27 Ağustos 2013 Salı Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken'i tek bölüm dahi olsa izlemeni tavsiye ediyorum sadece. Çekim kalitesi çok başarılı Güneşi Beklerken'in. Ayrıca iki dizinin karşılaştırılacağı bir yön yok ki. Biri ağır drama, diğeri gençlik-aşk dizisi.

2 yaptı arsenal lanet olsun 5-0 yuh ya 5-0!

Total Grubu halktır C ve D grupları vardır onlar açıklanmıyor onlar ilk okul mezunudur Total ise ailelerdir mesela memurlar vb.

ben kimseye hakaret etmiyorum ki sadece maçtan etkilenmez çünkü kitlesi bu diyorum aldığı reytinglere helal olsun ben senin gibi yok bunlar fakir yok bunlar zengin bunlar şöyle demem

Boşuna kendi yorma izleyecek değil zaten.

Kendisi bana Totale hakaret etme diyor ama nedense kendisi burda onu izleyenlere hakaret ediyor onun bunun gazına gelip.

Bu arada herşeyi eleştirip agresif ve nefret dolu mesaj yazan arkadaşlara bir kaç kelimem olacak.

Hayat agresiflikten, negatiflikten ibaret değil. İlla herkesle tartışmak zorunda değilsiniz. Siz böyle yapınca sevildiğinizi sanıyorsunuz ama inanın bana çoğu kişinin nefretini kazanıyorsunuz. Yorumlarınız bazılarını güldürüyor olabilir ama sanıyormusunuz ki, yorumlarınıza gülüp arkadanızdan nefret etmiyorlar sizden.

Kısacası inatlaşmak ve nefret dolu mesajlar yazmak zorunda değilsiniz. Güzel olumlu yorumlarınızla dikkat çekin ki, herkes sizden nefret etmek yerine sizi alkışlasın.

Söylediklerimin etki edip etmeyeceği sağduyularına bağlı...

- - - Ekleme - - -

ben kimseye hakaret etmiyorum ki sadece maçtan etkilenmez çünkü kitlesi bu diyorum aldığı reytinglere helal olsun ben senin gibi yok bunlar fakir yok bunlar zengin bunlar şöyle demem
Sen bunları sadece ergen erkekler izler diyorsun.

Sen şimdi bana, Denize, Bully`e, Kubilaya, nberkayozer, Reytinger, berkanna daha adını sayamadığım çoğu kişiye ergen mi diyorsun?

mrt-06 post: 1429008' Alıntı:
Total Grubu halktır C ve D grupları vardır onlar açıklanmıyor onlar ilk okul mezunudur Total ise ailelerdir mesela memurlar vb.

kaç kez söyledim bilmiyorum tekrar ediyorum total c d veya a e falan değil hepsinin toplamıdır yani asıl reyting grubudur sen ab de 20 al totalde 1 al totalde 2 ab de 3 alan daha fazla izlenmiştir olay biter
reyting=izlenme=total
ab de totalin içinden bir grup ve ab sadece %8 dir

mrt-06 post: 1429008' Alıntı:
Totalde yüksek çıkan otomatikmen C ve D gruplarında daha yüksek çıkar. C ve D yüksek ki A/B düşük ki ortalaması total olmuş.

EveN post: 1429018' Alıntı:

Sen bunları sadece ergen erkekler izler diyorsun.

Sen şimdi bana Denize Bully`e Kubilaya nberkayozer Reytinger berkanna daha adını sayamadığım çoğu kişiye ergen mi diyorsun?

ergen değiller veya olanlar var ama hiçbiri 30 yaşında bi yetişkin değil veya 50 yaşında bir adam izlemez toplayın yaş ortalamalarınız en fazla 18 eder benim dediğime geliyonuz bu diziyi izleyenler 15-20 arası insanlardır çoğunlukla

Kubi-Lay post: 1428946' Alıntı:
Abi sen milleti kışkırtmak mı istiyorsun? Her mesajın nefret dolu.

Aynen katılıyorum. Kanal D ile kan davası var sanki.

Benim anlatmak istediğim de o zaten total cahil kesim değil onu diyorum içinde bulunan C ve D grupları var onlar ayrı açıklanıyor.

45 yaşında izleyen birisini tanıyorum.

Milyonlarca kişi var bunu öyle kafadan söylemekle olmaz.

Neden bunu tahmin etmek yerine verilere bakmıyorsun. 20+ kadın ve ya 20+ erkek verilerine bakarsan yaklaşık eşit olduğunu görürsün. Şimdi kafadan bunu söylemenin ne anlamı var ki?

Sen şimdi başka şey diyorsun. Az önce bu diziyi sadece ergen erkek ve kızlar izler demiştin. Eğer çoğunlukla izler deseydin yorumun bambaşka bir boyut kazanırdı. Şimdi söylemenin bir anlamı yok.

Dediğim gibi sen çok çabuk gaza gelip yorum atıyorsun. Biz son günlerde iyi anlaşıyoruz. Ama sürekli gaza gelip bunu bozmaya uğraşıyorsun. Bazıları nefret dolu mesajlar atar sevgi kazandığını sanar.

O mesajları atanın ben "İntikam vadiyi ikiye katlar çekim kalitesi harika" mesajını gösterebilirim sana.

beyazsoy konusunda da aynısını söylemiştim. Hangi konuda tartışırsak tarışalım en azından benim bir karakterim tarafım var. Sürekli taraf değiştirmiyorum bazıları gibi...

Zeynep nasıl bir oyun oynadım şoktayım hala :

Bully post: 1429034' Alıntı:

Aynen katılıyorum. Kanal D ile kan davası var sanki.

Türkiyedeki en iyi kanal açık ara Kanal D`dir - dediği mesajı gösterebilirim size. Böylelerine çok takılmayın. Yaranmak için taraf değiştirirler.

Eskiden bir beyazsoy vardı sürekli Vadiyi kışkırtıcı mesajlar atardı. Bi ara Vadiciler yakınlık gösterdi diye hemen Vadiyi övmeye başladı. Hortalaklar Hadisi diye bir dizi bile yapmıştı sırf onları kışkırtmak için.
@mrt-06 Sen araştırma konusunda iyisin. İstersen bi araştır kendin görürsün.

Maç devrelerinin 45 dakika aranın 15 dakika olduğunu bilen her insan bunu hesaplar.
))))

Tabi maçtan anlamıyorum ergen dizisi izliyorum diyosanız o ayrı.
)))))

Maçtan, futboldan senden daha çok anlarım inan. Fener'in zaten iddiası yok . İçeride dışarda kaç tane attı Arsenal. Formalite bir maçı neden izleyeyim? Güneşi Beklerken'i 1 saniye bile izlesen ergen dizisi olmadığını anlardın. Her kesimden kitleye hitap eden bir dizi. Lütfen gereksiz yorumlarınla insanları kışkırtma.

Sizleri daha iyi tanımak için eski mesajları her gün okuyorum zaten kimin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.

- - - Ekleme - - -

Zeynep nasıl bir oyun oynadım, şoktayım hala :
Unutma Beni'yi izleseydin şoka giremezdin alışkın olurdun. 😎