26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

ab ci total ci diye bişey yok olamaz o nasıl iş ya :d total tüm grupların toplamı my geçen bölüme göre daha fazla izlenmiş bu kadar basit ben ab ciyim totalciyim diye şey mi olur :d

şaka değil he 20 ye yakın bişey bekliyodum haftaya artık :D

- - - Ekleme - - -

Haklisin aga ama total de oranlar düsük gelince ab ye bakanlar var öyle diyelim biz :)

aga öyle zaten herkes işine geldiğini görür ama hiçbir şey totalim tüm grupların toplamı olduğu gerçeğini değiştiremez :d :d

bugün vadi olsaydı total 20 bekliyodum :D

17.89 alirdi aga ne ettin 20 yi intikamin karsisinda alcaz bu kadar erken olmaz yoksa derler vadi zaten 20+ reyting aliyodu intikamin gecmesi imkansizdi :d

- - - Ekleme - - -

şaka değil he 20 ye yakın bişey bekliyodum haftaya artık :D

- - - Ekleme - - -

aga öyle zaten herkes işine geldiğini görür ama hiçbir şey totalim tüm grupların toplamı olduğu gerçeğini değiştiremez :d :d

Aynen aga :D

bi de espri yaptığını sanıyon ya o daha komik oluyo dediklerime cevap verememişsin yine ben sana diyorum ki 0 zaman aralarında 1 reyting varken şimdi 5 reyting var ee memati öleli 4 ay olmuş ne hikmet anlamadım gitti :D

Benim sana 4-5 post öncesinden söylediğim şeyi bana soru olarak getiriyorsun gerim gerim gerile gerile...Ben ne diyorum sana şimdide Polat öldümü kaldı mı sorusu sorduttuyor ınsana...Bi 3-4 ay sonra nolcak? Abdül bilmem ne var o mu ölcek? Ölürsede şaşmam!!!

Halbu ki espiri de yapmamiştim ki nasıl espiri olarak okudun? Buda senin ayrı bi kabileyetin-miş.En azından Sergen bile sana evet der bu gelişmeyi görse...

aga 20 ye çok yaklaşıyoz 1-2 artıyoz her hafta my total 12 aldıysa biz 20 alırdık :d

- - - Ekleme - - -

Benim sana 4-5 post öncesinden söylediğim şeyi bana soru olarak getiriyorsun gerim gerim gerile gerile...Ben ne diyorum sana şimdide Polat öldümü kaldı mı sorusu sorduttuyor ınsana...Bi 3-4 ay sonra nolcak? Abdül bilmem ne var o mu ölcek? Ölürsede şaşmam!!!

Halbu ki espiri de yapmamiştim ki nasıl espiri olarak okudun? Buda senin ayrı bi kabileyetin-miş.En azından Sergen bile sana evet der bu gelişmeyi görse...

tabi canım hep öyle oluyo zaten :d hep bi bahane hep :D izleyiciyi kendine çekiyosa bu müthiş bi başarıdır o kadar yav Allah ına kurban espri yapma sen bu nedir yav :d

- - - Ekleme - - -

dua edin de abdül ölmesin bereni 5 e katlaycaksak 10 a katlarız :d ama abdülhey ölmez o kadar da değil kimse kalmadı eskilerlden o olmalı kesin eğer erhan ölürse çok üzülürüm inşallah böyle bi hata olmaz

Haklisin aga ama total de oranlar düsük gelince ab ye bakanlar var öyle diyelim biz :)
Totalci takas demiyormuydu my takıldı etti filan..Sende görüyorsundur zaten...Benim tartişim hala KG gibi bir diziye boş diyor.Pis 7'li gibi bir diziye total'e hitap eden yapıma boş diyor...KV'nin karşisinda ne var? Kayp total mi? star zaten o gun boş show hepten batti...eeee???

aynen öyle kardeş my ab de 15 aldığı zaman burada my cılerle berencıler bız totale bakmayız ab daha önemlı dıye hava atıyorlardı .reklam verenler ab ye bakıyorlarmış hep savundukları tez buydu bugün bakıyorum my nın aldıgı ab geçen haftakı kvp nun ab sınden düşük gelmiş dua etsinler bu hafta vadı yok .şimdi bakalım nasıl bır savunma yapacaklar.ama ben sana söylıyeyım.şimdi onlar için total önemlı olur .totalde 1 reytıng arttırdık ya derler .

Totalci takas demiyormuydu my takıldı etti filan..Sende görüyorsundur zaten...Benim tartişim hala KG gibi bir diziye boş diyor.Pis 7'li gibi bir diziye total'e hitap eden yapıma boş diyor...KV'nin karşisinda ne var? Kayp total mi? star zaten o gun boş show hepten batti...eeee???

Tebrikler önemli olan bu orani korumasi veya yükseltmesidir buda diger bölümlerde belli olur
Bana göre BİR dizinin karsina bisey koyuyorsan bunu Ona rakip gösterdigin icin yaparsin Eger sen mynin rakibi oldugunu Kabul ediyosan vadi nin de rakibi oldugunu kabul etmen gerekir bu durum herkes icin gecerli bide demissin persembe star bos Ona bakarsan atv de carsamba bos veya cok zayif :)

- - - Ekleme - - -

Aha işte @takas gördün mü...Senaryo taktiklerine bak:F:F:F biri daha ölecekmiş ölmeye yakınmiş adamın birisi kafaya takmiş:F:F:F
İzlemediğim halde attiğim varsayım tutma yolunda yuh diyorum...

Bu benim fikrim senaryo ile alakasi yok :)

Kayip fordumdakilerin cogunu nasil bi tokat atmissa , acilari gecmemis 😀d aysel adamda yanak birakmaz :d

Tebrikler önemli olan bu orani korumasi veya yükseltmesidir buda diger bölümlerde belli olur
Bana göre BİR dizinin karsina bisey koyuyorsan bunu Ona rakip gösterdigin icin yaparsin Eger sen mynin rakibi oldugunu Kabul ediyosan vadi nin de rakibi oldugunu kabul etmen gerekir bu durum herkes icin gecerli bide demissin persembe star bos Ona bakarsan atv de carsamba bos veya cok zayif :)

---Ekleme---

Bu benim fikrim senaryo ile alakasi yok :)

Biz burda AB'yi AB'yi tartişiyoruz zaten...Kayp bi kere total değil ab dizisi...MY'nin totalini engelleyen yapım daha cok Alemin kralı Kuzey Guney - Pis Yedili.

---Ekleme----(buraya sen cevap vermesende olur @legolas)

Perşembe Kayp var oda zaten boşluk dizisi...Hangi güne koyarsan koy alıcı olur...Boşluk dizileri bu yuzden yapılmazmı..Hep sattinide değiştirirsin gününde değiştirirsin alacaği oran bellidir..Bazıları çok şişiriyor..Ucuz yollu bi bir dizidir..aperatif bir dizidir...İnsanı tatmin etmez.Kanal D'nin bu yolda en başarili işidir.Ona bişey demem..Herkes böyle sadık izleyici bulamaz boşluk dizisine...Boşluk dizileri takip edilmesi kolaydır bi hafta izlesen bi kaç haftası sonrasını tahmin edersin...Boşluk dizileri eve geldiğinde tv'de bişey bulamazsan bunu bari izleyeyim dedindir..Boşluk dizisi dediğin bu ne laaa dedirtir insanı gülme krizine sokar...Boşluk dizisi Kayp şehirdir.Kayp= boşlukta alınan reytingdir...