Ooo daha anlaşamıyorsunuz daha))
Ooo daha anlaşamıyorsunuz daha))
nasıl değil ya
kolayı var zombili dizi severmisin ? ben sevmediğini tahmin ediyorum ama seviyorum diyorsan TWD izleOoo daha anlaşamıyorsunuz daha))
beyazsoy diğerlerinden ağzın yanmış birkere artık beni seçmenin zamanı geldi 😎Ooo daha anlaşamıyorsunuz daha))
türü sevmez onun için diyorumnasıl değil yailk sezonu muhteşem
Tamam benle @destere True Detective diyoruzOoo daha anlaşamıyorsunuz daha))
+1 @beyazsoy zor bir seçim kararını verkolayı var zombili dizi severmisin ? ben sevmediğini tahmin ediyorum ama seviyorum diyorsan TWD izle
politik dizi seviyorsan house of cards izle muhteşemdir amerikanın iç politikasına dokundurmalarla dürtömelerle geçen harika bir dizi
eğer psikolojik gerilim türü diyorsanda true detective dizisine başla sen karar ver biz zorlamayalım seni![]()
kolayı var zombili dizi severmisin ? ben sevmediğini tahmin ediyorum ama seviyorum diyorsan TWD izle
politik dizi seviyorsan house of cards izle muhteşemdir amerikanın iç politikasına dokundurmalarla dürtömelerle geçen harika bir dizi
eğer psikolojik gerilim türü diyorsanda true detective dizisine başla sen karar ver biz zorlamayalım seni![]()
Tamam benle @destere True Detective diyoruzİlk sezonu izlesen ilk sezon yorumunu pek önemsemem söylim
2'ye 1 kaybettin @Harunnn60 Bari bize destek çık, oyunu yakma 1 oy 1 oydur![]()
yine kaçak güreşiyorsunAmerika politik sistemi diye bizi kaziklarkar ameriklar asla kendilerini kotulumez. Kötülese bile ters komplo vardır. Alt metin Amerika herkesi dinler gibi..
Zombi ergen işi geçelim
Psikolojik gerilim severim ama detektif dizileri asla sevmem
Kısacası bildik dandik diziler bunlar
Sen de ilk sezonu izle @beyazsoy'labilemiyorum bende izlemediğim için![]()
Psikoloji seviyorsan [HASHTAG]#Hannibal[/HASHTAG] izleAmerika politik sistemi diye bizi kaziklarkar ameriklar asla kendilerini kotulumez. Kötülese bile ters komplo vardır. Alt metin Amerika herkesi dinler gibi..
Zombi ergen işi geçelim
beyazsoy ne yaptın sen hepsini kestirip atmışşsınAmerika politik sistemi diye bizi kaziklarkar ameriklar asla kendilerini kotulumez. Kötülese bile ters komplo vardır. Alt metin Amerika herkesi dinler gibi..
Zombi ergen işi geçelim
İnternet kafeden bulursam tum bölümlerini türü detektifi izleyeyim bariyine kaçak güreşiyorsun
üç türden hiçbirini sevmem ama izlemeden eleştiri yaparım kolaya kaçarım diyorsun
ama bu işler öyle olmuyor birni seçip izle tek tek her bölümü birlikte yorumlayalım
mesela true detective yeni sezonda başlıyor ama ilk sezonu 8 bölüm veya 9 bölüm bişeydi istersen iki günde ilk sezonu bitirirsin ? ama izlemek için niyet lazım eleştirmek için harcadığın enerjiyi izlemeye harcasan şimdi seni ikna etmeye çalıştığımız süre içinde bir bölüm bitirmiştin)
hannibal i ilk bölümde bırakır benceSen de ilk sezonu izle @beyazsoy'laBence beğenirsin. Annen Killing'i sevdiğine göre bunu da sever ona da öner
Psikoloji seviyorsan [HASHTAG]#Hannibal[/HASHTAG] izleHannibal ile Will'in sohbetlerini izlerken beyin devrelerin yanar
![]()
Aynen kaçıyor. Psikolojik türe dayandı şimdiyine kaçak güreşiyorsun
üç türden hiçbirini sevmem ama izlemeden eleştiri yaparım kolaya kaçarım diyorsun
ama bu işler öyle olmuyor birni seçip izle tek tek her bölümü birlikte yorumlayalım
mesela true detective yeni sezonda başlıyor ama ilk sezonu 8 bölüm veya 9 bölüm bişeydi istersen iki günde ilk sezonu bitirirsin ? ama izlemek için niyet lazım eleştirmek için harcadığın enerjiyi izlemeye harcasan şimdi seni ikna etmeye çalıştığımız süre içinde bir bölüm bitirmiştin)
süper fikir bence harika bir dizi ama yinede izle ona göre yorum yapalım zaten forumda ilk sezonun yorumları var dizinin tam ismiİnternet kafeden bulursam tum bölümlerini türü detektifi izleyeyim bari
iyi hadi bende true dedective diyim bari , içm ısındı diziye @destereSen de ilk sezonu izle @beyazsoy'laBence beğenirsin. Annen Killing'i sevdiğine göre bunu da sever ona da öner
Psikoloji seviyorsan [HASHTAG]#Hannibal[/HASHTAG] izleHannibal ile Will'in sohbetlerini izlerken beyin devrelerin yanar
![]()
Tamam o zaman @beyazsoy'a yoldaş oliyi hadi bende true dedective diyim bari , içm ısındı diziye @destere
hem annemde entrika aşk dizilerinden çok böyle dizileri seviyor
@Forumdash
Korkma kötü yola sürüklemedik yaane yaptınız ne ettiniz kendi dediğinizi kabul ettirdiniz @destere ile![]()