26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

My sakin 12 bomboş tv de :d

- - - Ekleme - - -

12 ye iyi mi diyon :d rakip gelse sinek gibi ezer :d

- - - Ekleme - - -

Tabi sizin rekor 12 sevinmeniz doğal tepik atmamışta yemiş gibi :d
takas sen demiyomuydum 10larada takıldı sonra 11 aldı 12 göremiyo diyodun şimdi 12 aldı e yükselmiş nasıl tepik yiyo tozlu yollar geliyo rakip bakalım sinek gibi ezecek mi?

Şimdi 16 alıyoz :d

-Tns düşüktü o zaman ve o 12 tns rekoru :d şimdi 16 oldu tabi :d

aynı hafta

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]Title[/TD]
[TD="align: center"]Channel[/TD]
[TD="align: center"]Date[/TD]
[TD="align: center"]Start time[/TD]
[TD="align: center"]End time[/TD]
[TD="align: center"]Rtg%(Net)[/TD]
[TD="align: center"]Share%(Net)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]MUHTESEM YUZYIL[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]17.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:52:54[/TD]
[TD="align: center"]23:36:24[/TD]
[TD="align: center"]11,34[/TD]
[TD="align: center"]30,07[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]MUHTESEM YUZYIL (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]17.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:59:56[/TD]
[TD="align: center"]20:39:57[/TD]
[TD="align: center"]6,33[/TD]
[TD="align: center"]18,83[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

KVP'ye uygulanan reyting sistemi MY içinde geçerli...

1 sezonun 3 ayında 1 baş karakter öldü mü ölmedi mi sorusu koyarlarsa tabi yuksek cıkar...Unutma öldü mü kaldı mı sorusunuda reytinglerin canlandiğinin kanıtı Arka Sokaklar 1 haftada gösterdiler :)

hem takas sen demiyomydum MY şike yaptı 12-13lerde alıyo şike ortadan kalktı şimdi neden 12 alıy yine?

Vadi senaryosu tavan yapıyo bu yıl bahanelere gerek yok ezeriz

takas sen demiyomuydum 10larada takıldı sonra 11 aldı 12 göremiyo diyodun şimdi 12 aldı e yükselmiş nasıl tepik yiyo tozlu yollar geliyo rakip bakalım sinek gibi ezecek mi?
Birak yaa kendi dizisi boşluk dizisi..Kayp şehirle kıyasla Kuzey Guneyi akıl var mantık var...KG'de yukselmiş onada bişey demiyor..
@takas'ın havalari şimdi gülnlük güneşlik takasa kış ocak ayından sonra vuracak...

- - - Ekleme - - -

Vadi senaryosu tavan yapıyo bu yıl bahanelere gerek yok ezeriz

Cami hocasi bile namaz vakitlerinde Ezan'ı okumak için gecikir ama sen aynı cevaplari vermekte dakiksin.Hep aynı hep aynı..Yorma kendini boşluk bıraksanda yeter biz anlariz...

forumdash senin cevap vermene gerek yok yazdıklarını toplasan 1 adam gibi cümle etmez zaten :D her gün yeni bi bahane yok rakip yok yok memati ölmüşmüş memati öleli aylar oluyo be rakip yok ondan gelen her yeni dizi sürünüyo biraz objektif olun objektif my nin karşısında ne var bi kuzey var aldığı oran 5-6 başka ne var merak ettim

- - - Ekleme - - -

memati öleli 4 ay olmuş hala memati falan filan diyerek kaliteni ortaya koyuyon zaten tebrikler

forumdash senin cevap vermene gerek yok yazdıklarını toplasan 1 adam gibi cümle etmez zaten :D her gün yeni bi bahane yok rakip yok yok memati ölmüşmüş memati öleli aylar oluyo be rakip yok ondan gelen her yeni dizi sürünüyo biraz objektif olun objektif my nin karşısında ne var bi kuzey var aldığı oran 5-6 başka ne var merak ettim

- - - Ekleme - - -

memati öleli 4 ay olmuş hala memati falan filan diyerek kaliteni ortaya koyuyon zaten tebrikler
takas sonuçlar ortada ama biz vadi tartışmayalım MYın sonuçları ortada rakip gelse ezermiş 12 reyting alan kaç dizi var ve herkez düştü sanıyodu ve nasıl yorumlar yapmışsınız ama buna rağmen 12 geçti , yok 10lara takıldı yok 12 göremiyo al sana 12

my nin karşısında dün ne maç vardı ne pis yedili 12 olması şaşılacak bişey değil biz dün dalga geçiyoduk hala da geçiyoz

