Düzeltti şimdi.Okan Bayülgen; Adını Kalbime Yazdım dizisini Mahsun yapıyor dedi.. Pes..
Okan Bayülgen; Adını Kalbime Yazdım dizisini Mahsun yapıyor dedi.. Pes..
Aynen öyle. 3+1 2-3 reyting alıyordu. 3 Adam 5-6-7 alıyor. Bu kadar farkı skeçler yaratmış olamaz kesinlikle. 3 +1'de de skeç oluyordu başlarda. İlginç yani ne diyelim.
3+1'e de iyi konuklar geliyordu yani. Murat Dalkılıç, Hilmi Cem ve Murat falan vardı. Daha ne olsun? 3 Adam O Ses Türkiye skeci bölümünde farklıydı sadece. Diğer bölümler 3+1'le aynıydı hemen hemen.Reyting skeçten değil ki konuktan zaten.
Benim anlamadığım Total dizisi diye aşağılanıyor diziler bugün Arka Sokaklar baştacı oldu. Gerçekten anlamak güç.
Bazen @Lordly 'i çok hak veriyorum çok....
Unuttugunuz bişey var. Eskiden cuma ve yaz aylarina denk geliyordu 3+1.3+1'e de iyi konuklar geliyordu yani. Murat Dalkılıç, Hilmi Cem ve Murat falan vardı. Daha ne olsun? 3 Adam O Ses Türkiye skeci bölümünde farklıydı sadece. Diğer bölümler 3+1'le aynıydı hemen hemen.
3+1'e de iyi konuklar geliyordu yani. Murat Dalkılıç, Hilmi Cem ve Murat falan vardı. Daha ne olsun? 3 Adam O Ses Türkiye skeci bölümünde farklıydı sadece. Diğer bölümler 3+1'le aynıydı hemen hemen.
3+1 mayısta da kötü gidiyordu. Mayıs ayında normal reytingler alınır yani. Ayrıca o cümleden hiçbir şey anlamadım.Unuttugunuz bişey var. Eskiden cuma ve yaz aylarina denk geliyordu 3+1.
3+1'in tek sendeliği nokta yeni yayın döneminde 3+1'e ara verip tekrar 3+1 olarak geri dönüp tekrar 3+1'e başlayip bu sefer Acun'a geçince ilk konuk olarak Murat Boz cağrıldı. O zamanlarda 8 reytingi gördü(anlıkta sanırsam).
Aksine 3 Adam'ın daha sıcak olduğunu söyleyenler var. Ben yaklaşık 3-4 reytinglik artışı gerçekten merak ediyorum. Ben de izliyorum 3 Adam'ı zaten de insan reytinginin bu kadar artmasında başka sebepler aramıyor değil..Murat Dalkılıç gelmiş sıcak bi sohbet edebilmiş mi?
Daha sıcak bi ortam var şuan...
Ya orayo yazarken zaten zorlandım napıyom la dedim Yazın devam etti sonra tekrar başlayip tekrar studyo yenilenecek diyip 3 adam diye geri dönmediler mi? Onu diyorum3+1 mayısta da kötü gidiyordu. Mayıs ayında normal reytingler alınır yani. Ayrıca o cümleden hiçbir şey anlamadım.
Evet şimdi biraz anladım gibi. Ama hala sendelediği nokta kısmını anlamadım. Niye sendelemiş 3+1? Oradan sonra da epey bir anlatım bozukluğu var.Ya orayo yazarken zaten zorlandım napıyom la dedim Yazın devam etti sonra tekrar başlayip tekrar studyo yenilenecek diyip 3 adam diye geri dönmediler mi? Onu diyorum
Söz konusu star, her yapımı bir numara, kusursuz. Ve ihtimallere kapalı bi kanal star. İçi dışı bir )))3+1 mayısta da kötü gidiyordu. Mayıs ayında normal reytingler alınır yani. Ayrıca o cümleden hiçbir şey anlamadım.
Aksine 3 Adam'ın daha sıcak olduğunu söyleyenler var. Ben yaklaşık 3-4 reytinglik artışı gerçekten merak ediyorum. Ben de izliyorum 3 Adam'ı zaten de insan reytinginin bu kadar artmasında başka sebepler aramıyor değil..
Nasil yaniOkan geçen sene ki Show TV'yi hatırlattı.
Yine çıktı ya.
Aksine 3 Adam'ın daha sıcak olduğunu söyleyenler var. Ben yaklaşık 3-4 reytinglik artışı gerçekten merak ediyorum. Ben de izliyorum 3 Adam'ı zaten de insan reytinginin bu kadar artmasında başka sebepler aramıyor değil..