cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,314
- Puanı
- 1,060
yts güçlü bir rakip değil oses gibi fazla hırs iyi değil. yalan dünya geçen sene vasviye teyzeyi buldu diye yükseldi bu sene öyle bir keşif yok yükselmesini beklme benceO da doğru ama bence Pazarda kalması risk. Acun olduğu günlerde maşallah kendisiyle beraber özeti de rakip oluyor. Buna bir de klişe baloncuğu Küçük Gelin de eklenince totalde ancak 4. olabiliyor dizi.
Çarşamba ama en berbat ihtimal bile olsa iki grupta da 2. olur çok rahat dizi.
Kanal D de bu dertli senesinde 1 gün bile olsa gün 1. liği kapmış olur.
Zaten A/B`de kapabilir. O da 2 dizisiyle. Yalan Dünya ve Güneşi Beklerken.
Yalan Dünya geçen sene de buna benzer tablo çizmiş. Gelecek hafta yükselmesi lazım eğer yükselmezse artık TNS`yi çöp ilan edebiliriz...
Arka Sokaklar Pınar ölecek galiba fragmandan gördüğüm kadarıyla.
Vasfiye Teyzeyi kast etmiyorum.yts güçlü bir rakip değil oses gibi fazla hırs iyi değil. yalan dünya geçen sene vasviye teyzeyi buldu diye yükseldi bu sene öyle bir keşif yok yükselmesini beklme bence
vasfiye teyze bir haftalık bir ürün değil avrupa yakasındaki dilber halanın bir benzeri gülse avrupa yakasındaki tüm tutan karakterlerin benzerlerini yalan dünyada kulandı başka bir karakter kalmadı tek burhan altın topun benzeri yok oda oyuncunun kendi başarısı zaten öyle iyi bir oyuncu yokVasfiye Teyzeyi kast etmiyorum.Geçen sene de tam 2. sezonun 4. bölümünde 6 reytinge düşmüş A/B`de. Sonraki hafta tekrar 9`a fırlamış.
Bu sene de keşif bekliyorum ben Gülseden. Vasfiye Teyze ansızın 1 bölümde hayatımıza girdi, 2 bölüm sonra temelli geldi. Yine öyle bir şey neden olmasın?
ilginç bir durumun diğer total dizilerden hiç farkı yok halbukusi stv olsaydı çoşardı ))) ama üstelik güzel bir kuran tilaveti bile koymuşlar dizi tutsun diye )))Dizi ölü dogdu resmen bu ne la
Fatih Harbiye düşüş yaşamış bu anlıkta ama yine de 5.11 çok iyi bir oran.@xBUGRAx
as total acun (cmtesi) total,şt total,lale devri total,fatihharbiye total bu ka total işin arasına total dizi koymak mantıklı değildi zatwenDizi ölü dogdu resmen bu ne la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?