eger cok usrar ederse bakarim ama begenmezsem izlemem..

offfffff.....filistin totalde ne yapmış öle ya......bu kaçıncı tekrarın kaçıncı geçişi .....off kine offff....:W

ve izledim tek kelimeyle süper harika inanılmaz müthiş mükemmel muhteşem süperkulade harikulade enfesto olmuş süper süper :D
maskeli polat olabilir eylemler yapıyo gel 3 ocak gel diyorum sadece

- - - Ekleme - - -

dehşet olmuş ya bölüm reytigni 23 :D

lannnnnnnnnnnnnnnnn perşembe gelmez şimdi bu ne ya 15.saniyede gaza geldim müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
polat ölüyo oha aga bence polat ölmüyo tapınakçılar kaçırıyo ve illuminati geri dönüyo yani masonlar obaa :D
yav böyle dizi varya dünyada yok olamaz böyle bi fragman olamaz harika ötesi süper ötesi müthiş ötesi mükemmel ötesi inanılmaz ötesi inanılmaz
gel perşembe gel off be

20 reyting bekliyorum rahat

- - - Ekleme - - -

fragmanın ortasında çalan müziği ver orduya dünyayı yakarız müthiş gaza getiriyo yerimde duramadım o an ne müziktir arkadaş akıl almaz :D

oha oha oha bu ne be :d polat vuruluyo inanılmaz aksiyon tavan reytingleri söylşim size 17 reyting :D
müthiş bir bölüm müthiş :D

Takas 176. , 175. , 174. bölüme yaptığın yorumlarş Hep Müthiş, müthiş, enfesto :F