Siz böyle Kayıp Şehir'i Anti-Vadici olduğunuz için savundukçabizleri sizin dizileriniziden soğutuyosunuz. Sonra niye hiç Vadi'den başka izlemiyosunuz diyosunuz. Sizin yüzünüzden.
Bu hafta 7 aldı gelecek hafta yine 5 - 6 lara düşecek demek istemiştim, ha bu arada sen bugün bir şey izlemeyeceğine emin misin reyis?
https://fav10.net/f540/adini-feriha-koydum-tekrar-bolumleriyle-cuma-gunu-showda-175301/Emir'in Yolu mu var bu hafta Emre ?
Filistine helal olsun 1. olmus gelecek hafta vadi rahat 17 yi görebilir diye düsünüyorum
Bu intikamda korktumu ne
Hic tik yok
Filistine helal olsun 1. olmus gelecek hafta vadi rahat 17 yi görebilir diye düsünüyorum
Bu intikamda korktumu ne
Hic tik yok
Ne alakasi var, sizin gozunuz vadiden baska bisey gormuyo, bizede suc atmayin..
biliyoruz intikam fanı olduğunu sabırsızlıkla beklediğini az daha sabrt panpa
Her hafta müthiş müthişhaftaya 20 ye yakın bişey bekliyom inanılmaz merak var beren şu sıra gelirse arada kaynar 2 bölüme kaldırılır
Geçen hafta ne demiştim ben sana, Show yapar mı yapar yani bak yaptı. Kaçmaz bu bölümler saat gecenin 4 ü de olsa izlenir.İyiymiş ama saati çok geç.Evde olsam izlerim ama yurtta o saatte televizyon bulma şansım yok.Ancak sınavlar bitince belki
İntikam korksaydi, vadinin olmadigi gun yayim yapardi..
Başka dizilere Sempati duymamızı bile engelliyosunuz.
filistin total grubunu alır kşehirde onun kuyruğundan yola devam eder ama ab de kşehir önde gider.
yarın kayıp şehir fazla almaz en fazla 8 e dayanır total grubu için söylüyorum.
Her kelimenin sonuna (....) koymuşsun ne bu panpa?offfffff.....filistin totalde ne yapmış öle ya......bu kaçıncı tekrarın kaçıncı geçişi .....off kine offff....:W
Ne zaman yayinlanacak tarih ver bana yok bilmiyorsan bu intikamin persembe disinda baska bi gün de de yayinlanacagi anlamina gelir
ve izledim tek kelimeyle süper harika inanılmaz müthiş mükemmel muhteşem süperkulade harikulade enfesto olmuş süper süper
maskeli polat olabilir eylemler yapıyo gel 3 ocak gel diyorum sadece
- - - Ekleme - - -
dehşet olmuş ya bölüm reytigni 23
lannnnnnnnnnnnnnnnn perşembe gelmez şimdi bu ne ya 15.saniyede gaza geldim müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
polat ölüyo oha aga bence polat ölmüyo tapınakçılar kaçırıyo ve illuminati geri dönüyo yani masonlar obaa
yav böyle dizi varya dünyada yok olamaz böyle bi fragman olamaz harika ötesi süper ötesi müthiş ötesi mükemmel ötesi inanılmaz ötesi inanılmaz
gel perşembe gel off be
20 reyting bekliyorum rahat
- - - Ekleme - - -
fragmanın ortasında çalan müziği ver orduya dünyayı yakarız müthiş gaza getiriyo yerimde duramadım o an ne müziktir arkadaş akıl almaz
oha oha oha bu ne be polat vuruluyo inanılmaz aksiyon tavan reytingleri söylşim size 17 reyting
müthiş bir bölüm müthiş