26 Ekim 2014 Pazar ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o mesajımda emily satış koydun demek istedim :D
loriye gelince diziyi sırtlayan oydu 3 sezon , sürekli bebekti ilişkisi filan herkes merakla bekliyordu sadece sem maggie farklı amaçlar için bekliyordun :D
@beyazsoy destere ye güven olmaz ben onu anladım şimdi :D
sen kendin söylüyorsun lori bebek bekliyordu bebeği allımı pullumu olacak millet merak ediyordu diyorsun ?:) o kadın zaten yükünü almış zaten, bebekte bekliyor bana ve hayallerime hitap edecek bişeyi kalmamıştır işte :)
ama maggie öylemi japon çekirdeğiyle ne kadar samimi olsada fazla ilerletmiyor işi kendisine aşık seyircisine saygısı var :)

evt bende öyle biliyorum ama 22 bölüm revenge dizisinin senaryosuna uygun değilmiş hatta bu yuzden dizinin yaratıcı Mike Kelley diziden ayrıldı o ayrılınca 3.sezon çok kötü bir hikaye çıktı , işte bu sezonda ABC hatalarından ders almış 13 bölüm anlaşmışlar gibi duydum türk forum sitesinden
@Forumdash

Biz (yada ben) Emily'nin intikamı için izlemeye başladık.Vicky teyzenin intikamı için değil:)
ABC kanal d ile anlaşınca anlaşılan Ezel taktiği yaptı:X Bu hamle onlarında ellerinde patladı:F

@destere bir kızı beğenmemesi imkânsız onun için kız olsun camurdan olsun))) şunu begenmedim dediğinde inanma)))
kız olsun çamurdan olsun :) sadece birbirleriyle karşılaştırınca biri daha öncelikli biri sonraki ihtimal diye ayırıyorum zaten :) toptan reddetmem imkansız :)

Biz (yada ben) Emily'nin intikamı için izlemeye başladık.Vicky teyzenin intikamı için değil:)
ABC kanal d ile anlaşınca anlaşılan Ezel taktiği yaptı:X Bu hamle onlarında ellerinde patladı:F
sende bıraktın değilmi ? :) demekki sadece gemiyi terkeden ben değilim ? bence @Harunnn60 la @xemrexxx de bir an önce doğru yolu bulsa güzel olacak, outlander a başlasınlar claire in dünyasını keşfetsinler biraz :)

evt bende öyle biliyorum ama 22 bölüm revenge dizisinin senaryosuna uygun değilmiş hatta bu yuzden dizinin yaratıcı Mike Kelley diziden ayrıldı o ayrılınca 3.sezon çok kötü bir hikaye çıktı , işte bu sezonda ABC hatalarından ders almış 13 bölüm anlaşmışlar gibi duydum türk forum sitesinden
@Forumdash
Yok ben öyle bir şey duymadım. Zaten kolay kolay 22'lik diziyi 13'e düşürmezler ve düşürürlerse de o sezon final sezonu olarak duyurulur. :)

Şu victoria daN ne istiyorsunuz , kadın tabi intikam alacak ,seni 6 ay tımarhaneye yatırsınlar bak bakalım nasıl intikam alıyorsun ? :D
ABC bu diziyi en baştan beri 4 sezon 22 bölüm olarak planladın ama dizinin yaratıcısı uygun olmz dedi tartışlar oda ayrılınca yeni senarit işi berbat yaptı
@xemrexxx destekk :A

Yok ben öyle bir şey duymadım. Zaten kolay kolay 22'lik diziyi 13'e düşürmezler ve düşürürlerse de o sezon final sezonu olarak duyurulur. :)
genelde benim dediklerim yanlış çıkıyor , haklı olabilirsin :D

hepsinin kökü aynı lo ezel,intikam,revenge :F

kız olsun çamurdan olsun :) sadece birbirleriyle karşılaştırınca biri daha öncelikli biri sonraki ihtimal diye ayırıyorum zaten :) toptan reddetmem imkansız :)

sende bıraktın değilmi ? :) demekki sadece gemiyi terkeden ben değilim ? bence @Harunnn60 la @xemrexxx de bir an önce doğru yolu bulsa güzel olacak, outlander a başlasınlar claire in dünyasını keşfetsinler biraz :)
outlander mns dizisi gibi bana göre değil :)))

artık mecburen senin yolundan gidicez yoksa diziler bitiyor :X , galia bu gece under the dome kalan son bölümlere başlarım , bakalım Julia ne yapmış :D

