legolas9900
Favori Üye
Ben Asla A/B ci Değilimdir En İyi TOTALdir
Herkes rengini söylesin ona göre yorum yapalim aga
Ben Asla A/B ci Değilimdir En İyi TOTALdir
Saten Ben MY ci Değilimki SONUNA KADAR VADİCİyim MY yi İzliyorum işte ÖleHerkes rengini söylesin ona göre yorum yapalim aga
ab ci total ci diye bişey yok olamaz o nasıl iş ya total tüm grupların toplamı my geçen bölüme göre daha fazla izlenmiş bu kadar basit ben ab ciyim totalciyim diye şey mi olur
Haklisin aga ama total de oranlar düsük gelince ab ye bakanlar var öyle diyelim biz
bugün vadi olsaydı total 20 bekliyodum
şaka değil he 20 ye yakın bişey bekliyodum haftaya artık
- - - Ekleme - - -
aga öyle zaten herkes işine geldiğini görür ama hiçbir şey totalim tüm grupların toplamı olduğu gerçeğini değiştiremez
bi de espri yaptığını sanıyon ya o daha komik oluyo dediklerime cevap verememişsin yine ben sana diyorum ki 0 zaman aralarında 1 reyting varken şimdi 5 reyting var ee memati öleli 4 ay olmuş ne hikmet anlamadım gitti
Benim sana 4-5 post öncesinden söylediğim şeyi bana soru olarak getiriyorsun gerim gerim gerile gerile...Ben ne diyorum sana şimdide Polat öldümü kaldı mı sorusu sorduttuyor ınsana...Bi 3-4 ay sonra nolcak? Abdül bilmem ne var o mu ölcek? Ölürsede şaşmam!!!
Halbu ki espiri de yapmamiştim ki nasıl espiri olarak okudun? Buda senin ayrı bi kabileyetin-miş.En azından Sergen bile sana evet der bu gelişmeyi görse...
Totalci takas demiyormuydu my takıldı etti filan..Sende görüyorsundur zaten...Benim tartişim hala KG gibi bir diziye boş diyor.Pis 7'li gibi bir diziye total'e hitap eden yapıma boş diyor...KV'nin karşisinda ne var? Kayp total mi? star zaten o gun boş show hepten batti...eeee???Haklisin aga ama total de oranlar düsük gelince ab ye bakanlar var öyle diyelim biz
Haklisin aga ama total de oranlar düsük gelince ab ye bakanlar var öyle diyelim biz
Aha işte @takas gördün mü...Senaryo taktiklerine bak biri daha ölecekmiş ölmeye yakınmiş adamın birisi kafaya takmişErhan in ölme ihtimali cok yüksek bence aga mete aymar indirir
Totalci takas demiyormuydu my takıldı etti filan..Sende görüyorsundur zaten...Benim tartişim hala KG gibi bir diziye boş diyor.Pis 7'li gibi bir diziye total'e hitap eden yapıma boş diyor...KV'nin karşisinda ne var? Kayp total mi? star zaten o gun boş show hepten batti...eeee???
Aha işte @takas gördün mü...Senaryo taktiklerine bak biri daha ölecekmiş ölmeye yakınmiş adamın birisi kafaya takmiş
İzlemediğim halde attiğim varsayım tutma yolunda yuh diyorum...
forumdash senin cevap vermene gerek yok yazdıklarını toplasan 1 adam gibi cümle etmez zaten
Tebrikler önemli olan bu orani korumasi veya yükseltmesidir buda diger bölümlerde belli olur
Bana göre BİR dizinin karsina bisey koyuyorsan bunu Ona rakip gösterdigin icin yaparsin Eger sen mynin rakibi oldugunu Kabul ediyosan vadi nin de rakibi oldugunu kabul etmen gerekir bu durum herkes icin gecerli bide demissin persembe star bos Ona bakarsan atv de carsamba bos veya cok zayif
---Ekleme---
Bu benim fikrim senaryo ile alakasi yok