26 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.9%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.7%
  • MUCK (Show)

Oy: 3 11.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.4%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
insaf et takas kardeşim iki yıldır FSN devamlı birinci durumda, inkar edemezsin. beren gibi zarif bir kız, aşk-ı memnu ile ezmeye başladığı cengaverimiz polatı fatmagüllede eziyor her hafta, 4 yıldır polat birincilik göremedi, anca arada bir vurulup vurulup birinciliğe çıkmaya çalışıyor.. şunu asla unutmayalım istisnalar kaideyi bozmaz. 48 hafta ezilen kvp bir iki haftayla durumu kurtaramaz.
ne ezmesinden bahsediyon 10 yıllık vadiyi tnt de geçemeyen fatmagül mü eziyor hem sen ne 4 yılından bahsediyon 2010 a kadar her hafta vadi fark atıyodu :D aşkı menuyu az mı ezdik :Dfatmagülüde ezmeye başladık yazık yazık

bu arada bana kardeşim mardeşim deme ben senin nerden kardeşin oluyom

insaf et takas kardeşim iki yıldır FSN devamlı birinci durumda, inkar edemezsin. beren gibi zarif bir kız, aşk-ı memnu ile ezmeye başladığı cengaverimiz polatı fatmagüllede eziyor her hafta, 4 yıldır polat birincilik göremedi, anca arada bir vurulup vurulup birinciliğe çıkmaya çalışıyor.. şunu asla unutmayalım istisnalar kaideyi bozmaz. 48 hafta ezilen kvp bir iki haftayla durumu kurtaramaz.

Vallaha yaa , Polati delik deşik ettiler resmen Zirveye ulasmak icin xD ama galiba süper gücü var :)) Polati zaten ,,Polat" yapan onun Sesi .. ben daha yeni gördm meyersem o heybetli ses polatin degilmis dublajmis hahha gül gül öldm resmen :D Fatmagül ise orijinal 😉)) Persembenin fenomeni :D

eminimki yarin reytingler aciklandiktan sonra bu siteye girmeyeceksiniz bile ama biz vadi 2. Olsa bile arkasinda durmaya devam edecegiz

aga vadinin zamanında aldığı reytingleri bunlar rüyalarında göremezler :D

fenomene bak gül gül öldüm bu cümleden sonra fatmagül fenomen olmuş :D

eger KVP yarinda birinci olursa yine böyle konusabilecekmisin acaba?

Bu Arada 2 senelik diziyi 10 yillik bir diziyle kiyasladigini unutmadi haa sunuda unutmaki ayni sartlarda olsa vadi yine ezer

Ben olaya söylebakiyorum , bor dizinin nekadar sürdügü öbemli degil cünkü bi dizinin kalici seyirci kitlesi varsa o ha 10 yil sürsn fark etmiyor 😉 Ama 10 Yil icinde 100% seyirciden 50% kaybetti 😉 yoksa hala ayni reytingleri aliyor olurdu ama alamiyor ;D KVP yi hala izleyenler zaten hastasi olmalari gerekir xD

Vallaha yaa , Polati delik deşik ettiler resmen Zirveye ulasmak icin xD ama galiba süper gücü var :)) Polati zaten ,,Polat" yapan onun Sesi .. ben daha yeni gördm meyersem o heybetli ses polatin degilmis dublajmis hahha gül gül öldm resmen :D Fatmagül ise orijinal 😉)) Persembenin fenomeni :D

yazik ya sana gercekten yazik yorumlarini her okudugumda gülüyorum, kapasiteni daha iyi anliyorum ha birde yalan Haber yapmaktada üstüne yok bu yalanciliktan baska birsey degildir. Sence 10 yil oynayip 8 sene hep zirvede olan dizimi fenomendir yoksa daha 2 Yillik olupta reytinglerinin ücte birini kaybeden dizimi?

Ben olaya söylebakiyorum , bor dizinin nekadar sürdügü öbemli degil cünkü bi dizinin kalici seyirci kitlesi varsa o ha 10 yil sürsn fark etmiyor 😉 Ama 10 Yil icinde 100% seyirciden 50% kaybetti 😉 yoksa hala ayni reytingleri aliyor olurdu ama alamiyor ;D KVP yi hala izleyenler zaten hastasi olmalari gerekir xD

anlıyorum yediremiyosun :D

hastasiyiz aga ama Belliki vadi senide hasta etmis basarisi piskolojini bozmus yazik sana :D takas acidim la buna

ne ezmesinden bahsediyon 10 yıllık vadiyi tnt de geçemeyen fatmagül mü eziyor hem sen ne 4 yılından bahsediyon 2010 a kadar her hafta vadi fark atıyodu :D aşkı menuyu az mı ezdik :Dfatmagülüde ezmeye başladık yazık yazık

bu arada bana kardeşim mardeşim deme ben senin nerden kardeşin oluyom

kardeşim kelimesi karşıdaki insana bir saygı ifadesidir aynı zamanda... lanlı lunlu konuşmaktansa kardeşim demeyi tercih ederim.

KVP nin 10 yıldır devam etmesine gelince, bir filmin uzun yıllar yayınlanması onun kaliteli olduğunu göstermez , eğer dediğiniz gibi olsaydı amerikada yayınlanan yalan rüzgarı adlı pempe dizi 39 yıldır devam eden bir dizi( 12 bininci bölüme gelmiş:)) olarak KVP yi cebinden çıkarır. çünkü daha uzun yıldır yayınlanıyor.

kardeşim kelimesi karşıdaki insana bir saygı ifadesidir aynı zamanda... lanlı lunlu konuşmaktansa kardeşim demeyi tercih ederim.

KVP nin 10 yıldır devam etmesine gelince, bir filmin uzun yıllar yayınlanması onun kaliteli olduğunu göstermez , eğer dediğiniz gibi olsaydı amerikada yayınlanan yalan rüzgarı adlı pempe dizi 39 yıldır devam eden bir dizi( 12 bininci bölüme gelmiş:)) olarak KVP yi cebinden çıkarır. çünkü daha uzun yıldır yayınlanıyor.
bana kardeşim deme bana cevap verme seninle işim yok muhattap olmam

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
ya şu KVP ahalisi KVP'yi çok izleye izleye burda da çoşuyorlar :D Tmm arkadaşlar KVP iyi bi dizi ama Türkiye'nin de en iyisi değil bi sakin olun :D Ayrıca H.F Yorumlarına Dikkat Ederek Yaz Biraz Daha 😉

KVP zaten Gerçekdışı tamamen hayal dizisi oldu , hala ölmedi gitti !! Ben artık o diziyi tamamen Fantasy dizisi olarak görüyorm xD Polat 15. kattan atlasin ozaman bile kenardan kanatlarimi cikar ne yapar yasamayi basarir hahaha ;D

ya şu KVP ahalisi KVP'yi çok izleye izleye burda da çoşuyorlar :D Tmm arkadaşlar KVP iyi bi dizi ama Türkiye'nin de en iyisi değil bi sakin olun :D Ayrıca H.F Yorumlarına Dikkat Ederek Yaz Biraz Daha 😉

sen ne diyon ya.bide seninle tartışmim türkiyenin en iyisi değilmiş en iyisi kim muck mu :D