26 Ekim 2014 Pazar ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
külliyen yalan :)
ben diziyi sana önerirken kendimde yeni başlamıştım bahsettiğim diziye ? dedim bir bak bakalım ne çıkacak ilk bölümü birlikte değerlendirdik ama öyle kötüsaçma dizi diyemem ortalama bir diziydi

hem madem kaliteli dizi izlemek istiyorsun breaking bad izle, true detective izle bak bakalım amerika bize kaç kez tur bindirmiş kalite konusunda :)
Tabi tabi zorla diziyi izlerin dizi imbd 8 küsur almışmis da demediğini birakmadin))) yoksa @Forumdash bilir ben kolay kolay dizi izlenen o na kadar uğraştırdı))))

beyazsoy sen revenge yi boşverde , the walking dead başla :D
abd reyting rekorları kırıyor , korkma dizide ergende yok , tam bizlik dizi
ne dersin ? :bhr:
İki facia sonrası zor. Amerikalılar apatal topluluk onların izlediği dizilerden hayır gelmez)))

Tabi tabi zorla diziyi izlerin dizi imbd 8 küsur almışmis da demediğini birakmadin))) yoksa @Forumdash bilir ben kolay kolay dizi izlenen o na kadar uğraştırdı))))
uğraştırdım ama boşa gitmedi norveçi yakından tanımış olduk bir sürü saçma dizi izledik bugüne kadar onca boş zaman harcadık ama bu sana söylediğim dizi en azından dünyanın kuzey ucundan hayattan bir kesit sundu bize kötümü oldu yani :)

aslında @beyazsoy a uygun dizi var house of cards diye , politik dizi.. @beyazsoy un evire çevire yorum yapmasına müsait hemde ? ama bunu söylesekte izlemez gidip dandik aşk ekmek kepekler adlı diziyi izler onuda amerika dizileriyle karşılaştırır :))

dur dizinin tam adını vereyimde beyazsoy karıştırıp gidip kiraz mevsimini izlemesin :))
dizinin tam ismi
House of Cards
1.kiraz mevisimini sende izliyordun şimdi konuşturma beni ayrıca @beyazsoy izlediği diziler bitmiyor seninkiler bitiyor :D

2. evt House Of Cards uygun gerçekten , politik dizi tam beyazsoya göre
bakarsın 3 kişi izleriz beraber :D

uğraştırdım ama boşa gitmedi norveçi yakından tanımış olduk bir sürü saçma dizi izledik bugüne kadar onca boş zaman harcadık ama bu sana söylediğim dizi en azından dünyanın kuzey ucundan hayattan bir kesit sundu bize kötümü oldu yani :)
Yeni bir şey görmedim klasik toplumlar ayni iste insanlar hep maskeyle dolaşır ahlak bekcilerinden korkacaksin bunun neyi yeni insan her yerde ayni)))

1.kiraz mevisimini sende izliyordun şimdi konuşturma beni ayrıca @beyazsoy izlediği diziler bitmiyor seninkiler bitiyor :D

2. evt House Of Cards uygun gerçekten , politik dizi tam beyazsoya göre
bakarsın 3 kişi izleriz beraber :D
biz seninle zaten HOC izliyordukta yarıda kaldı :)
kiraz mevsimini kötülemedim zaten dedim şimdi beyazsoy karıştırır isimleri hoc diye kiraz mevsimine koşar :) yoksa kiraza kötü söz söylemem :)

bu arada kiraz mevsimi sona erdi kış geldi artık pazarlarda portakal satılıyor :))

Revenge ile bir tutma dicem şimdi ama 2.sezonu önerdiğimden fazla bişey demiyorum :F Tamam 2.sezona bereber başlıyoruz @destere :F
hangi dizinin ikinci sezonuna ? true detective inmi? onun ilk sezonuda muhteşemdi onuda izlesin @beyazsoy , zaten ilk sezonu izleyince hızını alamayıp ikinciye geçecektir bizim söylememize gerekte kalmaz :))

Hadi üçünüz anlasin en iyisi hangisi karar verin izleyeceğim

biz seninle zaten HOC izliyordukta yarıda kaldı :)
kiraz mevsimini kötülemedim zaten dedim şimdi beyazsoy karıştırır isimleri hoc diye kiraz mevsimine koşar :) yoksa kiraza kötü söz söylemem :)

bu arada kiraz mevsimi sona erdi kış geldi artık pazarlarda portakal satılıyor :))
tamam biz HOC başlayalımda 15 tatilde filan başlayalım şimdi hayatım zaten sıkıcı birde dizi ile sıkamam kendimi :D

Benim internet yavaş online izleyemiyorum indirip izliyorum ve hep pişman oluyorum. Amerikan dizileri hep ayni yeni bir şey yok
beyazsoy ben öneriyorum 😎 , the walking dead izle 😎
the walking dead

Hadi üçünüz anlasin en iyisi hangisi karar verin izleyeceğim
the walking dead reyiz 😎