26 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fatih Harbiye 5.98 alarak yine çok iyi gitmiş. :Z

Arka sokakla reklamdan iyi dönememiş acun reklama girse diye bakar olduk.. :) :)

Yinede arka sokaklara yarayacak gibi özetsiz yayınlanmak bakalım nasıl olacak aman dünki gibi çıkmasında sonuçlar sinir olmayalım :)

O da doğru ama bence Pazarda kalması risk. Acun olduğu günlerde maşallah kendisiyle beraber özeti de rakip oluyor. Buna bir de klişe baloncuğu Küçük Gelin de eklenince totalde ancak 4. olabiliyor dizi.

Çarşamba ama en berbat ihtimal bile olsa iki grupta da 2. olur çok rahat dizi.

Kanal D de bu dertli senesinde 1 gün bile olsa gün 1. liği kapmış olur. :X

Zaten A/B`de kapabilir. O da 2 dizisiyle. Yalan Dünya ve Güneşi Beklerken.

Yalan Dünya geçen sene de buna benzer tablo çizmiş. Gelecek hafta yükselmesi lazım eğer yükselmezse artık TNS`yi çöp ilan edebiliriz...
yts güçlü bir rakip değil oses gibi fazla hırs iyi değil. yalan dünya geçen sene vasviye teyzeyi buldu diye yükseldi bu sene öyle bir keşif yok yükselmesini beklme bence

5 tane total yapımı var anlıkta. 😱 Kayıp ab'de iyi gider umarım bugün.

yts güçlü bir rakip değil oses gibi fazla hırs iyi değil. yalan dünya geçen sene vasviye teyzeyi buldu diye yükseldi bu sene öyle bir keşif yok yükselmesini beklme bence
Vasfiye Teyzeyi kast etmiyorum. :) Geçen sene de tam 2. sezonun 4. bölümünde 6 reytinge düşmüş A/B`de. Sonraki hafta tekrar 9`a fırlamış. :)
Bu sene de keşif bekliyorum ben Gülseden. Vasfiye Teyze ansızın 1 bölümde hayatımıza girdi, 2 bölüm sonra temelli geldi. Yine öyle bir şey neden olmasın? :)

Arka Sokaklar'da tam pompy'lik çatışmalar. Terör örgütü var bombalar var. :T

Şefkat Tepe, Yst, Arka Sokaklar ve Fatih Harbiye iyi gitmişler. :D Böyle kapışmanın olduğu gün yok başka. :D

Vasfiye Teyzeyi kast etmiyorum. :) Geçen sene de tam 2. sezonun 4. bölümünde 6 reytinge düşmüş A/B`de. Sonraki hafta tekrar 9`a fırlamış. :)
Bu sene de keşif bekliyorum ben Gülseden. Vasfiye Teyze ansızın 1 bölümde hayatımıza girdi, 2 bölüm sonra temelli geldi. Yine öyle bir şey neden olmasın? :)
vasfiye teyze bir haftalık bir ürün değil avrupa yakasındaki dilber halanın bir benzeri gülse avrupa yakasındaki tüm tutan karakterlerin benzerlerini yalan dünyada kulandı başka bir karakter kalmadı tek burhan altın topun benzeri yok oda oyuncunun kendi başarısı zaten öyle iyi bir oyuncu yok

Fatih Harbiye düşüş yaşamış bu anlıkta ama yine de 5.11 çok iyi bir oran. :ok: @xBUGRAx

Yetenek Sizsiniz Türkiye 21:25 de reklama girdi ufak bir cocuk çıkacak onun için fırsat kolluyor acun 11 12 rahat çıkacak ikidebir gösteriyor acun reklam stratejisini değistirmis 21:45 22:45 arası ucak gibi ucacak