26 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

derse gittim panpa yoksa 128 dk reklamsız giden bir diziye 3 reyting fark attık diye niye gideyim :X

şu anlık bahane değil olan bişi bu reklamsız her dizi normalindne yüksek alıyor :X
Tek tek bahanelerini çürüteceğiz inşallah, bugün Kara Para Aşk Total iddianı çürüttük sıra onlarada gelecek.:)

daha total iddası çürümedi 2 bölüm total oldu dizi 1 bölüm ab yani hala total :X
bu arada @FurkanTB nin iddaasına göre kpa haftaya zirveyi alıyormuş hadi hayırlısı :A
Karadayı gibi bu dizide bir hafta total bir hafta Ab olacaktır.Sezon ortalaması Total-Ab eşit çıkar.

Dün bol bol Roma'yı gösterdiler dizide Ab izleyicisinide haliyle diziye çekmiştir.

Zirveyi alabilirmi bilemem ben büyük konuşmam hiçbirzaman.

Karadayı gibi bu dizide bir hafta total bir hafta Ab olacaktır.Sezon ortalaması Total-Ab eşit çıkar.

Dün bol bol Roma'yı gösterdiler dizide Ab izleyicisinide haliyle diziye çekmiştir.

Zirveyi alabilirmi bilemem ben büyük konuşmam hiçbirzaman.
karadayı acuna göre total-ab oluyor kpa sallantıda belli bir kıstası yok :A dizi şu an dikmenle yarışıyor bakalım dikmeni geçebilecek mi .:X

Komik,Ankaranın Dikmeni ile kulvarları farklı tutan drama dizisinin karşında komedi dizisi duramaz.:)
reyting anlamında dedim ben:) ayrıca komedi de zirveye oynayabilir aramızda kalsın aile komedisi ancak ab de 8 alabiliyor :X

Valla 13.bölüm fragmanı da çıktı ve yine bomba gibi bir bölüm olacak. AB grubunda bir aksilik olmazsa bu hafta 3,50 ve üstüne çıkacak bence. :)
13.bölümde bitmesin de :A