26 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

ne desem bilemedim şimdi :F :F :F
Dikmen paşa paşa reklamını veriyor. Kpa hayırlısıyla reklam verirse yükselir. :X

Bölümler iyice kaliteli ve güzelleşmeye başladı dünkü gibi uzun özetli yayınlanırsa sürekli daha da yükselip hiç olmazsa AB grubunda 4 reytinge kadar totalde de 3 reyting kadar alacaktır. :)
Dediğin gibi olur inşallah. :) Bakarsın seneye de devam eder. :D

Dikmen paşa paşa reklamını veriyor. Kpa hayırlısıyla reklam verirse yükselir. :X

Dediğin gibi olur inşallah. :) Bakarsın seneye de devam eder. :D
Aşık mı oldun len :D

Hayatımda duyduğum en uçuk iddia.Karadayı bu sene final yapsa Ezel gibi düşecekmiş.:) @Yakamoz-Asi @Forumdash

İletide çalışmıyor niye gönderdiysek cevap veren de olmaz şimdi.
@xemrexxx gerçekten saçmalamiş. Geçen sene final sezonuyla düşecek demiyordu ki:bilmem: Geçen sene Karadayı Ezel gibi 2.sezonuyla düşecek diyordu. Şimdi 3.sezon için kendisine kapı açıyor ki seneye Karayı düşerse ordan kendini kaçırabilisin. @xemrexxx bu zamana kadar yaptiği şey kelime oyunudur. 2 söylem arasında fark var ve şuan onun planlari yapılıyor:X

Neyse KPA reklamsız gittiği biraz daha düşük.Reklamsız gidip giddikçe reytingi düşen yapımlar gördük bunu anlıklarda. SBT şuan anlıklari paylaşsaydı görücektiniz anlıklarda KPA devamlı yukselmeyip aksine düştüğünü de gösteren anlıklar görücektik.

KPA 2.bölüm anlıklari 21:30 - 22:00 arası
1) ATV: 7.28 2) STAR: 5.76 3) SMNYL TV: 4.02 4) FOX: 3.6 5) KANALD: 3.16
1) STAR: 8.84 2) ATV: 6.57 3) KANALD: 4.74 4) SMNYL TV: 4.25 5) SHOW: 3.37

7 aldiği anlık My reklama girmiş tekrardan 6 buçağa düşmüş. Reklamsız gittiği ve başka programlarla çakıştıgında ancak gıdım gıdım yükselmiş.

Demem o ki KPA'nin reklamsız gitmesi diziye fayda sağlamamiş.Zarar yönüne bakarsak o da reklamdan zarar etmiş diyebiliriz.

Seyirci kısmına girersek, dün akşam twitter'dan sadece anlık olarak reklam isyanını dile getiren tweet paylaştim.Sadece ben paylaşmadım @sürgünüm de paylaşti. Birde oturup reklam isyanı içeren tweetleri paylaşssak nolucakti(b)

@xemrexxx gerçekten saçmalamiş. Geçen sene final sezonuyla düşecek demiyordu ki:bilmem: Geçen sene Karadayı Ezel gibi 2.sezonuyla düşecek diyordu. Şimdi 3.sezon için kendisine kapı açıyor ki seneye Karayı düşerse ordan kendini kaçırabilisin. @xemrexxx bu zamana kadar yaptiği şey kelime oyunudur. 2 söylem arasında fark var ve şuan onun planlari yapılıyor:X

Neyse KPA reklamsız gittiği biraz daha düşük.Reklamsız gidip giddikçe reytingi düşen yapımlar gördük bunu anlıklarda. SBT şuan anlıklari paylaşsaydı görücektiniz anlıklarda KPA devamlı yukselmeyip aksine düştüğünü de gösteren anlıklar görücektik.

7 aldiği anlık My reklama girmiş tekrardan 6 buçağa düşmüş. Reklamsız gittiği ve başka programlarla çakıştıgında ancak gıdım gıdım yükselmiş.

Demem o ki KPA'nin reklamsız gitmesi diziye fayda sağlamamiş.Zarar yönüne bakarsak o da reklamdan zarar etmiş diyebiliriz.

Seyirci kısmına girersek, dün akşam twitter'dan sadece anlık olarak reklam isyanını dile getiren tweet paylaştim.Sadece ben paylaşmadım @sürgünüm de paylaşti. Birde oturup reklam isyanı içeren tweetleri paylaşssak nolucakti(b)
reklam isyanı tabi olacak 128 dk nedir :F insanın karnı acıkır tuvaleti gelir sevgilisi arar falan :F

ayrıca karadayı 3.sezona uzadı senaryo da uzadı işler değişti :A

Şu adama dur diyen bir adam çıktı sonunda helal olsun,kimse korkudanmı neden bilmiyorum sesini çıkaramıyor.:)

reklam isyanı tabi olacak 128 dk nedir :F insanın karnı acıkır tuvaleti gelir sevgilisi arar falan :F

ayrıca karadayı 3.sezona uzadı senaryo da uzadı işler değişti :A
Nolursa olsun dizinin reklamsız gitmesi ona yüksek reyting getirmemiş :A Ahhh SBT olaydı da göreydik. Bu sefer anlıklarda gelen düşük anlıkta sen reklamsız gittiği için düşen tek dizi derdin yaa neyse:F

