26 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kara para aşk çok iyi bir yükseliş yaşamış. :) ab'de 7'ye vurmuş ve ab dizisi. :A umarım daha da yükselir. :)

my de iyi bi yükseliş yaşamış, 7 haftadan sonra :F Ama eski oranlarına bi hayli uzak. :) fark-ı rakip :A

dikmen'e bu oranlar çok bile, sürekli bu rakamlarla dönüp dolaşıp sezonu bitirir. :)

zeytin tepesi yükselmiş ama ab'de 5 alan merhameti bitirdi kanal. Buna hiç müsama göstermez. :)

not defteri tahminimde ki oranları almış. Fiyasko :A

sevdaluk ve kızılelma vasatı aşamıyorlar. :D

33 GALIP DERVIS (TKR-GECE) KANAL D 04:21:17 05:16:27 1,42 51,96 2,73

galip aşmış iyice.😱
Sevdaluk AB grubunda 1,99'dan 3,19'a yükselmiş güzel yorum yap. :D

Kara para aşk çok iyi bir yükseliş yaşamış. :) ab'de 7'ye vurmuş ve ab dizisi. :A umarım daha da yükselir. :)

my de iyi bi yükseliş yaşamış, 7 haftadan sonra :F Ama eski oranlarına bi hayli uzak. :) fark-ı rakip :A

dikmen'e bu oranlar çok bile, sürekli bu rakamlarla dönüp dolaşıp sezonu bitirir. :)

zeytin tepesi yükselmiş ama ab'de 5 alan merhameti bitirdi kanal. Buna hiç müsama göstermez. :)

galip aşmış iyice.😱
kpa nın sonu merhamet gibi olici bu gidişle reytingler ve izleyici kitlesi onu söylüyor :A

reklam verirse düşme ihtimali yüksek
niye hayallerini yıkıyorsun çok gaddarsın .ss

İşte bu Kara Para Aşk oranlarını arttıra arttıra yoluna devam ediyor.Özellikle AB'de baya bir yükseliş gerçekleşmiş bu yükseliş devam edecek.MY'nin yeni kurbanı özeti ile yarışır bu başrollerle dizi uzun sürmez diyenlere en güzel cevap her çarşamba geliyor :)

Vuhuu Kara Para Aşk yavaş yavaş zirveye doğru emin adımlarla ilerliyor. :X

Not Defteri kanalına göre orta başlamış.

Zeytin Tepesi ab'de baya bir artmış, iyi.
Sevdaluk yükselmiş baksana :(

Çd gidince baya izleyici çekmiş kendine. :D Ne diyelim inş dahada artarda bitirmezler. :D

Ab'nin kralı yine devleşmiş.Tebrikler Muhteşem yüzyıl...
Kara Para Aşk güzel gidiyor.Ab'de geçen sene Merhamet gibi yükselerek gidiyor.Umarım sonu onun gibi olmaz.:A
Ankara'nın Dikmeni güzel devam etmiş.
Not Defteri kötü başlamış.Keşke Pazartesi başlasaydı.Zaten belli bir acelecilik vardı dizide.:( Yükeleceğinden eminim.Tekrarı fena Ab olmuş.:A
Ya Sevdaluk :(

İşte bu Kara Para Aşk oranlarını arttıra arttıra yoluna devam ediyor.Özellikle AB'de baya bir yükseliş gerçekleşmiş bu yükseliş devam edecek.MY'nin yeni kurbanı özeti ile yarışır bu başrollerle dizi uzun sürmez diyenlere en güzel cevap her çarşamba geliyor :)
hala kurban konumunda 128 dk reklamsızlıkla bunu aldı 15 yerine 45 dk reklam verince görücez hanyayı konyayı :X

galip aşmış iyice.😱
Sevdaluk AB grubunda 1,99'dan 3,19'a yükselmiş güzel yorum yap. :D

Sevdaluk yılın bombası olmaya devam ediyor! :d show'a ilaç gibi gelen dizi günün iki grupta çift rakamı gören tek ismi. :d bu oranlarla 3 Sezon ekranlarda sevdaluk rüzgarıyla karşılaşcağız belli ki :d

hala kurban konumunda 128 dk reklamsızlıkla bunu aldı 15 yerine 45 dk reklam verince görücez hanyayı konyayı :X
Yeni bahaneniz de reklamsız gitmesi mi bence bu dezavantaj bir durum reklamsız gitmesi izleyicileri sıkabilir kanal değiştirebilirler ayrıca rakiplerine görede erken bitiyor

@*Dream* Ben ne demiştim . Tahminlerimin 90%'i tutar. :X

Tahmin ettiğim gibi Kara Para Aşk her hafta yükseliyor. Senarist+oyuncular yükselmemesi için sebep yok. Reytingi rayına oturduğuna göre ben de izlemeye başlayabilirim. Bence çift rakamlara kadar yolu var.

