ben sevmiyorum kulagımı tımalıyor bület ersoyun sesinin tersi ikisinide sevmiyorum bana insanı sesle gelin ))))programda yaprak sayarın seside harbiden güzel
geçen seneki kanal d ile şimdiki bir mi kş cuma pt 2 5-5-6 alıyor diye yetersiz görüldü şimdi 5.5-6 reytingi bulan öpüp başına koyarkanal d kayıpa gösterdiği tahammülü kayıp şehire ve birçok diziye göstermedi
kayıp 3-4 reyting ve 2 kuşak reklamla nekadar gidecek bakalım
Bu sbt dalga mı geçiyor ? Reklamda daha yüksek çıkıyor şimdi ki anlığa göre.. Cidden saçmaladı artık.
Bu arada 3 adam ne zamam acun medyaya geldi reytingleri fırladı, üstelik aman aman da bi değişiklil olmadı. Ben artık şüpeleniyorum bu ölçümler acunun fanları veya acun sevenlerin elinde mi..
Kayıp bitti! 00.27
Bencede. Bi gariplik var..Bende böyle düşünmeye başladım 3 adamda ne değiştide bu kadar çok izleniyor sanırım acun parasıyla sbt yi satın almış ,,bırak sbt yi alınca tns de bedavaya gelmiş
Bencede. Bi gariplik var..
Bende böyle düşünmeye başladım 3 adamda ne değiştide bu kadar çok izleniyor sanırım acun parasıyla sbt yi satın almış ,,bırak sbt yi alınca tns de bedavaya gelmiş
kanal d kayıpa gösterdiği tahammülü kayıp şehire ve birçok diziye göstermedi
kayıp 3-4 reyting ve 2 kuşak reklamla nekadar gidecek bakalım
acun iktidarın adamı bunlar tns'ye kaynak yapmış olmasınlar
acunun sitesinde bi ara tns anlık reyting verileri açıklanmıştı galiba
nerden almış ki bu verileri,nedir bu yakınlık
Aynen bende killanmaya basladim 3+1 den pek farki yok hatta 3+1 daha iyiydi nasil olduda ratingler birden boyle yukari firladiBu sbt dalga mı geçiyor ? Reklamda daha yüksek çıkıyor şimdi ki anlığa göre.. Cidden saçmaladı artık.
Bu arada 3 adam ne zamam acun medyaya geldi reytingleri fırladı, üstelik aman aman da bi değişiklil olmadı. Ben artık şüpeleniyorum bu ölçümler acunun fanları veya acun sevenlerin elinde mi..
Kayıp bitti! 00.27
Kolay kolay +1 vermezdim ama bu sefer topluca +1milyon vereyimshow tv yatacak yerin yok milleti 3 adamın kötü espirilerine maruz bırakıyorsunuz ya ne desem boş )))
Allah razı olsun bu ara +1 ihtiyacım vardı okeyde lazım olunca kulanırım )))Kolay kolay +1 vermezdim ama bu sefer topluca +1milyon vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?