Ben o asaleti ilk sezon ilk bölümde gördüm, 3.sezonun son bölümünde degörmez olaydım dedimyok artık 😱 sen sezonun ilk bölümünü izle baklım kadında nasıl asalet var o zaman brezilya diyecek misin bakalım![]()
Ben o asaleti ilk sezon ilk bölümde gördüm, 3.sezonun son bölümünde degörmez olaydım dedimyok artık 😱 sen sezonun ilk bölümünü izle baklım kadında nasıl asalet var o zaman brezilya diyecek misin bakalım![]()
Yanliş bilgilenmişssin yada gözün Dean'den başkasını görmuyordestere dean e kaçmaya dünden razı merak etme
ayrıca bir sürü şşey kaçmış dean e diziyi izlemediğim için tam isimlerini bilmiyim![]()
Revenge çağirma@beyazsoy senide yabancı diziler dünyasına bekleriz![]()
bu sezon itibarını toparladı tekrardan o tımarhanede bir sahnesi var asalet akıyor resmen donduk şaştık @xemrexxx ileBen o asaleti ilk sezon ilk bölümde gördüm, 3.sezonun son bölümünde degörmez olaydım dedimEğer bu sezon son olursa yazın günlük Brezilya dizisi muamelesi yapıcam
Hafta içi hergün sabah kalvaltı yaparken yada haber öncesi izlicem
![]()
@Çiğdem- in parlak sıralamasında 1 numarada dean o yüzden adını çok kullanmalı ki sinir olsun çirkinlerin efendisiYanliş bilgilenmişssin yada gözün Dean'den başkasını görmuyorSam desen neyse
Revenge çağirmaAdam ilk sezonu yerden yere vurdu
![]()
Dean dizinin en reyizi laf yok@Çiğdem- in parlak sıralamasında 1 numarada dean o yüzden adını çok kullanmalı ki sinir olsun çirkinlerin efendisi![]()
finalde de @Çiğdem- e dean i sana da castiel i kakalarız olur biterDean dizinin en reyizi laf yokSam'e de ne diyeceksen
Ölse de kurtulsak
![]()
Selam olsun ablama (annene)bu sezon itibarını toparladı tekrardan o tımarhanede bir sahnesi var asalet akıyor resmen donduk şaştık @xemrexxx ile
annemde bu diziyi begenmiyor , diyor bu dizide ne buluyorsunbu kadar mı olur ya
![]()
Ben ikisinide sana kakalayacamfinalde de @Çiğdem- e dean i sana da castiel i kakalarız olur biter![]()
crowley e kadar bilimiyimSelam olsun ablama (annene)İşte bak anne sözü dinle
Ben ikisinide sana kakalayacamCrowley yanında eşantiyon diye verecem
![]()
Sen öğrenirsin meraktancrowley e kadar bilimiyimdizi ile ilgili bilgim başrollerle sınırlıu
![]()
@Forumdash bana zorla izlettirdi ezelin aynisi hatta daha kötüsü dedim tutkiyede oynadı dizi berene rağmen silindi)) destere dandik bir dizi önerdi çok güzel diye dizi acayip vasat dedi sonunda @destere bile soğudu diziden))) amerikan dizileri berbat ötesi her bölüm bir sorun olur ve sorun saçma bir şekilde çözülür. Saçma şekilde o sorun çözülmezse iyi diziler ama dizinin en önemli yeri hep saçma ve abartılı oluyor@beyazsoy senide yabancı diziler dünyasına bekleriz![]()
yok kalsınSen öğrenirsin meraktan![]()
külliyen yalan@Forumdash bana zorla izlettirdi ezelin aynisi hatta daha kötüsü dedim tutkiyede oynadı dizi berene rağmen silindi)) destere dandik bir dizi önerdi çok güzel diye dizi acayip vasat dedi sonunda @destere bile soğudu diziden))) amerikan dizileri berbat ötesi her bölüm bir sorun olur ve sorun saçma bir şekilde çözülür. Saçma şekilde o sorun çözülmezse iyi diziler ama dizinin en önemli yeri hep saçma ve abartılı oluyor
Tea'yı nasıl gözden kaçırdın?? Laura'yı da biliyorsun atma şimdiyok kalsınmisal arrow da bir oliver bir felicity biliyim
) felicity acilen hbo ya transfer olmalı
![]()
onlarda o ka akılda kalıcı bişi yoktuTea'yı nasıl gözden kaçırdın?? Laura'yı da biliyorsun atma şimdi![]()
beyazsoy sen revenge yi boşverde , the walking dead başla@Forumdash bana zorla izlettirdi ezelin aynisi hatta daha kötüsü dedim tutkiyede oynadı dizi berene rağmen silindi)) destere dandik bir dizi önerdi çok güzel diye dizi acayip vasat dedi sonunda @destere bile soğudu diziden))) amerikan dizileri berbat ötesi her bölüm bir sorun olur ve sorun saçma bir şekilde çözülür. Saçma şekilde o sorun çözülmezse iyi diziler ama dizinin en önemli yeri hep saçma ve abartılı oluyor
Kablolu kanalların dizilerini izle@Forumdash bana zorla izlettirdi ezelin aynisi hatta daha kötüsü dedim tutkiyede oynadı dizi berene rağmen silindi)) destere dandik bir dizi önerdi çok güzel diye dizi acayip vasat dedi sonunda @destere bile soğudu diziden))) amerikan dizileri berbat ötesi her bölüm bir sorun olur ve sorun saçma bir şekilde çözülür. Saçma şekilde o sorun çözülmezse iyi diziler ama dizinin en önemli yeri hep saçma ve abartılı oluyor
the walking dead izleyecekKablolu kanalların dizilerini izleMesela True Detective'in 2.sezonu baştan aşa yepyeni dizi olarak gelicek
Sende katıl 2.sezona bakalım nolcak
![]()
aslında @beyazsoy a uygun dizi var house of cards diye , politik dizi.. @beyazsoy un evire çevire yorum yapmasına müsait hemde ? ama bunu söylesekte izlemez gidip dandik aşk ekmek kepekler adlı diziyi izler onuda amerika dizileriyle karşılaştırırbeyazsoy sen revenge yi boşverde , the walking dead başla
abd reyting rekorları kırıyor , korkma dizide ergende yok , tam bizlik dizi
ne dersin ?![]()