26 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fatih Harbiye 6.14'e fırlayarak müthiş gitmiş bu anlıkta da. :)
 
Rıza Baba ağırlığını koymaya başlamış. Pazartesiye geri dönebilir. :D
 
Arka Sokaklar yükselecek herhalde ama diğer anlık reklam olacak. Show'un dizisi 2.anlığında düşmüş.
 
Arka Sokaklar reklam dönüşü 20:44.
 
SHOW TV`nin başlatacağı dizilerden ilk olarak Adını Kalbime Yazdım bugün başladı :) ben izlemiyorum ama umarım başarılı olur :)
 
arka sokaklar bu reytingleri görünce dizide adam bırakmaz öldürür )))) artık sahte öldürmeler pek reyting getirmiyor yemiyor seyirci )))
 
FOX'ta Lale Devri'nin tanıtımı sürekli yapılıyor. Artış yaşayacaktır bu hafta dizi. :)
 
arka sokaklar bu reytingleri görünce dizide adam bırakmaz öldürür )))) artık sahte öldürmeler pek reyting getirmiyor yemiyor seyirci )))
Bu günde zaten 10`a dayanması zor ama imkansız değil. :) Eskiden karşısında klişe total yapımı olmayınca coşuyordu totalde. Şimdi hem karşısında totalleşen Acun, hem klişeler kommansiyonunda önde bayrak taşıyan Şefket Tepe ve Fatih Harbiye var. Bunlara bir de kalitesiyle göz dolduran Adını Kalbime Yazdım da eklendi.

Cidden Cumartesi A/B yapımı kalmamış piyasada. Normal kalitede dizi gelirse gelsin A/B`de en kötü ihtimal 2. sırada yer alır.

Bu arada konusu değil ama söyleyim. İncelerken gördüm. Güneşi Beklerken için en uygun gün Çarşambaymış. A/B`de Muhteşeme kafa tutabilir, zirve için mücadele verir. Totalde ise Pazar aldığı reytingi alsa 2. oluyor. Pazar YST özet ve küçük Geline rağmen 5 reytingi geçip 4. olabiliyorsa başarılı demektir. :)
 
showun dizisindeki düşüş istanbuldaki aştan berbat bir aşk sahnesi yazmışlar normal bir durum doktorun tayine tamda adamın memleketine düşecek ozaman istanbul ayagı kesilirse dizi sbt de yükselir. bu 15likte az istanbul ayagı vardı yükselebilir ))) ahanda silahlar çekildi ))) reyting kesin artacak. total silaha dayanamaz )))