- - - Ekleme - - -

takas sonuçlar ortada ama biz vadi tartışmayalım MYın sonuçları ortada rakip gelse ezermiş 12 reyting alan kaç dizi var ve herkez düştü sanıyodu ve nasıl yorumlar yapmışsınız ama buna rağmen 12 geçti , yok 10lara takıldı yok 12 göremiyo al sana 12

vay be :d tns rekorunuzu kırdınız he :d

my nin karşısında dün ne maç vardı ne pis yedili 12 olması şaşılacak bişey değil biz dün dalga geçiyoduk hala da geçiyoz

- - - Ekleme - - -

vay be :d tns rekorunuzu kırdınız he :d
e sen demiyomuydun 10larda takıldı , sonra 11 geldi yok 12 göremiyo şimdi 12 geldi 13imkansız mi diyeceksin?

vadi o zaman 12 alıyomuş my 10-11 arada 1 reyting falan varmış şimdi arada 5 reyting var :d bu da my nin yerinde saydığını vadininse sürekli artarak eziş yaptığını gösteriyo :d

- - - Ekleme - - -

e sen demiyomuydun 10larda takıldı , sonra 11 geldi yok 12 göremiyo şimdi 12 geldi 13imkansız mi diyeceksin?

ya biraz farklı yorum yap be her hafta aynı şeyleri söylüyon :d tamam 12 almış ne oldu :d ne adamsın ya her yorumda aynı şeyi yazıyo tamam sensin :d

vadi o zaman 12 alıyomuş my 10-11 arada 1 reyting falan varmış şimdi arada 5 reyting var :d bu da my nin yerinde saydığını vadininse sürekli artarak eziş yaptığını gösteriyo :d
e ozaman MY 10 , vadi 11-12 alıyodu şimdi vadi 16 yani 4 reyting falan yükselmiş ama MYa 2 reyting bu yerinde mi sayıyo demek?

Doğrusun haklısın benim yazdiğim cümleler "he yaw he" den fazla yer kapladiği için sende bi cumle etmiyor %100 katiliyor onaylıyorum...
Kayp Şehri Veda'yı Umutsuz EV Kadınlarinı Suskunlari gerçekten rakip görüyorsan ben sustum...Yazdıklarimı zaten anlamıyorsun yada öyle bişey işte.Sadece kendimi yorarım...

Sana tabloylada cevap verdim.Gene boşta gün dedin.Sen asıl konuya dön My'nin demesi gibi..10 alıyor 11 alamamişlar diyorsun 11 alıyor 12 alamişlar diyorsun 12 almişlar 13'e cıkaracan mı? pardon soru sormuş gibi oldum ama sen cevap verme boşluk yap ben anlarim senin "he yaw he" dediğini...

Muhteşem Yüzyıla Baktım Güzeldi Gerçekten Ama Şah Sultan Gelmedi :(

İki Dünya Arasında 2 Gruptada İlk 30 a Girmiş Tebrikler :U
[TR]
[TD="align: center"]29[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]26.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]18:49:43[/TD]
[TD="align: center"]19:49:42[/TD]
[TD="align: center"]2,13[/TD]
[TD="align: center"]6,07[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="align: center"]27[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]26.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]18:49:43[/TD]
[TD="align: center"]19:49:42[/TD]
[TD="align: center"]1,6[/TD]
[TD="align: center"]5,65[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

My nin Özetini Bile Geçemiyolar Helal MY :U

Doğrusun haklısın benim yazdiğim cümleler "he yaw he" den fazla yer kapladiği için sende bi cumle etmiyor %100 katiliyor onaylıyorum...
Kayp Şehri Veda'yı Umutsuz EV Kadınlarinı Suskunlari gerçekten rakip görüyorsan ben sustum...Yazdıklarimı zaten anlamıyorsun yada öyle bişey işte.Sadece kendimi yorarım...

Sana tabloylada cevap verdim.Gene boşta gün dedin.Sen asıl konuya dön My'nin demesi gibi..10 alıyor 11 alamamişlar diyorsun 11 alıyor 12 alamişlar diyorsun 12 almişlar 13'e cıkaracan mı? pardon soru sormuş gibi oldum ama sen cevap verme boşluk yap ben anlarim senin "he yaw he" dediğini...
bi de espri yaptığını sanıyon ya o daha komik oluyo dediklerime cevap verememişsin yine ben sana diyorum ki 0 zaman aralarında 1 reyting varken şimdi 5 reyting var ee memati öleli 4 ay olmuş ne hikmet anlamadım gitti :D

Bu myciler ab Ci degilmiydi ya ?
My 12 almis tebrikler ama önemli olan bu orani korumasi veya yükseltmesidir buda diger bölümlerde belli olur

e ozaman MY 10 , vadi 11-12 alıyodu şimdi vadi 16 yani 4 reyting falan yükselmiş ama MYa 2 reyting bu yerinde mi sayıyo demek?

yerinde sayıyo tabi kaç ay önceki reytingi koymuş 11 yerinde saydığı açık dün de hiç rakibi olmamasına rağmen :D ne maç vardı ne pis yedili :D