Ne alaka şimdi. Hastanede olmak zorunda çünkü Zeynep kayboldu ve en akla gelen yerler haliyle hastaneler olacak.Mahsun Kırmızıgül'ün dizilerine laf atanlar nerede merak ediyorum Güneşi Beklerken 2 bölümde bir hastanede.
Mahsun Kırmızıgül'ün dizilerine laf atanlar nerede merak ediyorum Güneşi Beklerken 2 bölümde bir hastanede.
Güneşi Beklerken mükemmel sonuçlar almaya devam ediyor. Maç falan bahane.
- - - Ekleme - - -
Ne alaka şimdi. Hastanede olmak zorunda çünkü Zeynep kayboldu ve en akla gelen yerler haliyle hastaneler olacak.
Ben size bi şey demiyorum Mahsun Kırmızıgül'ün dizilerinde sürekli hastahane hastahane deniliyordu onlarda senaryo icabı onlarada laf söylenmemeli o zaman yalansa söyleyin 2 bölümde bir hastane bölümleri olmadı mı nerede dediğimiz Ab dizisi.
Hastane sahnesiz dizi olmaz @mrt-06 :
Burada vurulma, bıcaklanma gibi ciddi şeyler olmuyor Atacan.
Ben size bi şey demiyorum Mahsun Kırmızıgül'ün dizilerinde sürekli hastahane hastahane deniliyordu onlarda senaryo icabı onlarada laf söylenmemeli o zaman yalansa söyleyin 2 bölümde bir hastane bölümleri olmadı mı nerede dediğimiz Ab dizisi.
Lordly post: 1428942' Alıntı:Maç devrelerinin 45 dakika aranın 15 dakika olduğunu bilen her insan bunu hesaplar. ))))
Tabi maçtan anlamıyorum ergen dizisi izliyorum diyosanız o ayrı. )))))
Ya iyi de ab dizisi hastanede olmaz diye bir şey yok ki Mert. Benim İçin Üzülme gayet güzel bir dizi bence. İzlemiyorum ama birkaç bölümünün tekrarına bakmıştım bence çok iyi bir drama. Hem Furkan'ın dediği gibi hastane olmadan dizi olmaz.
2-3 kez beğen mesajını elini çeker senden. Dikkat çekmek için yapıyor. 2-3 kez de alıntıla ve alkışla tamamdır. Sakın çok yapma sonra dadanıyor.Kubi-Lay post: 1428946' Alıntı:Abi sen milleti kışkırtmak mı istiyorsun? Her mesajın nefret dolu.
He de geç.Kubi-Lay post: 1428946' Alıntı:Abi sen milleti kışkırtmak mı istiyorsun? Her mesajın nefret dolu.
EveN post: 1428951' Alıntı:
2-3 kez beğen mesajını elini çeker senden. Dikkat çekmek için yapıyor. 2-3 kez de alıntıla ve alkışla tamamdır. Sakın çok yapma sonra dadanıyor.