Güneşi Beklerken'i tek bölüm dahi olsa izlemeni tavsiye ediyorum sadece. Çekim kalitesi çok başarılı Güneşi Beklerken'in. Ayrıca iki dizinin karşılaştırılacağı bir yön yok ki. Biri ağır drama, diğeri gençlik-aşk dizisi.bu arada fener maçını hazırlık maçından farkı yok berbat ötesi inanılmaz kötü bir spiker var zaten ölü gibi ölü ölü
murat kosova sen git basket anlat Allah aşkına futboldan soğuyorum bu adam maç anlatınca en zevkli maçın bile içine edecek kadar berbat anlatıyo coşturma falan yok hiç insan coşar yav maç anlatırken zaten maç kötü spikerde berbat olunca çekilmiyo
bu ara benim için üzülmede ki kalitenin 100 de 1 i acaba güneşi beklerken dizisinde var mı merak ediyorum mahsunun dizilerindeki çekim kalitesi müzikler falan müthiştir adam özene bezene yapar işini rahat olun
- - - Ekleme - - -
bu arada fener maçını hazırlık maçından farkı yok berbat ötesi inanılmaz kötü bir spiker var zaten ölü gibi ölü ölü
murat kosova sen git basket anlat Allah aşkına futboldan soğuyorum bu adam maç anlatınca en zevkli maçın bile içine edecek kadar berbat anlatıyo coşturma falan yok hiç insan coşar yav maç anlatırken zaten maç kötü spikerde berbat olunca çekilmiyo
bu ara benim için üzülmede ki kalitenin 100 de 1 i acaba güneşi beklerken dizisinde var mı merak ediyorum mahsunun dizilerindeki çekim kalitesi müzikler falan müthiştir adam özene bezene yapar işini rahat olun