26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Takas yok Kayıp Şehir'in reytinginde falan değilim kardeş.Yurtta kalıyorum malum televizyonda yer bulamazsam ki genelde bulamama sebebim Kurtlar Vadisi oluyor ondan öyle yorum yaptım.Ama Kayıp Şehir yükselir bu hafta :) Daha iyi kendine izleyici de kazanır.Belki Vadicileri kendine çeker :D

Deniz vadi farkı :d vadi varken kayıp izlenmez tabi filistin var yurtta onu izlerler :D

Dün harbiden bişey yoktu 12 ye çıksın artık zahmet oluyo ama :d

Takas yok iki televizyon var normalde bir tarafta başka kanal açık olur bir tarafta başka kanal.Ama vadici yoğunluğu fazla olunca bir televizyon elden kesin çıkıyor.Bana ve bir arkadaşa da diğer televizyon kalıyor :D

Takas yok iki televizyon var normalde bir tarafta başka kanal açık olur bir tarafta başka kanal.Ama vadici yoğunluğu fazla olunca bir televizyon elden kesin çıkıyor.Bana ve bir arkadaşa da diğer televizyon kalıyor :D

İsterse askeriye olsun, persembe gubu kvp karsisinda obgzk olsaydi, ortaligi yikar yinede obgzk ezlerdim :d :d

Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri fazla.Ama yurt ortamında Kayıp Şehir'i izleyen sayısı bir elin 5 parmağını bile geçmiyor.Ee hal böyle olunca bir televizyonu gözden çıkarıyoruz. :) Ama Kayıp Şehir'i farklı kılan diziyi herkesin izleyememesi işte,kaliteli bir işin ortaya çıkışı zaman alır :D

- - - Ekleme - - -

Kayıp Şehir yine de yükselir :)

Tabi canım :d korkudan sesin çıkmazdı eminim :d

- - - Ekleme - - -

Filistin kayıpı geçer haftaya vadi 15 reyting fark atar :d