27 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Kayip sehir bos dizi diyenleri tekrar tokadi geciriyor :d mahsunun o kadar sisirmesine ragmen mahsunun toteliyle ayni ab'de daha fazla yani biu'den daha fazla kazanmis oluyo 😀d izleyici kitlesi olmayan bi dizi niye 7 alsin , bosluk diyosunuzda mesela sali obgzk olmadiginda , ben gidip biu'yi mi izlicem hayir.. Takas'da da goruldugu gibi asam filisyini izlemid yani kayip'a kaymamis... Herkezin belli kitlesi var? Kvp nin olmamasi sadece 1.50 lik bi yarar getirmis.. Bos dizi diyenler hala guzel bi kapak oluyo kanal d'nin bussuru dizilerinden 2. Oldu suanda.. 😀d kayip cok iyi gitmis. Helal olsun, umutsuz 2 haftaya final yapar.. Zaten cok gereksiz..

Şimdi beyazsoy her zaman bir yorum yapardı. Bakalım yine yapacak mı?: Millet Vadinin yeni bölümü var sanmış, Filistin o yüzden iyi izlenmiş

Kayıp Şehir mükemmel gitmiş

kurtlar vadısı ıcın yorum yapmak anlamsız . bırıncı bellı ıkıncıye bakmak lazım:))) atv bu durumda dıger kurtlar vadısı fılımlerını alıp bol bol ara verır artıkın :))))

kurtlar vadısı ıcın yorum yapmak anlamsız . bırıncı bellı ıkıncıye bakmak lazım:))) atv bu durumda dıger kurtlar vadısı fılımlerını alıp bol bol ara verır artıkın :))))

Neden her zamanki gibi yorum yapmıyorsun? Genellikle millet yeni bölüm sandı o yüzden izlendi krlimelerini zaten zirvede olanlar için yapıyorsun ama onlara 1. Belli demiyorsun.

Bişey olmaz merak etme yap rahat yorumunu. Vadiciler aralarına almaz diye tırsmana gerek yok :F

Mesela veda , pt-2 ye alinmisti karsisinda hic bir rakip yokken 3.50 uzeri alamiyodu.. Ama ayni pt-2 de cuma kayip vardi ve huzurun hemen arkadindan 6 aliyodu.. Herkez neyin ne oldugunu biliyoda, bi turlu itiraf etme olgunlugunu gosteremiyo malesef.

valla ben kayıpşehiri sevıyorum ama perşembe günü olmazsa ıyı olur .çünkü bana öyle gelıyorkı kaybolup gidecek .daha fazla direnenez .

- - - Ekleme - - -

bu arada herkese hayırlı cumalar

Kayıp Şehir zaten Perşembe gününde geçici süreliğine kalıyordu yakındır günü değişir İntikam gelince. :)

her dizinin kapasitesi vardır kaybın da kapasitesi bu yapacak bişey yok :D

Mantıklı bir karar olabilir.Kayıp Şehir o saatte iyi gidebilir aslında İntikamdan sonra.

- - - Ekleme - - -

Mantıklı olabilir Kayıp Şehir saat 22:00 da daha iyi gidebilir İntikam'ın arkasından.

Vadi yine Turkiyenin gelmiş geçmiş en iyi televiziyon markasi olduğunu ispatladi. 3 sene yayinlanmiş filmiyle en az 5 kere televiziyonda gosderilmesine rağmen hayla 1çi ola biliyorsa bu televiziyon markasina rakib ola bileçek ikinçi bir proje yokdur ve olmuyaçak. Tebrikler ATV, Tebrikler Pana Filmş

Neden her zamanki gibi yorum yapmıyorsun? Genellikle millet yeni bölüm sandı o yüzden izlendi krlimelerini zaten zirvede olanlar için yapıyorsun ama onlara 1. Belli demiyorsun.

Bişey olmaz merak etme yap rahat yorumunu. Vadiciler aralarına almaz diye tırsmana gerek yok :F

yaw yukardakı yorumdan den ne aladın atv bol bol nıye ara verır dedım. bu durumlarda yapılan yorumum bellı yenı bolum dıye oturanlar fılımı ızlemıs. ardındanda yıne doguslu baska erkek ısı olan tetıkcıyı ızlemıs. hıc tetıkcı gıbı 100 kez verılen fılım o kadar reytıng alır mı . kurtlara persembeyı ayıran erkekler yapacak bıseyı olmadıgından ardından gelen fılımıde ızlemıs. zaten bu durumlarda hep aynı yorumu yaparım bugun bu durum acıkca net gozukuyor

kayıp şehir totalde 7.55 reyting almış ab grubunda 6.26 reyting almış bu hafta ab grubu baya düşük geldi , pazartesi,salı düşüktü , çarşamba MYın absi 1.5 reyting düştü , perşembede kayıp şehir absi daha fazla çıkacağına total çok daha yüksek çıkmış

aynen kardeş bütün dizilerin totalı artarken ab lerınde düşüş var .nekadar enteresan bır durum

Evet bu hafta düşüş oldu absinde.Daha yüksek bekliyordum Kayıp Şehir'den ama totali daha yüksek çıktı ilginçtir ki.

Kayıp Şehir defalarca yayınlanan Filistin'i geçememiş. Ama diziyi oranlarını baya arttırmış bu artış sadece bu haftalıktı gelecek hafta yine söner. Vadi yeni bölümü var.

Dizinin reytingleri sönmez Emre.Zaten Vadi karşısında aldığı reyting en az 5-6 reyting civarıydı.Yine aynı reytinglerini korur merak etmeyin :)

Dizinin reytingleri sönmez Emre.Zaten Vadi karşısında aldığı reyting en az 5-6 reyting civarıydı.Yine aynı reytinglerini korur merak etmeyin :)
Bu hafta 7 aldı gelecek hafta yine 5 - 6 lara düşecek demek istemiştim, ha bu arada sen bugün bir şey izlemeyeceğine emin misin reyis?

Mesela veda , pt-2 ye alinmisti karsisinda hic bir rakip yokken 3.50 uzeri alamiyodu.. Ama ayni pt-2 de cuma kayip vardi ve huzurun hemen arkadindan 6 aliyodu.. Herkez neyin ne oldugunu biliyoda, bi turlu itiraf etme olgunlugunu gosteremiyo malesef.

Siz böyle Kayıp Şehir'i Anti-Vadici olduğunuz için savundukçabizleri sizin dizileriniziden soğutuyosunuz. Sonra niye hiç Vadi'den başka izlemiyosunuz diyosunuz. Sizin yüzünüzden.

kvf beklendiği zirvede yer almış :d
kayıp oranalarını artırmış
sov hep bugün ne giysem yayınlasın en iyi işi galiba:d
ab d eniye herkes düşmüş kine?

Son düzenleme: