reklamda yarı mreyting düşüyor vışşhhOha star uçmuş, herkes reklamdayken..Kayıp reklamıyla listede ilginç
reklamda yarı mreyting düşüyor vışşhhOha star uçmuş, herkes reklamdayken..Kayıp reklamıyla listede ilginç
Ben Okan i birazcik seviyorum tabii programlarini daha cok ama soyleki BEYAZ mi OKAN mi MESUT yar mi derseniz MESUT OKAN BEYAZ olur ilk uc um .. zaten geriye bisi kalmadiOkan Bayülgen e sempati duyan var mı ciddi anlamda
Öyle deme sen beğenirsen o beğenirse bu dizi tutar Okan geç başlarBenim için sorun yok AKY izliyorum. Beğendim sona doğru açıldı..
Başlar şimdi.
Falko elini biraz sende taşa koy dedi ve o taşı o çocuk yok etti. Bu nasıl bi şok etkisidirvaşşhhh ne oldu öyle kayıpta 😱
adam babasını mı öldürttü yani 😱 kesin başka bişidir zaten daha 30 küsür bölüm var finale bu ka erken açığaçıkmazFalko elini biraz sende taşa koy dedi ve o taşı o çocuk yok etti. Bu nasıl bi şok etkisidir
bilgili insanlar heo öyledir çok bilgi ukela yapar hafiftenhayatımda murat bardakçı kadar bilmiş bir adam görmedim her lafa mutlaka bir cevabı var herşeyi o biliyor
Bencede, illa bi ters köşe olacak, yoksa olan 3 reytingi halkı erken ferahlatmayla kaybeder.adam babasını mı öldürttü yani 😱 kesin başka bişidir zaten daha 30 küsür bölüm var finale bu ka erken açığaçıkmaz
😱 kendini bilgili olarak ttanımlarmısın çok merak ettim şu anbilgili insanlar heo öyledir çok bilgi ukela yapar hafiften
gülme efekti parantezine göre gülmenin gücü belli oluyorHep merak etmiştim.
Gani Müjde ile benzerlik var zaten.
hakaret etmesek keşke )))Aynısını Gani Müjde'de yapıyor bazen @beyazsoy Gani mi acep diyorum.
çabuk fikret ile asım ı çağırın içine kaçan ab şeytanını kutsal suyla çıakrmalıyızKayıp tek kelime ile MUHTEŞEM oyunculuk özellikle müzikler çekim , çekim efektleri her anlamda muhteşem helal olsun be.
beni eskisi gibi sarmıyor hiçbiriBen Okan i birazcik seviyorum tabii programlarini daha cok ama soyleki BEYAZ mi OKAN mi MESUT yar mi derseniz MESUT OKAN BEYAZ olur ilk uc um .. zaten geriye bisi kalmadi
Aynen, zeynep günay tan nası bi yönetmendir? Bence şu an tv sektöründekinin en iyisiKayıp tek kelime ile MUHTEŞEM oyunculuk özellikle müzikler çekim , çekim efektleri her anlamda muhteşem helal olsun be.
herşeyden anlamam genelde ilgi alanlarımın üstüne çok giderim araştırırm. dışardan çok bilmiş gibi gözükür ama sınırlıdır bilgim😱 kendini bilgili olarak ttanımlarmısın çok merak ettim şu an
programda yaprak sayarın seside harbiden güzelbilgili insanlar heo öyledir çok bilgi ukela yapar hafiften
Kaçamak yaptık işte tek Kayıp. Yoksa ben ağır Total'im.çabuk fikret ile asım ı çağırın içine kaçan ab şeytanını kutsal suyla çıakrmalıyız