Karadayı'da dediğim gibi sen kelime oyunu yapıyorsun.Senin dediğin 2.sezon düşecek demiştin :X Şuan Karadayı bir hamlede sezon finalini yazdırabilirler. O da ne Feride'nn babasının gerçek yüzünü görmesini sağlamalari.Dİzinin bitmesine en az 10 - 12 bölüm var yapılamaz mı bu hamle yapılır bal gibi de.Bunu bile bile insanlar neden hala izliyor?

mahcup olduğum yok karadayı ezel gibi cesur davranamdı zaten 3.ssezona uzaması da bunun göstergesi :) o konuda yanılmam normal dizi final yapsa bu sezon düşecekti seneye kaldı :)

ayrıca kpa gibi 128 dk reklamsız giden bir diziye hiçbir kuvvet iyi dizi dedirtemez bana

şu anlık bahane gibi duruyor gerçekleşince görücez:A
Şu yazısını atlamış olabilirsin.:) @Forumdash

Nolursa olsun dizinin reklamsız gitmesi ona yüksek reyting getirmemiş :A Ahhh SBT olaydı da göreydik. Bu sefer anlıklarda gelen düşük anlıkta sen reklamsız gittiği için düşen tek dizi derdin yaa neyse:F

Karadayı'da dediğim gibi sen kelime oyunu yapıyorsun.Senin dediğin 2.sezon düşecek demiştin :X Şuan Karadayı bir hamlede sezon finalini yazdırabilirler. O da ne Feride'nn babasının gerçek yüzünü görmesini sağlamalari.Dİzinin bitmesine en az 10 - 12 bölüm var yapılamaz mı bu hamle yapılır bal gibi de.Bunu bile bile insanlar neden hala izliyor?
insanlar zaten şikayetçi senaryodan küfür edenler bile var:A

neyse dediğin anlıkalrdan birinde my reklammış kpa tabi artacak my gelince düşecek tabi drama dizilerinin kaderi bu my karşısında düşmek reklamsızlık işe yaramaz:)

Şu yazısını atlamış olabilirsin.:) @Forumdash
forumdash bişi diyince hiçbir şey değişmeyecek panpa boşuna çabalama:X

insanlar zaten şikayetçi senaryodan küfür edenler bile var:A

neyse dediğin anlıkalrdan birinde my reklammış kpa tabi artacak my gelince düşecek tabi drama dizilerinin kaderi bu my karşısında düşmek reklamsızlık işe yaramaz:)

forumdash bişi diyince hiçbir şey değişmeyecek panpa boşuna çabalama:X
Bu iddianın temeli yok.Final yapsa bu sene düşecekti demek ne demek?

Final yapsa bu sene Nazif Baba çoktan asılmış olurdu ve biz Mahir'i intikamını alırken izlerdik.

Dizi daha çok heyecanlı geçerdi ve biz daha fazla zevk alırdık,bununda karşılığı 15 reytingleri bile görebilirdi.:)

Bu iddianın temeli yok.Final yapsa bu sene düşecekti demek ne demek?

Final yapsa bu sene Nazif Baba çoktan asılmış olurdu ve biz Mahir'i intikamını alırken izlerdik.

Dizi daha çok heyecanlı geçerdi ve biz daha fazla zevk alırdık,bununda karşılığı 15 reytingleri bile görebilirdi.:)
bunun da temeli yok panpa :) en azından benim dediğim oaly diğer kenan imirzalıoğlu dizilerinde var:X

ezel gibi final de yapmadı uzatmanın anlamı yok çarşamba konusunda :X
Unuttuğun bişey var Karadayı geçen yıla göre reytinglerde artış yaşadı.
Geçen yıl bir kez 12 aldı bu yıl birçok defa aldı.
Bu da mahçup olduğunun kanıtı.
Neymiş büyük konuşmamak lazımmış.:)

NOT:Kara Para Aşk ile ilgili yazdıklarınıda hatırlatacağım sana kurtuluşun yok.:)

Unuttuğun bişey var Karadayı geçen yıla göre reytinglerde artış yaşadı.
Geçen yıl bir kez 12 aldı bu yıl birçok defa aldı.
Bu da mahçup olduğunun kanıtı.
Neymiş büyük konuşmamak lazımmış.:)

NOT:Kara Para Aşk ile ilgili yazdıklarınıda hatırlatacağım sana kurtuluşun yok.:)
karadayı ile ilgil ibir mahcubiyetim yok ezel gibi finale gitse senaryo daha da saçmalıcaktı doğal oalrak düşecekti şimdi düşmedi:) neyse daha da yazma nasılsa yakamoz siliyor boşuna yazıyoz sonra

karadayı ile ilgil ibir mahcubiyetim yok ezel gibi finale gitse senaryo daha da saçmalıcaktı doğal oalrak düşecekti şimdi düşmedi:) neyse daha da yazma nasılsa yakamoz siliyor boşuna yazıyoz sonra
Zaten Ömer senin işine gelmeyen şeyleri siliyor,Beren Saat ve Mehmet Günsür haberinde 40 defa konu dışına çıkmıştın silmemişti.:)

olasılıklar üzerinden konuşmak saçma my de final sezonu olmasaydı 5 reyting alırdı zaten bitmiş okeye dönüyordu :)))