27 Ağustos 2013 Salı Reyting Sonuçları

Evde değildim ne oldu Zeynep'e sadece başını izledim. :( @EveN , @Fks14 , @denizz19

maçın reklamımı olur yav maçın devre arası olur :) :) bi ara revan efendi kanal d de maç var ikide bir reklama giriyo falan demişti maç reklama mı girer maçın devre arası olur sadece 15 dk :D :D

maçın etkileyeceği tek şey erkek ağırlıklı yapımlardır güneşi beklerken etkilenmez hatta olumlu bile etkilenebilir ki görüldüğü gibi normalden daha yüksek oranlar alıyo

takas post: 1428963' Alıntı:
maçın reklamımı olur yav maçın devre arası olur :) :) bi ara revan efendi kanal d de maç var ikide bir reklama giriyo falan demişti maç reklama mı girer maçın devre arası olur sadece 15 dk :D :D

maçın etkileyeceği tek şey erkek ağırlıklı yapımlardır güneşi beklerken etkilenmez hatta olumlu bile etkilenebilir ki görüldüğü gibi normalden daha yüksek oranlar alıyo
Maç başlamadan önce de 7 reyting aldı takas. Maçla alakası yok bölüm iyiydi fragman 3 milyonu geçmişti.

Güneşi Beklerken iki tarafın da ağırlığında var. Diziler siz demekle ayrılmıyor aylık oranlara bakarsan erkekler ile kadın izleyicilerin eşit olduğunu görürsün.

takas post: 1428963' Alıntı:

Güneşi Beklerken gençlik dizisi ama kadın dizisi diyemeyiz. Maç karşısında düşmeyen her dizi kadın dizisi diyemeyiz bence. :)

bu arada fener maçını hazırlık maçından farkı yok berbat ötesi inanılmaz kötü bir spiker var zaten ölü gibi ölü ölü
murat kosova sen git basket anlat Allah aşkına futboldan soğuyorum bu adam maç anlatınca en zevkli maçın bile içine edecek kadar berbat anlatıyo coşturma falan yok hiç insan coşar yav maç anlatırken zaten maç kötü spikerde berbat olunca çekilmiyo
bu ara benim için üzülmede ki kalitenin 100 de 1 i acaba güneşi beklerken dizisinde var mı merak ediyorum mahsunun dizilerindeki çekim kalitesi müzikler falan müthiştir adam özene bezene yapar işini rahat olun

- - - Ekleme - - -

bu arada fener maçını hazırlık maçından farkı yok berbat ötesi inanılmaz kötü bir spiker var zaten ölü gibi ölü ölü
murat kosova sen git basket anlat Allah aşkına futboldan soğuyorum bu adam maç anlatınca en zevkli maçın bile içine edecek kadar berbat anlatıyo coşturma falan yok hiç insan coşar yav maç anlatırken zaten maç kötü spikerde berbat olunca çekilmiyo
bu ara benim için üzülmede ki kalitenin 100 de 1 i acaba güneşi beklerken dizisinde var mı merak ediyorum mahsunun dizilerindeki çekim kalitesi müzikler falan müthiştir adam özene bezene yapar işini rahat olun

EveN post: 1428971' Alıntı:

Maç başlamadan önce de 7 reyting aldı takas. Maçla alakası yok bölüm iyiydi fragman 3 milyonu geçmişti.

Güneşi Beklerken iki tarafın da ağırlığında var. Diziler siz demekle ayrılmıyor aylık oranlara bakarsan erkekler ile kadın izleyicilerin eşit olduğunu görürsün.

görünen köy kılavuz istemez bu diziyi hiçbir yetişken erkek izlemez izleyen erkeklerde ergen yaştaki kızlar ve erkeklerdir açık ve net
kadın dizisi değil genç ergen kız ve erkek çocuk dizisi dikkat et dediğime

xBUGRAx post: 1428977' Alıntı:
Tolga kalbini tutuyor. Hasta olacak Kore versiyonundaki gibi. :)
Güneşi Beklerkeni niye izlemiyorsun? :bağır: :D

- - - Ekleme - - -

takas post: 1428980' Alıntı:
görünen köy kılavuz istemez bu diziyi hiçbir yetişken erkek izlemez izleyen erkeklerde ergen yaştaki kızlar ve erkeklerdir açık ve net
Sen kendin bana söylüyorsun ama şu an sen kaç milyona hakaret ediyorsun.

Sen karar veremezsin buna. Dediğim gibi verilere bakarak anlamak mümkün.

Her Salı gelip konuyu zehir etmeniz gerekmiyor.

takas post: 1428980' Alıntı:

Herkes izlemek istediği diziyi izlemekte özgür değil mi takas? :)

@takas Ayrıca dediklerimize dikkat edelim. Burda kaç kişi izliyor. onların hepsine ergen muamesei yapamazsınız.

Dediğim gibi ona buna ergen diyenlerden korkacaksın. Asıl ergenuslar onlar. Sözüm sana değil. Onun bunun gazına gelip yorumlar yapman gerekmiyor.

Ben Total dizilerini eleştirince sen bana 70 milyona hakaret ediyorsun demiştin. Onları da izleyenlerin çoğu ilk okul terk insanlar. Dünyagörüşü hayatgörüşleri yok okuma yazmayı da bilmiyorlar.

- - - Ekleme - - -

Güneşi Beklerken yine reklam.