26 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 8 2) STAR: 7.41 3) KANALD: 6.61 4) FOX: 3.47 5) SHOW: 2.65

cumartesi tüm yapımlar çok iyi gidiyor :) YTS ŞT FH AS 4 yapım hepsi çok güçlü :) cumartesi yeni dizi tutturmak mümkünsüz bence :T:

hele ki acun reklama girmiş eğer ki arka sokaklar reklama girmezse çok iyi bir oran alacaktır emininim....

21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri
1) SMNYL TV: 8
2) STAR: 7.41
3) KANALD: 6.61
4) FOX: 3.47
5) SHOW: 2.65

Özetsiz yayınlanmak yarayacak gibi arka sokaklara...kayıp nasıl olacak acaba merak ediyorum...

seninde işin zor be hacı. bu kanal d senide gezgin yaptı diziyi ne zaman izleyecem diye her hafta işkence çekiyon bir hafatda normal saatinde yayınlasa da sen de rahat etsen )))
Benim için telaşlanmana gerek yok, ben usanmadan hangi gün\ saat takip ediyorum zaten.:)

YTS'nin sıkma sebebi şarkıcılarin artık çıkmaması. En iyi sesleride Acun O ses'e yolluyor. Şuanki çıkan ses pekte iyi değil. Acun kendi ekmeğini 2'ye bölüp yine kendisi yiyor:X

TNS'DEN ŞOK AÇIKLAMA GELDİ!

İşte o açıklama;

Agb'de kurulan Kanal D imparatorluğunu çökerttiğimiz için çok özür dileriz. Son 2 yıldır Kanal D reytinglerini sürekli aşağı çektik, bu bizim hatamızdır.

En kısa zamanda Agb deneklerinden transfer yapıp durumu düzelteceğiz. Kanal D sorunu kendinde aramasın tamamen bizim sorunumuzdur.

Saygılarımızla.

Adını kalbime yazdım twiterda kunuşulan konular arasında ama reytinglerd eiş yok sanırım....belki tns de farklı oalbilir görecez yaarın

İnşallah Adını Kalbime Yazdım tutar, güzel bir dizi çünkü

Fatih Harbiye bu anlıkta artış yaşayarak 4.62'yi kapmış. :)