26 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Muhteşemim çok iyi bi yükselişle total 9.95 ab 10.2 almış bölüm çok heycanlıydı her zamanki gibi ve reytingler bunu göstermiş çarşambanın tek lideri bukadar uzun süre zirvede olan bi dizi oldumu acaba :) ve yine zirve hayalleri bazı arkadaşlar 60dk. reklamsız gitsin konu 30 sayfa oluyo kpa 128dk. mı ne gitmiş ve bişey denmiyo (b) ben zaten bişey demiyorum isterse 3 saat reklamsız gitsin yine alamaz zirveyi de buna biraz şaşırdım,neyse ne zaten zirvenin sahibi belli :)
kpa total 6.58 ab 7.56 alarak çok iyi gitmiş tebrikler
ad 5.55 reyting almış bu hafta abde de 5.13 alarak oranlarını korumayı başarmış
süper dadı tuttu total 2.4 ab 3.05 alarak baya bi artmış :)

şu an kpa ile dikmen arası fark yok :) komedi dzisnin sınırı total 6 ab 8 dir :) kpa da bu sonorlar içerisinde hala o yüzden rakibi dikmen

mazi kalbimde yaradır :A
Ankaranın Dikmeni ve kara Para Aşk arasında Ab'de 2,5 reyting fark var.
Kara Para Aşk ile Muhteşem Yüzyıl arasındaki farkta aşağı yukarı aynı
Nasıl Kara Para Aşk Muhteşem Yüzyıl'ın değilde Ankaranın Dikmeni'nin rakibi oluyor?:)

Ankaranın Dikmeni ve kara Para Aşk arasında Ab'de 2,5 reyting fark var.
Kara Para Aşk ile Muhteşem Yüzyıl arasındaki farkta aşağı yukarı aynı
Nasıl Kara Para Aşk Muhteşem Yüzyıl'ın değilde Ankaranın Dikmeni'nin rakibi oluyor?:)
iki gruba da bakıyoruz panpa :) totalde kpa-my farkı 3.37 kpa-ad farkı 1 reyting :)
ab de kpa-ad farkı 2.5 my-kpa farkı 2.7 :)

ayrıca ad 30 dk my 45 dk kpa 15 dk reklam veriyor herkesin bildiği gibi reklamsız giden normalden fazla reyting alır :X

iki gruba da bakıyoruz panpa :) totalde kpa-my farkı 3.37 kpa-ad farkı 1 reyting :)

ayrıca ad 30 dk my 45 dk kpa 15 dk reklam veriyor herkesin bildiği gibi reklamsız giden normalden fazla reyting alır :X
Sevdaluk reklamsız gidince 1 reytinge düşmüştü. :A

30 dakika reklam verdi yeni başlayan iş,diğer yeni başlayan diziler 4 reklam veriyormuş gibi davranma
Bu bahanelerden sıkıldık artık.

Aynısını Karadayı içinde söylüyordun yazıların ortada duruyor aç bak istersen.

Enson Ezel gibi ikinci sezon 4-5 reyting alır demiştin unuttum sanma.:)

Kara Para Aşk'a ilk 2 bölümde total dediler ve 3. A\B oldu.Şimdi de reklamsız gidiyor falan bahane ediliyor ama reklamlı gidince yine yükseliş yaşasa ne behane edilecek merak ediyorum. :)

30 dakika reklam verdi yeni başlayan iş,diğer yeni başlayan diziler 4 reklam veriyormuş gibi davranma
Bu bahanelerden sıkıldık artık.

Aynısını Karadayı içinde söylüyordun yazıların ortada duruyor aç bak istersen.

Enson Ezel gibi ikinci sezon 4-5 reyting alır demiştin unuttum sanma.:)
ezel gibi olma olayı ile reklam ne alaka :F

ayrıca bu bir bahane değil reklamsız giden her dizi yükseliyor :) o yüzden çoğu dizi en yüksek oranalrını ilk bölümlerde alıyor 30 dk reklamın 15i özette kaldı biz yeni bölümden bahsediyoruz

Kara Para Aşk'a ilk 2 bölümde total dediler ve 3. AB oldu.Şimdi de reklamsız gidiyor falan bahane ediliyor ama reklamlı gidince yine yükseliş yaşasa ne behane edilecek merak ediyorum. :)
bulunur sen merak etme :A

ayrıca bu bir bahane değil reklamsız giden her dizi yükseliyor :) o yüzden çoğu dizi en yüksek oranalrını ilk bölümlerde alıyor 30 dk reklamın 15i özette kaldı biz yeni bölümden bahsediyoruz

Yani behaneler bulduğunu kabul ediyorsun. :A

Senin bahanelerin tükenmez ben seni yalanlamaktan bıktıp,sen mahçup olmaktan sıkılmadın.:)

Senin bahanelerin tükenmez ben seni yalanlamaktan bıktıp,sen mahçup olmaktan sıkılmadın.:)
mahcup olduğum yok karadayı ezel gibi cesur davranamdı zaten 3.ssezona uzaması da bunun göstergesi :) o konuda yanılmam normal dizi final yapsa bu sezon düşecekti seneye kaldı :)

ayrıca kpa gibi 128 dk reklamsız giden bir diziye hiçbir kuvvet iyi dizi dedirtemez bana

Yani behaneler bulduğunu kabul ediyorsun. :A
şu anlık bahane gibi duruyor gerçekleşince görücez:A

mahcup olduğum yok karadayı ezel gibi cesur davranamdı zaten 3.ssezona uzaması da bunun göstergesi :) o konuda yanılmam normal dizi final yapsa bu sezon düşecekti seneye kaldı :)

ayrıca kpa gibi 128 dk reklamsız giden bir diziye hiçbir kuvvet iyi dizi dedirtemez bana

şu anlık bahane gibi duruyor gerçekleşince görücez:A
Bu sene final yapsa Karadayı düşecekmiydi?Yanlış anlamadım değil mi?