o da böyle yöntemler kullanıyordurAl sana MUGE ye rakip cikti iste
o da böyle yöntemler kullanıyordurAl sana MUGE ye rakip cikti iste
tarihin arka odasını actım ben d)) fatihi konuşuyorlar fatih dizisinde daha heyecanlı gidiyor program))))
murat bardakçı ile fatih kapışır aksiyondatarihin arka odasını actım ben d)) fatihi konuşuyorlar fatih dizisinde daha heyecanlı gidiyor program))))
forumda değişik tipler-yaklaşımlar var: en meşhuru pompişik olanı onun dışında en önemlileri desdeesderonik ve beyazsoyik@xemrexxx sence Beyazsoy neden açılmamış parantezleri kapatıyor.
murat bardakçıya hakaret bu murat bardakçı açık ara aksiyonda öndedir. ara sıra yolanmamış seyirci mesajlarını bile fırçaladıgı olur ))murat bardakçı ile fatih kapışır aksiyonda
bn de daha 49 saniye var kahrlsun internetKayıp reklAm dönüşü. 00.00
murat bardakçı ile fatih kapışır aksiyonda
forumda değişik tipler-yaklaşımlar var: en meşhuru pompişik olanı onun dışında en önemlileri desdeesderonik ve beyazsoyik
darwin bunu duysa evrim teorisinden utanırdıAynısını Gani Müjde'de yapıyor bazen @beyazsoy Gani mi acep diyorum.
uvyy çok sert )))
Aynısını Gani Müjde'de yapıyor bazen @beyazsoy Gani mi acep diyorum.
hayatımda murat bardakçı kadar bilmiş bir adam görmedim her lafa mutlaka bir cevabı var herşeyi o biliyormurat bardakçıya hakaret bu murat bardakçı açık ara aksiyonda öndedir. ara sıra yolanmamış seyirci mesajlarını bile fırçaladıgı olur ))
fatmagül ün ahı tutmuşturAynen he, zaten ufak tefek. Ne ka yüreği varki bu kadar dayansın
Zaten vermek zorundaydı, tek anlık 23.45 - 00.00 arası kalmıştı.
Ondan önce bi kamyon ahı olan var dizide kemalefatmagül ün ahı tutmuştur
Oha star uçmuş, herkes reklamdayken..Kayıp reklamıyla listede ilginç