27 Ağustos 2013 Salı Reyting Sonuçları

Mahsun Kırmızıgül'ün dizilerine laf atanlar nerede merak ediyorum Güneşi Beklerken 2 bölümde bir hastanede.

Güneşi Beklerken mükemmel sonuçlar almaya devam ediyor. Maç falan bahane. :D

- - - Ekleme - - -

Mahsun Kırmızıgül'ün dizilerine laf atanlar nerede merak ediyorum Güneşi Beklerken 2 bölümde bir hastanede.
Ne alaka şimdi. Hastanede olmak zorunda çünkü Zeynep kayboldu ve en akla gelen yerler haliyle hastaneler olacak. :)

Maç başlayalı 4 dakika oldu reklam diyolar maça. :)))))

- - - Ekleme - - -

Veee 30 dakika. :))))

Kim biliyomuş dostlar. :)))))

Güneşi Beklerken mükemmel sonuçlar almaya devam ediyor. Maç falan bahane. :D

- - - Ekleme - - -

Ne alaka şimdi. Hastanede olmak zorunda çünkü Zeynep kayboldu ve en akla gelen yerler haliyle hastaneler olacak. :)

Hastane sahnesiz dizi olmaz @mrt-06 ::D
Ben size bi şey demiyorum Mahsun Kırmızıgül'ün dizilerinde sürekli hastahane hastahane deniliyordu onlarda senaryo icabı onlarada laf söylenmemeli o zaman yalansa söyleyin 2 bölümde bir hastane bölümleri olmadı mı nerede dediğimiz Ab dizisi.

Bütün günü Star izlemediğim için normaldir. :))))

- - - Ekleme - - -

Ben size bi şey demiyorum Mahsun Kırmızıgül'ün dizilerinde sürekli hastahane hastahane deniliyordu onlarda senaryo icabı onlarada laf söylenmemeli o zaman yalansa söyleyin 2 bölümde bir hastane bölümleri olmadı mı nerede dediğimiz Ab dizisi.
Burada vurulma, bıcaklanma gibi ciddi şeyler olmuyor Atacan.

Zaten söylenecek söz yok, Fıratın Yazgısını izliyorsun o güzel özetliyor Mahsunun dizilerini. :D

Maç devrelerinin 45 dakika aranın 15 dakika olduğunu bilen her insan bunu hesaplar. :)))))

Tabi maçtan anlamıyorum ergen dizisi izliyorum diyosanız o ayrı. :))))))

Star Tv'nin dünden beridir 21.00'i bekleyin dediği şey medcezirin tanıtımımıydı :chargrined: İnsanları bu kadar merak ettirmelerini çözemedim doğrusu

Lordly post: 1428942' Alıntı:
Maç devrelerinin 45 dakika aranın 15 dakika olduğunu bilen her insan bunu hesaplar. :)))))

Tabi maçtan anlamıyorum ergen dizisi izliyorum diyosanız o ayrı. :))))))

Abi sen milleti kışkırtmak mı istiyorsun? Her mesajın nefret dolu.

Ya iyi de ab dizisi hastanede olmaz diye bir şey yok ki Mert. :) Benim İçin Üzülme gayet güzel bir dizi bence. İzlemiyorum ama birkaç bölümünün tekrarına bakmıştım bence çok iyi bir drama. Hem Furkan'ın dediği gibi hastane olmadan dizi olmaz. :D

Güneşi Beklerken nerdeyse maçtan etkilenmemiş görünüyor. Maç zaten pek iyi sonuçlar alamaz. Fener'in iddiası yok. Helal olsun dizime. Haftaya 8 reyting alır gibi. :)

Kubi-Lay post: 1428946' Alıntı:
Abi sen milleti kışkırtmak mı istiyorsun? Her mesajın nefret dolu.
2-3 kez beğen mesajını elini çeker senden. Dikkat çekmek için yapıyor. 2-3 kez de alıntıla ve alkışla tamamdır. Sakın çok yapma sonra dadanıyor. :F