26 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.9%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.7%
  • MUCK (Show)

Oy: 3 11.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.4%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

ya admin nerden biliyon sanki reklamcılarla kanka ya hey Allah ım ya sende onların tarafındasın bunu biliyoruz

ya admin nerden biliyon sanki reklamcılarla kanka ya hey Allah ım ya sende onların tarafındasın bunu biliyoruz

Gelişmeleri takip ediyoruz. Kafamızdan uydurmuyoruz herhalde. Sen de birçok konuda okumuşsundur bunu. Reklamcılar AGB'yi dikkate alıyorlar... Ama yeni diziler için ve büyük değişim yaşayan diziler için SBT'yi de dikkate almaya başlamışlardır...

yok kardes Ozan a lag yok bence o taraf tutmuyor saten yorumundada dile getirdi Kvp nin basarisinin tesadüf olmadigini

Sen de ama karşıdaki kişinin sabır sınırlarını zorlayıcı yorumlar atıyorsun. Karşıdaki kişiyi kışkırtmaya yönelik yorumlar atıyorsun. Birçok mesajında aynı şeyleri yazıyorsun...
kimseye hakaret etmiyorum. karşıdakine özel mesaj atmıyorum. konunun dışına çıkmıyor. patlama çatlama analıyorum seni gibi ,la lı cümler kurmuyorum. sonuçta burası forum herkes fikrini açıkça söyleyecek eleştiriye açık olmayan buraya gelip yorum yazmasın

bazı arkadaşlar terbiye sınırını aşıyorlar. şu forumda seviyeli bir tartışma yapamıyacakmıyız her perşembe böyle

tartışmak için belli bir zeka seviyesi gerekiyor zekanın yetmediği yerde küfür ve hakaret başlar sadece sanal ortamda değil gerçek hayattada bu böyledir. her kim ki küfür ve hakaret ediyorsa bu onun seviyesini gösterir sadece karşıdakini küçültmez.

bazi arkadaslarin icinde sende varsin.

Aglama aglama buda gelir buda gecer elbet sizde 1. Olursunuz. Muahahahaha
ben formları bırak normal haytımda da kimseye hakaret etmem. hakaret ezik ve yenilmiş insanların çözümüdür
))))))))))))

ya siz tartismiyorsunuz vadi yi pepee gibi cizgi filmlerle bir tutip kiskirtmaya calisiyorsunuz.

Bu arada beyazsoy Burda kimin yorum atip atmayacagina sen karisamazsin.

destere kesinlikle haklısın , zeka sevşyesi şart , olmadımı olmuyo. :highly_amused::highly_amused:

Fatmagul benim icin de birinci, dunku bolumde cok guzeldi.. Zaten aralarinde ozellikle ab grubunda cok fazla fark yok..

ya siz tartismiyorsunuz vadi yi pepee gibi cizgi filmlerle bir tutip kiskirtmaya calisiyorsunuz.

Bu arada beyazsoy Burda kimin yorum atip atmayacagina sen karisamazsin.

vadiyi pepee ye benzetirsek sende fatmagülü temel reisin safinazına benzetirsin olur biter.. bu esprili bir yaklaşımdır, anlatımdır . ama karşıdakinin direk kişiliğine hakaret edemezsin. filmleri konusundan dolayı eleştirebilirsin çocukca bulabilirsin saçma bulabilirsin bir filmi.
ama bunu yaparken esprili bir dilde kullanabilirsin karşıdakinin kişiliğine hakaret etmeden....

burda kimse kimseye düşman değil sadece filmler hakkında görüş belirtiyoruz hoşça zaman geçiriyoruz ve bunu yaparken kimseyi kırmadan yapabilirsek ne mutlu bize. herşeyin fanatikliği zararlıdır.. tamam bir filmi çok seviyor olabilirsin ama sadece bir film işte ,

Reyting ölçümü-yapımlar-reklam üçgeninde ülke çapında çok büyük para trafiği yaşanıyor. Ekranlardaki yapımların izlenirliğine göre reklam alan kanallar ve reklamverenler en net reyting rakamlarına ulaşma eğilimindeydi. Ancak ölçümü 2500 denekle yapan AGB şirketinin ölçümlerine çoğu şirketin inanası gelmiyordu.