Dizide hikaye bitti ki:T: Geçen sene de diyordum ne saçma oldu dizi diye.Brezilya dizilerinden farksızdı. @Harunnn60 nasıl bayıla bayıla izliyordu ben de şaşiriyordum:X

Emily intikamını Vicky'nin intikamına çevirdiler.Oysa Vicky'i sevdğim halde yine 4.sezonu izlemiyorum. Kim bilir ne saçmalıklar uretecekler. Bence de @Harunnn60 yanliştan dön:A

Boşuna secim yapıyorum deme ya hatice sendili bile begeniyorsun)))

hepsinin kökü aynı lo ezel,intikam,revenge :F

outlander mns dizisi gibi bana göre değil :)))
Yahu izlenen senaryo akışı da mı aynı olur??? Vick'e niye döndü olay? O zaman Vicky'nin kocası da intikam alsın. Olmadı Emily'nin kardeşi de intikam alsın dizi hiç bitmesin :A

Boşuna secim yapıyorum deme ya hatice sendili bile begeniyorsun)))
yanında güzel bişey vardıda beğenmedikmi orda haticeden sonra beğeneceğim tek kız fatmaydı :) onunda yüz ifadesi fazla ağlaktı , ee geriye sultan kalıyordu onamı asılsaydım ortamın en iyisi kimse ona baktım :)

artık mecburen senin yolundan gidicez yoksa diziler bitiyor :X , galia bu gece under the dome kalan son bölümlere başlarım , bakalım Julia ne yapmış :D
julianın bişey yapması önemli değil, bişey yapmasına gerekte yok zaten :) kızın kendisi olay dizinin gerisi işte kızı görmemiz için sebep başka bişey değil :)

yanında güzel bişey vardıda beğenmedikmi orda haticeden sonra beğeneceğim tek kız fatmaydı :) onunda yüz ifadesi fazla ağlaktı , ee geriye sultan kalıyordu onamı asılsaydım ortamın en iyisi kimse ona baktım :)
Mecburmusun ortamdaki en iyiye bakmaya ya)) tipik ergen tavrı sınıfa girer en güzel kıza aşık olur)))

Mecburmusun ortamdaki en iyiye bakmaya ya)) tipik ergen tavrı sınıfa girer en güzel kıza aşık olur)))
tipik ergenler aklı başında insanlarmış demekki gidip sınıfa sap gibi oturmaktansa çirkin mirkinde olsa işte bişeylere bakmak lazım :) bardağın dolu tarafını görmek lazım başka hayat çekilmez dolu kısmı az bile olsa dudak ıslatırız en azından :)

de get sanki amerikadakilerin hepsi kalite abidesi :F

@Çiğdem- in supernaturalinde dean e cin kaçıyor şeytan kaçıyor akında @destere de kaçar dizi olmuş 11 sezon :F
Dean'e şeytan kaçmadı uydurma :F O hikayenin bir alt yapısı var hem de taaaa insanoğlunun ilk zamanlarına dayanıyor :X Öyle kaliteli:A

@destere 'ye kaçıcağı zaman şeytan çıkarma seansı yapar sana kaçar belki:F

Dean'e şeytan kaçmadı uydurma :F O hikayenin bir alt yapısı var hem de taaaa insanoğlunun ilk zamanlarına dayanıyor :X Öyle kaliteli:A

@destere 'ye kaçıcağı zaman şeytan çıkarma seansı yapar sana kaçar belki:F
destere dean e kaçmaya dünden razı merak etme :F

ayrıca bir sürü şşey kaçmış dean e diziyi izlemediğim için tam isimlerini bilmiyim :F

Brezilya'da iş yapar bizde de haber öncesi :A
yok artık 😱 sen sezonun ilk bölümünü izle baklım kadında nasıl asalet var o zaman brezilya diyecek misin bakalım :X

julianın bişey yapması önemli değil, bişey yapmasına gerekte yok zaten :) kızın kendisi olay dizinin gerisi işte kızı görmemiz için sebep başka bişey değil :)
tmm bende çok heyecanlıyım acaba nasıl bir bölüm :):)