bazı arkadaşlar terbiye sınırını aşıyorlar. şu forumda seviyeli bir tartışma yapamıyacakmıyız her perşembe böyle
bazi arkadaslarin icinde sende varsin.
Aglama aglama buda gelir buda gecer elbet sizde 1. Olursunuz. Muahahahaha
bazı arkadaşlar terbiye sınırını aşıyorlar. şu forumda seviyeli bir tartışma yapamıyacakmıyız her perşembe böyle
Bizim inanıp inanmamamızın pek bir önemi yok. Önemli olan reklamcılar inanıyordu ve o sonuçlara göre hareket ediyorlardı. Demek ki bu olaylara rağmen SBT'den daha çok güveniyorlarki hala AGB'nin eski sonuçlarını baz alıyorlar...
ya admin nerden biliyon sanki reklamcılarla kanka ya hey Allah ım ya sende onların tarafındasın bunu biliyoruz
ya admin nerden biliyon sanki reklamcılarla kanka ya hey Allah ım ya sende onların tarafındasın bunu biliyoruz
kimseye hakaret etmiyorum. karşıdakine özel mesaj atmıyorum. konunun dışına çıkmıyor. patlama çatlama analıyorum seni gibi ,la lı cümler kurmuyorum. sonuçta burası forum herkes fikrini açıkça söyleyecek eleştiriye açık olmayan buraya gelip yorum yazmasınSen de ama karşıdaki kişinin sabır sınırlarını zorlayıcı yorumlar atıyorsun. Karşıdaki kişiyi kışkırtmaya yönelik yorumlar atıyorsun. Birçok mesajında aynı şeyleri yazıyorsun...
ben formları bırak normal haytımda da kimseye hakaret etmem. hakaret ezik ve yenilmiş insanların çözümüdürbazi arkadaslarin icinde sende varsin.
Aglama aglama buda gelir buda gecer elbet sizde 1. Olursunuz. Muahahahaha
ben formları bırak normal haytımda da kimseye hakaret etmem. hakaret ezik ve yenilmiş insanların çözümüdür))))))))))))
tartışmak için belli bir zeka seviyesi gerekiyor zekanın yetmediği yerde küfür ve hakaret başlar sadece sanal ortamda değil gerçek hayattada bu böyledir. her kim ki küfür ve hakaret ediyorsa bu onun seviyesini gösterir sadece karşıdakini küçültmez.
tartışmak için belli bir zeka seviyesi gerekiyor zekanın yetmediği yerde küfür ve hakaret başlar sadece sanal ortamda değil gerçek hayattada bu böyledir. her kim ki küfür ve hakaret ediyorsa bu onun seviyesini gösterir sadece karşıdakini küçültmez.
destere kesinlikle haklısın , zeka sevşyesi şart , olmadımı olmuyo. :highly_amused::highly_amused:
ya siz tartismiyorsunuz vadi yi pepee gibi cizgi filmlerle bir tutip kiskirtmaya calisiyorsunuz.
Bu arada beyazsoy Burda kimin yorum atip atmayacagina sen karisamazsin.
Kurtlar Vadisi Pusu kirk yilda bir 1. Oldu diye havalar ucma bos bosuna xD eski günleri bitti KVP nin ! Pazartesi: Arka Sokaklar Sali: Öyle bir Gecer Zaman ki Carsamba: Muhtesem Yüzyil Persembe: FATMA GÜLÜN SUÇU NE? Cuma: Adini Feriha Koydum Cumartesi:Yetenek sizsiniz !! Her günün kendine ayit Fenomeni var , Her dizinin kendine ayit bir Tahti var ama KVP nin yok malesef 😉 xD
insaf et takas kardeşim iki yıldır FSN devamlı birinci durumda, inkar edemezsin. beren gibi zarif bir kız, aşk-ı memnu ile ezmeye başladığı cengaverimiz polatı fatmagüllede eziyor her hafta, 4 yıldır polat birincilik göremedi, anca arada bir vurulup vurulup birinciliğe çıkmaya çalışıyor.. şunu asla unutmayalım istisnalar kaideyi bozmaz. 48 hafta ezilen kvp bir iki haftayla durumu kurtaramaz.