PEKİ SBT REYTİNGLERİ NASIL ÖÇLÜYOR?

SBT reyting ölçümlerinde, denek ve eski usul reyting ölçüm cihazı kullanmıyor. Sistem şöyle işliyor;

Ölçüm cihazları uydu, karasal, ve kablo kullanıcı hanelerinde izlenen kanal bilgisini GPRS ile kablosuz şekilde veri merkezine toplamakta,

Veriler, manüplasyon şüphesini gidermek için anlık olarak müşterilere gösterilmekte.

agb ile sözleşme feshedildiğinden son zamanlarda reklamcılar agb nin son ölçümlerini baz almıyor sbt nin ölçümlerini baz alıyor twitterda ki yapımcıların tweetlerine ve son zamanlarda acunn.com da dahil olmak üzere bir sürü internet sitesi bu ölçümleri yayınlıyor bundan dolayı reklamcılar kesinlikle sbt ölçümlerini baz alıyor.

Kırk Yılı gördük reytinglerde ninem gibi Fatmagülün Suçu Neye bakıyorsunuz kaliteden bahsediyorsunuz

Gördük iki haftayaı Fatmagül İki sezon olmadan reytingler yarıya indi noldu 21 reytingler geçen senenin hadi hadi

Polatı delik deşik etmişler adam 2 kurşun yedi .Kerimin gerçek sesi mi git araştır burada böyle kapaklar yapmadan önce

Yüzde 50 Mi kaybetti la gidin işinize 14 reyting alıyor hala sizin matematiğiniz şu şekildedir geçen sene 17 aldı ya böl onu 2 8 çıkıyor zaten

Bana kardeşim deme burada sınırlı kişiler diyebilir bana

ya şu KVP ahalisi KVP'yi çok izleye izleye burda da çoşuyorlar
Tmm arkadaşlar KVP iyi bi dizi ama Türkiye'nin de en iyisi değil bi sakin olun
Ayrıca H.F Yorumlarına Dikkat Ederek Yaz Biraz Daha 😉
Besalet hem diyorsun sakin olun diye milleti daha kızıştırıyorsun bu mesajla

Doğru söylüyorsun Fatmagül Gerçek hiç öyle şey olur mu değil mi millet tecavüz etsin kıza ondan sonra o kız sana aşık olsun yani gerçek olmaz mı
la hadi oradan

H.F de hatalı yorumlar yapıyo ama sende yapıyorsun sende biraz yorumlarında sakin bi tavır takınırsan iyi olacak

Sende kızıştırma burada Ozan birşey demez iken sana söz düşmez bana göre !

Saldırırken ben böyle birşey göremiyorum Beyazsoy gibi adamlar geliyor tabi adamlar derken cinsiyetini bilmiyorum gerçekten ....Ondan sonra Takas arkadaş bunlara cevap yazınca ........

Doğru dürüst konuş (Takas mısın nesin cümlesinde ) senin karşında arkadaşın yok

adamlar polat vuruldu diye kerimi vurdu
sırf polat vuruldu diye mi kerimi vurdurttu senaristler

Kerimi Kurtlar Vadisi Pusu vurdurttu diye olmasada reyting için yaptığı belli

KVP de ki emek derken En Çok Emek Muhteşem Yüzyılda vardı emeği katmayalm lütfen
Muhteşem Yüzyıl emek var ama Kurtlar Vadisi kadar yok 9 seneden bahsediyoruz

alemto kardeş gereken cevabı vermişsin helal olsun

alemto bunca kişinin sözlerine cevap vermek için uğraşıp çırpınacağına çıkıp dışarda kartopu oyna stres at kapalı hava sana pek yaramamış sanırım
)
SBT oranları AGB ye göre fatmagülü 4 puan daha aşağıda gösterdiği halde SBT de bile fatmagülü kılpayı geçebilmeyi başarı saymışsın ya helal olsun.