Daha önce demiştim hatırlarsanız zaten Kurt Seyit Kara Para Aşk'ın özeti kadar alır diye dediğim çıktı. Şimdi özeti 3 ama ilerileyen günlerde Özeti 4-5'e çıkar böylelikle geçmiş olur Kurt Seyitin yeni bölümünü.

Hangi dizi çok reklam oluyorsa fos demektir. Bkz: Kayıp, Kurt Seyit

Ankaranın Dikmeni de iyi gibi. Kanal D bu sezon Çarşambada zaten en iyi bu oranları aldı dizi olarak. Devam eder böyle.

kpa nın sonu merhamet gibi olici bu gidişle reytingler ve izleyici kitlesi onu söylüyor :A

niye hayallerini yıkıyorsun çok gaddarsın .ss​

My'ye en çok kan kaybettiren merhamet gibi olsa daha ne ister ki :A

Not Defteri iyi başlamış AB'de tekrarı kurtarmış. Çok gördük böyle başlayıp artan diziler FOX'ta. Başka kanallarda koşa koşa ilk bölüme giderler ikinci bölümde terk ederler sonra FOX dizilerine gelirler akıllanmadılar başlayın işte ilk bölümden. :F

Kara Para Aşk çok iyi gitmiş. Sema ve Eylem farkı. Ece ve Melek düşünsün. :A

Ömre Bedel tekrarı iyi başlamış Müge'nin karşısında.

74OMRE BEDEL (TKR)FOX TV10:00:2912:29:401,016,2916,11

58OMRE BEDEL (TKR)FOX TV10:00:2912:29:400,856,6512,79

Hep Tayyipçi kafası Allah'ım yola getir inşallah.:)

Niye düşsün canım kardeşim Sizden olmayan bertaraf mı olsun.:)
ben my ile ilgilenmiyorum dizinin türevi alındı Son demini yaşıyor da
tayibin kanalın reytingini düşmesini isteyen takipçi kafa))))) vallahi hacı tamam 0.38 puan arttı dzi de bu kadar da sevinilip uculmaz ki hele Bi kendine gel )))
diğer diziler reklam verirken kpa izleniyor hele yeni başlayan diziye reklam arasında bakılır. geçen haftaya göre hem uzun hem de geç başladı bu artış normal reklam verirse düşmesi kesin artış sadece 0.38 çok artış olsaydı dusmeyebilirdi ama artışta tıkanma var

niye hayallerini yıkıyorsun çok gaddarsın .ss

My'ye en çok kan kaybettiren merhamet gibi olsa daha ne ister ki :A
my kan kaynbetti merhamet kan kaybından öldü yanlız :A neyse ben derse gidiyim siz devam edin

Not Defteri o kadar tanıtıma fiyasko bir başlangıç yapmış..

Sevdaluk yükselmiş ama halen yetersiz maalesef..

ben my ile ilgilenmiyorum dizinin türevi alındı Son demini yaşıyor da
tayibin kanalın reytingini düşmesini isteyen takipçi kafa))))) vallahi hacı tamam 0.38 puan arttı dzi de bu kadar da sevinilip uculmaz ki hele Bi kendine gel )))
diğer diziler reklam verirken kpa izleniyor hele yeni başlayan diziye reklam arasında bakılır. geçen haftaya göre hem uzun hem de geç başladı bu artış normal reklam verirse düşmesi kesin artış sadece 0.38 çok artış olsaydı dusmeyebilirdi ama artışta tıkanma var
Bu itham haksızlık birkere reytinge göre dizi izlesem Bugünün Saraylısı'nı izlemem Cumartesi en sonlarda yer alıyor.

Ben Kenan ve Tuba'nın olduğu her işi izlerim,reytingi ne olursa olsun.:)