Polatı delik deşik etmişler adam 2 kurşun yedi .Kerimin gerçek sesi mi git araştır burada böyle kapaklar yapmadan önceVallaha yaa , Polati delik deşik ettiler resmen Zirveye ulasmak icin xD ama galiba süper gücü var) Polati zaten ,,Polat" yapan onun Sesi .. ben daha yeni gördm meyersem o heybetli ses polatin degilmis dublajmis hahha gül gül öldm resmenFatmagül ise orijinal 😉)) Persembenin fenomeni
Yüzde 50 Mi kaybetti la gidin işinize 14 reyting alıyor hala sizin matematiğiniz şu şekildedir geçen sene 17 aldı ya böl onu 2 8 çıkıyor zatenBen olaya söylebakiyorum , bor dizinin nekadar sürdügü öbemli degil cünkü bi dizinin kalici seyirci kitlesi varsa o ha 10 yil sürsn fark etmiyor 😉 Ama 10 Yil icinde 100% seyirciden 50% kaybetti 😉 yoksa hala ayni reytingleri aliyor olurdu ama alamiyor ;D KVP yi hala izleyenler zaten hastasi olmalari gerekir xD
Bana kardeşim deme burada sınırlı kişiler diyebilir banakardeşim kelimesi karşıdaki insana bir saygı ifadesidir aynı zamanda... lanlı lunlu konuşmaktansa kardeşim demeyi tercih ederim.
KVP nin 10 yıldır devam etmesine gelince, bir filmin uzun yıllar yayınlanması onun kaliteli olduğunu göstermez , eğer dediğiniz gibi olsaydı amerikada yayınlanan yalan rüzgarı adlı pempe dizi 39 yıldır devam eden bir dizi( 12 bininci bölüme gelmiş) olarak KVP yi cebinden çıkarır. çünkü daha uzun yıldır yayınlanıyor.
Besalet hem diyorsun sakin olun diye milleti daha kızıştırıyorsun bu mesajlaya şu KVP ahalisi KVP'yi çok izleye izleye burda da çoşuyorlarTmm arkadaşlar KVP iyi bi dizi ama Türkiye'nin de en iyisi değil bi sakin olunAyrıca H.F Yorumlarına Dikkat Ederek Yaz Biraz Daha 😉
KVP zaten Gerçekdışı tamamen hayal dizisi oldu , hala ölmedi gitti !! Ben artık o diziyi tamamen Fantasy dizisi olarak görüyorm xD Polat 15. kattan atlasin ozaman bile kenardan kanatlarimi cikar ne yapar yasamayi basarir hahaha ;D
H.F de hatalı yorumlar yapıyo ama sende yapıyorsun sende biraz yorumlarında sakin bi tavır takınırsan iyi olacak
bizi çıldırtın derken... millet kvp ye bi şey demesin hemen saldırıyonuzbu kadar fanatiklik yapmayın burda millet istediği gibi düşüncelerini söylesin KVP yi mi eleştirecek eleştirsin ama sizin buna taamülünüz yok........Ayrıca onlar Yapınca Diyorsun ben H.F'yi de uyardım Ban olayına bi şey diyemem... Biz Ayrımcılık yapsak elimize ne geçecek nie taraf tutalım hata yapan cezasını alıyor.....
takas mısın nesin , kvp dizimi öve öve bitiremediğiniz dizinin sinemasııda polat füzelre tak takla giriyodu üstüne üstük bide hepsini öldürüyodu hayret ki hayret çok normalmiş gibi kvp izlenmek için kendini paralıyor.. fatmagül ise parmağını bile kıbırdatmadan hep ondan yüksek alıyodu ve geçen haftada nerdeyse aynılardı. saçma sapan dizileri övmeyin bize ve bu sezonluk konuşursam en kaliteli dizi öbgzk bunuda sindirin artık
adamlar polat vuruldu diye kerimi vurdusırf polat vuruldu diye mi kerimi vurdurttu senaristler
Muhteşem Yüzyıl emek var ama Kurtlar Vadisi kadar yok 9 seneden bahsediyoruzKVP de ki emek derken En Çok Emek Muhteşem Yüzyılda vardı emeği katmayalm lütfen
takas ile yasin siz dalgamı geçiyosunuz ? yok polat vuruldu da ,kerimde vuruldu. polatın vurulduğu bölümü gösterirken zaten kerimin vurulduğu günki bölüm çekilp bitmiştir ,siz senaristlerin kvp bölümlerine göre mi hareket ettiğini sanıyosunuz? diziler her zaman 2 yada 3 bölüm ileridedir . kvp bu kadar önemsemeyin.. senaristler kvp baz aldığı için mi senaryo hep durağan gitti.. bu arda yok sen fatamaagülümü izledin falan filan diyosunuz da , kvp gibi saçmalık abidelerini iz<LEYENLERDEN arkadaşlarımda olan fikir hem benle kesindir olduğum duyarlı ve mantıklı daha öyle!!![ QUOTE]
Allah Allah millet ne izlerse izlesin sende vatan,din sevgisi yok diye mi izliyorsun KVP'yi hayır demi.... dolayısıyla öğrenmeyede gerek yok belki adamları tanımıyoruz...Ayrıca bi msjında Çelişiyorsun demişsin çeliştiğim msjları göstermedin hala ?
