26 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kara Para Aşk'ın tuttuğu kesinleşti. Oranları gayet iyi.

Ankara'nın Dikmen'i de tuttu. Zirveye oynayamayacağı kesindi zaten. Bu oranlar Kanal D'yi memnun ediyordur diye düşünüyorum...

Tns'nin dengesizlikleri lehimize olmaya başladı. :Z Kpa a/b dizisi olarak hakettiğini almış. :ok:

2KARA PARA ASKATV20:35:2123:02:397,5617,6642,81
2KARA PARA ASKATV20:35:2123:02:396,5815,0143,84

Süper oranlar almış, dizimiz her hafta yükseliyor! :oley::oley:

Dün akşam dersi bırakamadım ve izleyemedim ama netten izleyeceğim. :)

Tebrikler Kara Para Aşk, Tuba ve Engin! :oley::oley:

Twitter'da da bu reklamsız gidiş sorulmuş sektörün içinde olan bir kişeye o kişide cevap olarak Rekor derecede yurtdışı satışı yapmış dizi. Para bile almadan yayınlayabilirler şu an. Boşa yazıyorsunuz :)) demiş :)
Aynen yurtdışı satışlarıyla zaten yeteri derecede para kazanılıyor. :ok:

Dizinin reklam verip vermemesi kanalın tercihi. :) başka diziler bilmem kaçıncı bölümünde bile reklamsız giderken kpa'nın 3.bölümde çok reklam vermemesi normal. :)

Dizi süper gidiyor ya müthiş sevindim. :Z:oley:

İlk bölümler için stratejik olarak yapılabilir ama izleyici için de kötü durum herhalde. Acilen bırakılması gerekir. Bırakıldığında da reytingde önemli bir değişiklik olacağını sanmam. :)
Valla benim için reklamsız gitmesi çok iyi keşke hep böyle olsa diyeceğim ama mümkün değil ne yazık ki dizi o kadar güzel ve tempolu ki insanı hiç sıkmıyor

muhteşem yüzyıl yine 2 gruptada zirvede finale kadarda zirvede yer almaya devam ederler
yinede reytingleri düşük bence 12 barajını görmesi gerekir 12 altındakı reytingler zirvede olsa bile muhteşem yüzyıl için düşük denebilir kesinlikle ama final yapıcakları için şu sezonu zirvede bitirmek daha önemli olsa gerek reytingler çok fazla olmasa bile :bhr::bhr::bhr:

kara para aşk 2.sırayı sonunda gördü bukadar erken olmasıda iyi oldu muhteşem yüzyılla rekabete girmeye gerek yok 2.sırayı korumaya devam etmemiz lazım muhteşem yüzyıl bitene kadar 2.sırada kalıcı olursak eğer muhteşem yüzyıldan sonra tahta biz otururuz :Z:Z
totelde 6 reyting tehrikeli aslında kaçak diziside 6 reytingi görüyor ama başarısız olarak sayılıyor bitme tehrikesi bile söz konusu kara para aşk 8 reytingi görmeden başarısız bence totelde ama şuan amacımız 2.sırayı korumak olmalı sadece muhteşem yüzyıldan sonra önümüz açılır 10 reyting barajına ulaşırız :bhr::bhr::bhr:

kısaca şuankı reytingler muhteşem yüzyıl içinde az kara para aşk içinde ama iki dizininde şuan reyting çok ön planda olmasa gerek muhteşem yüzyılın amacı finali zirvede bitirmektir kara apra aşkta muhteşem yüzyıl bitene kadar 2. sırada yer alıp sonra zirve hesapalrı yapıcak yer sıraları şuan daha önemli 2 dizi içinde ve amaçlarınada ulaşmışlar 😵😵

nereden belli fan olmadığı gerçek kimliği bile belli değil :X büyük ihtimal dizinni yunanistan ve mbc ye saılmasından dolayı öyle bir şey yazdı ekstra bişi olsa duyardık :X
Tuba fanı olmadığı kesinde :) bir kişi Yunanistan ve Ortadoğu haricinde hangi ülkelere satıldı diye sormuş oda şuan benim açıklamam doğru olmaz demiş rekor satış 2 ülkeyi kapsamaz

Tuba fanı olmadığı kesinde :) bir kişi Yunanistan ve Ortadoğu haricinde hangi ülkelere satıldı diye sormuş oda şuan benim açıklamam doğru olmaz demiş rekor satış 2 ülkeyi kapsamaz
mbc=22 ülke demek zaten :X +yunanistan=23 ülke :) bu da bir rekor değil fatih ve bir zamanlar osmanlı kıyam başlamadan 30 ülkeye satıldı

muhteşem yüzyıl yine 2 gruptada zirvede finale kadarda zirvede yer almaya devam ederler
yinede reytingleri düşük bence 12 barajını görmesi gerekir 12 altındakı reytingler zirvede olsa bile muhteşem yüzyıl için düşük denebilir kesinlikle ama final yapıcakları için şu sezonu zirvede bitirmek daha önemli olsa gerek reytingler çok fazla olmasa bile :bhr::bhr::bhr:

kara para aşk 2.sırayı sonunda gördü bukadar erken olmasıda iyi oldu muhteşem yüzyılla rekabete girmeye gerek yok 2.sırayı korumaya devam etmemiz lazım muhteşem yüzyıl bitene kadar 2.sırada kalıcı olursak eğer muhteşem yüzyıldan sonra tahta biz otururuz :Z:Z
totelde 6 reyting tehrikeli aslında kaçak diziside 6 reytingi görüyor ama başarısız olarak sayılıyor bitme tehrikesi bile söz konusu kara para aşk 8 reytingi görmeden başarısız bence totelde ama şuan amacımız 2.sırayı korumak olmalı sadece muhteşem yüzyıldan sonra önümüz açılır 10 reyting barajına ulaşırız :bhr::bhr::bhr:

kısaca şuankı reytingler muhteşem yüzyıl içinde az kara para aşk içinde ama iki dizininde şuan reyting çok ön planda olmasa gerek muhteşem yüzyılın amacı finali zirvede bitirmektir kara apra aşkta muhteşem yüzyıl bitene kadar 2. sırada yer alıp sonra zirve hesapalrı yapıcak yer sıraları şuan daha önemli 2 dizi içinde ve amaçlarınada ulaşmışlar 😵😵
aferin yerini biliyosun my bitene ka 2.lik yeter kpa ya :A zaten şu an daha çok beni affet ve dikmene yakın my ye daha uzak :X

bu arada 12 reytingi geçen hafta sadece totalde vadi ab de küççük ağa geçti 12 reyting barajı uçuk olmuş :A

mbc=22 ülke demek zaten :X +yunanistan=23 ülke :) bu da bir rekor değil fatih ve bir zamanlar osmanlı kıyam başlamadan 30 ülkeye satıldı

aferin yerini biliyosun my bitene ka 2.lik yeter kpa ya :A zaten şu an daha çok beni affet ve dikmene yakın my ye daha uzak :X

bu arada 12 reytingi geçen hafta sadece totalde vadi ab de küççük ağa geçti 12 reyting barajı uçuk olmuş :A
küçük ağa denilen saçmalık her hafta 13 totelde 12 abde alıyor sinirden çatlıyorum vadi en iyi bölümüyle bile 12 reytingi geçemiyorken küçük ağanın aldığı bu reytingler kudurtuyor beni 😛

Not Defteri haftaya kuvvetli bir şekilde artış yaşayacaktır. :)

Muhteşemim aşırı heycansız bölüme rağmen yükselmiş ve 10 küsürleri görmüş :)