Ne izlerse izlesin burada Vadiyi karalamak için kafadan yorum atmasınlar .
Son olarak Vadi ilgili sende kafadan yorum atmazsan iyi olacak
He çoluk çocuk izliyor nereden bildin yine ölçtün de geldinyalnız okullar tatil oldugu için çoluk çocugun izlediği dizilerin reytingi de atabilir. eskiden okul vardiye erken yatmak zorunda kalan çocuklar kurtları izlemiş de olabilir. tatil için tatil için reytingi düşenler anne babaların izlediği fatmagül, öyle bir zaman geçer ki , muhteşem yüzyıl olacak diğer dizilerin reytiingine katkı olacaktır
Son olarak bu reytingler herkese kapak olsun
alemto kardeş gereken cevabı vermişsin helal olsun
Kırk Yılı gördük reytinglerde ninem gibi Fatmagülün Suçu Neye bakıyorsunuz kaliteden bahsediyorsunuz
Gördük iki haftayaı Fatmagül İki sezon olmadan reytingler yarıya indi noldu 21 reytingler geçen senenin hadi hadi
Polatı delik deşik etmişler adam 2 kurşun yedi .Kerimin gerçek sesi mi git araştır burada böyle kapaklar yapmadan önce
Yüzde 50 Mi kaybetti la gidin işinize 14 reyting alıyor hala sizin matematiğiniz şu şekildedir geçen sene 17 aldı ya böl onu 2 8 çıkıyor zaten
Bana kardeşim deme burada sınırlı kişiler diyebilir bana
Besalet hem diyorsun sakin olun diye milleti daha kızıştırıyorsun bu mesajla
Doğru söylüyorsun Fatmagül Gerçek hiç öyle şey olur mu değil mi millet tecavüz etsin kıza ondan sonra o kız sana aşık olsun yani gerçek olmaz mıla hadi oradan
Sende kızıştırma burada Ozan birşey demez iken sana söz düşmez bana göre !
Saldırırken ben böyle birşey göremiyorum Beyazsoy gibi adamlar geliyor tabi adamlar derken cinsiyetini bilmiyorum gerçekten ....Ondan sonra Takas arkadaş bunlara cevap yazınca ........
Doğru dürüst konuş (Takas mısın nesin cümlesinde ) senin karşında arkadaşın yok
Kerimi Kurtlar Vadisi Pusu vurdurttu diye olmasada reyting için yaptığı belli
Muhteşem Yüzyıl emek var ama Kurtlar Vadisi kadar yok 9 seneden bahsediyoruz
takas ile yasin siz dalgamı geçiyosunuz ? yok polat vuruldu da ,kerimde vuruldu. polatın vurulduğu bölümü gösterirken zaten kerimin vurulduğu günki bölüm çekilp bitmiştir ,siz senaristlerin kvp bölümlerine göre mi hareket ettiğini sanıyosunuz? diziler her zaman 2 yada 3 bölüm ileridedir . kvp bu kadar önemsemeyin.. senaristler kvp baz aldığı için mi senaryo hep durağan gitti.. bu arda yok sen fatamaagülümü izledin falan filan diyosunuz da , kvp gibi saçmalık abidelerini iz<LEYENLERDEN QUOTE]
Ne izlerse izlesin burada Vadiyi karalamak için kafadan yorum atmasınlar .
Son olarak Vadi ilgili sende kafadan yorum atmazsan iyi olacak
He çoluk çocuk izliyor nereden bildin yine ölçtün de geldin
Son olarak bu reytingler herkese kapak olsun
ALEMTO MUSUN NESİN!!! . sana mı sorucam nasıl konuşup konuşmadığımı ? sen kimsin?
yasin seni insan safına koymuyorum bunu bil.. bundan önceki yorumlarınızı da okudum fatmagül 1. olunca bu kadar yorum festivali yapmıyomuşsunuz, bide bize diyodunuz kaçarsınız diye , allaha şükür biz sizin gibi değiliz... fatmagülün taraftarları nerdeyse sizden daha çok yorum yapmış!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?